Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lebih 43 Juta Tontonan Dalam Sehari, Video Muzik Taylor Swift Pecah Rekod YouTube

2-9-2017 10:06 AM | Dilihat: 1963| Komen: 18




Video muzik single terbaharu buat penyanyi sensasi Taylor Swift 'Look What You Made Me Do' berjaya mencipta sejarah baharu dalam dunia YouTube.

Memetik laporan majalah hiburan antarabangsa Variety, video muzik tersebut bukan sahaja meraih lebih 43 juta tontonan dalam tempoh 24 jam pelancarannya, malah mendapat tontonan sebanyak 73 juta hanya dalam masa tiga hari.

Menurut YouTube, video penyanyi berusia 27 tahun itu menewaskan jumlah tontotan 36 juta yang dicatatkan penyanyi Korea Selatan, Psy menerusi lagu 'Gentleman' pada 2013.

Biarpun video itu dilaporkan menerima pelbagai kritikan daripada peminat dan media hiburan sejak ia dipersembahkan pada Anugerah Video Muzik MTV pada Ahad lalu.

Namun menurut YouTube video muzik itu secara purata mencatatkan 30,000 tontonan setiap minit dalam tempoh 24 jam pertama dan mencecah lebih tiga juta tontonan setiap jam.- CARI

Add Image Caption Here



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Previous : Isu Bendera Terbalik: Di Malaysia Orangnya Baik-Baik - Afgan

Next       : Justin Bieber Milik 100 Juta Pengikut Di Twitter

Komen Terbaru

Quote goss79 11-9-2017 12:23 PM
i prefer "ready for it" lg catchy. 1st dgr lwymmd ok juga tp after dgr 2nd single i prefer yg tu.

Lain-lain Komen

Quote helicornia 2-9-2017 01:14 PM
1st time dengar rasa biasa je lagu ni
Quote raradhia 2-9-2017 02:05 PM
xsuka lagu ni. tp gigih tgok kat utube sbb "taylor swift", lagu ni mcm xada yg menarik pun mv dia pun sama. .hampa {:cryrun
Quote RatuDunia94 2-9-2017 04:14 PM
Iols view mv ni pon pasal ada up kt trending videos.. Lagu nya so so sgt..
Quote cicicumel 2-9-2017 04:24 PM
Sedap lagu ni..i prefer TS drpd katy perry bagai tuh
Quote pr3ttytw33ty 2-9-2017 09:52 PM
Ape yg die nk cube smpaikn dlm lagu ni? No more old Taylor swift yg ala2 girl next door kah?
Quote kjhyutf 2-9-2017 10:16 PM
🃏GAME MENU🃏
♠Crown♠
♥SCR888♥
♣LPE♣
♦SUNCITY♦
♠New Town♠
♥Joker♥
🚨24 Hours CUSTOMER SERVICES
🚨 💯% Trusted Company
🚨💯%Cash out
🚨Min top up 20
🆓Every deposit (10%~20%) free bonus
♠🎲♥🎲♦🎲♣🎲
📲customer servise contact
📞WhatsApp:0104218146
🆔Wechat :al-win888
Quote mimirahim 2-9-2017 10:57 PM
yeah TS r back
Quote Mary_jane 2-9-2017 10:57 PM
Best jah lagu ni. I is suka. Jauh tertinggal swish2 katy perry kat belakang ye sis. Kau sapa kekdahnya?
Quote MyNameIsIris 3-9-2017 12:07 AM
I pun prefer TS dari KAtty perry.. walaupun orang kata ts problem tapi dari segi lagu, rupa dan suara... i suka ts

Btw, belum play lagi lagu ni. Anak tengah tidoq
Quote melinda_kerr 3-9-2017 12:10 AM
oklah not bad. so apa feedback kanye and wife?
Quote gerbera.memopad 3-9-2017 10:17 PM
I like the song but i hate the video. Nothing new pun video tu. Lirik kata old Taylor is dead segala tp aku rasa same old same old je. Aku ingat dia nak jd modest sikit tp msh bitchy as always
Quote Artemesiaa 6-9-2017 12:02 PM
Ok je not bad, tapi biasalah kuasa fanatic fans dan marketing team dia pun main peranan sama tu yang jadi berpuluh juta jumlah tontonan
Quote mieymiey 6-9-2017 02:39 PM
I antara penyumbang yang 43 juta tu
Quote HunnyLurve 6-9-2017 05:47 PM
Bagi iolss lagu 1st ni kureng sket. Yg 2nd lagi best. Hehe
Quote kisahkeaku 8-9-2017 12:27 AM
mieymiey replied at 6-9-2017 02:39 PM
I antara penyumbang yang 43 juta tu

Hurm same laa kita.
Mula2 dgr mcm bese2 je.tp lama2 mcm best pulak.
Dont care laa lagu ni TS nk kutuk sesapa secara halus.xde kene mngena dgn kita.
So just enjoy the song cukuplah.bukan susah nak hepi.eh.
Quote vanillaninja 8-9-2017 12:34 PM
Tak suka Taylor but I like this song
Quote mieymiey 11-9-2017 07:59 AM
kisahkeaku replied at 8-9-2017 12:27 AM
Hurm same laa kita.
Mula2 dgr mcm bese2 je.tp lama2 mcm best pulak.
Dont care laa lagu ni TS nk  ...
bukan susah nak hepi.eh.
Amboi
Quote goss79 11-9-2017 12:23 PM
i prefer "ready for it" lg catchy. 1st dgr lwymmd ok juga tp after dgr 2nd single i prefer yg tu.

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044993s Gzip On
To Top