Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

4 Parah Dalam Kemalangan Babitkan 3 Kereta Akibat Berebut Anak

31-8-2017 02:14 PM |Dilihat:10461| Komen: 165

sumber : Berita Harian 

Gara-gara bergaduh dengan bekas isterinya berhubung hak penjagaan anak, seorang lelaki sanggup bertindak memandu Perodua Myvi mengejar dan menghimpit kereta Perodua Myvi dipandu bekas isteri, Marziana Mahadzir, 37, bersama anak lelaki mereka di Jalan Anak Bukit, Alor Setar. 

Akibatnya, kereta bekas isterinya terbabas dan melanggar sebatang pokok di atas pembahagi jalan, manakala kereta Jafrul pula hilang kawalan dan melanggar Proton Saga yang dipandu seorang anggota tentera, Faizal Baharom,36.

Memetik laporan Berita Harian, Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Setar, Supt Yazri Ismail berkata, kejadian yang berlaku kira-kira 2 petang kelmarin itu akan disiasat mengikut Seksyen 43 Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Akibat kemalangan itu, keempat-empat mangsa mengalami kecederaan parah dan kini dirawat di Hospital Sultanah Bahiyah.- CARI

sumber : Berita Harian



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 163
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ladyflower 5-9-2017 10:32 AM
sekngucing replied at 2-9-2017 11:27 AM
akutak paham org bercerai ni
sebelum kawin bercinta gila gila
dah klawin nak pisah pulak

sebelom kawen jumpa brape jam je sehari...mana tau perangai sebenar...dah kawen jumpa lbh dr 10 jam setiap hari...kalo laki bini x keje mengadap la 24 jam setiap hari...tu keluar semua perangai giler...dah x tahan hadap giler tu jadi la nak berpisah.


Lain-lain Komen

Quote wadiunong 30-8-2017 11:06 PM
Bila emosi dah menguasai diri. Akal jadi tak waras. Mereput la ko jantan
Quote melinda_kerr 30-8-2017 11:15 PM
Gosh.. dah kenapa nak buat aksi fast and furious pulak. si lelaki tu siap himpit kereta lagi. Insane!
Quote ellejo 30-8-2017 11:25 PM
berebut anak tapi bahayakan anak dalam kete


aku tak paham la level mana bodoh beliau ni
Quote krustykrab 30-8-2017 11:29 PM
Disbbkn kebodohan lakibini ni org lain yang tak bersalah pun jadi mangsa
Quote sukacactus 30-8-2017 11:31 PM
Apa bodohya tindakan bapak tu
Himpit2 sampai eksiden, kot mati terus ank yg direbutkan, baru padan muka
Quote shernazz 30-8-2017 11:42 PM
elok mati lah jafrul nizam whatever neh
Quote sofiazara 30-8-2017 11:43 PM
berebut raya kampung sapa kot
Quote emelia1509 30-8-2017 11:46 PM
Innalillah..Kesian pemandu saga tu..Harap selamat la..
Quote lasagnaklcc 30-8-2017 11:47 PM
Selalu org ckp lelaki bkn nak sgt jaga anak tu, tapi lebih kpd nak balas dendam kpd bekas isteri.
Quote jazaa100 30-8-2017 11:47 PM
Cilaka lah kau jafrul.....

Sanggup himpit keta ex wife sedangkn anak kau dlm tu....
Quote MyNameIsIris 30-8-2017 11:53 PM
Driver saga dan ex wife, sila saman jantan tu sampai tinggal spender...
Quote MarryPottet 30-8-2017 11:55 PM
umur masing masing dah tua tapi berfikiran mcm kanak2 yg belum mumaiyiz, yg akan berjejar kejaran bila berebutkan barang mainan
asbab kebodohan korang, tak memasal anak sendiri & seorg pangguna jalanraya lain turut tertimpa musibah
nilah yg org kampung aku kata, small small dont want to die. then grow up, trouble other people:
Quote nabila11 30-8-2017 11:56 PM
Bod** nyer bapak
Quote romeor 31-8-2017 12:03 AM
Ape punya bapak tak fikir pasal keselamatan anak. Penting diri sendiri
Quote romeor 31-8-2017 12:03 AM
Ape punya bapak tak fikir pasal keselamatan anak. Penting diri sendiri
Quote alieyrina 31-8-2017 12:17 AM
Ya allah..org tak besalah jadi mangsa..anak yg x tau apa2..tolongla sapa sedara mangkuk 2 ekor nii..hantuk kepala masing2! Omaigod..kenot hadam
Quote alieyrina 31-8-2017 12:19 AM
Yg cedra parah tu pun mungkin ada anak bini nak dibagi makan..hg p langgaq pulak! Haiyohhhhh
Quote LavaMuahhhh 31-8-2017 12:21 AM
seolah2 beginilah kannn


"aku yg pancut  ko pula nak  pecuttt"

"hoiii aku yg meneran   ko pula nak  ambil"


kedua2nya mrk disahkan gila.


Terlupakah kpd momen indah dimana  anak  yg direbutkan itu baru nak menjadi ?
Quote mamarock 31-8-2017 12:23 AM
Semua beraya kat hospital. Malangnya org yg tak berkenaan pun turut beraya kat hosp.

Lihat semua komen(165)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094271s Gzip On
To Top