Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Aug
30

Sempena Merdeka, AladdinStreet Buat Tawaran Mega Selama 60 Jam!

30-8-2017 05:30 PM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 914| Komen: 8

Sempena Hari Kebangsaan ke-60, AladdinStreet menawarkan sesuatu yang luar biasa kepada para pembelinya.

Laman jualan dalam talian itu menawarkan pelanggan tawaran hebat 60 jam di AladdinStreet.com.my bermula 31 Ogos!

Kempen yang dinamakan sebagai 60.60.60 itu juga membawa pengertian 60 tahun kemerdekaan, 60 tahun pertumbuhan dan 60 tahun perpaduan antara komuniti berbilang kaum. 

Loading FB Post...

AladdinStreet mencipta Kempen 60.60.60 dengan tawaran istimewa ke atas 60 barangan, potongan harga sehingga RM60 ke bawah untuk ratusan barang dalam tempoh 60 jam kempen bermula 31 Ogos sehingga 3 September.

Pelanggan dalam talian boleh memanfaatkan tempoh cuti dengan kemudahan dan tawaran untuk membeli-belah melalui telefon bimbit mereka walaupun ketika melancong ke destinasi percutian masing-masing, kata Naib Presiden Kanan Aladdin Group, Datuk Seri Dr Vincent Tiew.


Selain itu, pendaftar baru pada 31 Ogos juga berpeluang menyertai kempen To United We Celebrate bagi empat pemenang yang dibawa melancong ke Manchester, England, manakala dua pemenang layak menerima Tiket Suit Hospitaliti untuk menonton perlawanan Manchester United di Old Trafford, katanya lagi. 

Jadi, jangan lepaskan peluang dan segera layari AladdinStreet.com.my bermula hari ini sehingga 3 September untuk kempen 60.60.60! 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote emelia1509 31-8-2017 04:20 PM
Ok x alladin ni??
Meols shopping online watsons je sempena merdeka ni..Masker singgit je okehhh...

Lain-lain Komen

Quote MarryPottet 30-8-2017 06:14 PM
Edited by MarryPottet at 30-8-2017 06:16 PM

alibaba lah, aladdin lah
awat cina pon galak guna nama fadang fasir dan tak guna nama cina mcm yap ah loy ka, fong sai yuk ka atau nak lagi gempaq buh nama icon shopping malaysia i.e jadi nekmahstreet
Quote MissMamamia75 30-8-2017 06:34 PM
Xtau pun kewujudan aladinstreet ni{:spec
Quote RatuDunia94 30-8-2017 08:03 PM
Aladdin who?
Quote missinpiece 30-8-2017 08:58 PM
tgk td sume cam mahal jah. Or nnt potongan harga kaw2 menjunam?
Quote krustykrab 30-8-2017 09:02 PM
MarryPottet replied at 30-8-2017 06:14 PM
alibaba lah, aladdin lah
awat cina pon galak guna nama fadang fasir dan tak guna nama cina mcm yap  ...

Lawak tul komen ko nih...tp diorg ni kan kalau boh nama2 camni target market diorg biasanya melayu
Quote Elle_mujigae 30-8-2017 09:23 PM
first time dengar website ni.. bertambah la website utk iols cuci mata..shopping shopping...huhu....
Quote moonbug 31-8-2017 04:04 PM
Ada lg Aladdin Street ni, lama tak dgr. Tp harga biasa je, tak murah pun
Quote emelia1509 31-8-2017 04:20 PM
Ok x alladin ni??
Meols shopping online watsons je sempena merdeka ni..Masker singgit je okehhh...

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044925s Gzip On
To Top