Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Instagram Selena Gomez Digodam, Sebar Gambar Bogel Justin Bieber

29-8-2017 01:07 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 4046| Komen: 15

Selena Gomez mengejutkan lebih 125 juta pengikut di akaun Instagramnya kerana memuat naik gambar bogel bekas kekasihnya iaitu Justin Bieber baru-baru ini.

Rupa-rupanya dia adalah salah seorang mangsa terbaru penggodam dan nasib baik Selena mengambil langkah untuk menyahaktifkan akaunnya dengan segera.

Foto: buzzfeed.com
Menurut laporan Variety, pelantun lagu Love You Like A Love Song itu bagaimanapun tidak mahu mengulas langsung tentang insiden terbabit sebaliknya hanya berdiam diri.

Gambar bogel Justin Bieber yang muncul di Instagram Selena itu diambil semasa dia bercuti di Bora Bora Island pada tahun 2015 dahulu. Ketika itu mereka berdua masih lagi pasangan kekasih.

Foto: www.complex.com
Sementara itu Justin Bieber memberikan komen, "Setelah melihat gambar-gambar itu, nampaknya saya macam masih belum lagi 'move on'."

Difahamkan, akaun Instagram Selena kini sudah kembali aktif seperti sedia kala dan semua foto bogel tersebut sudah dipadamkan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 15
Komen

Previous : Kubur Michael Jackson Dilapor Kosong! Ke Mana Hilangnya Jasad Raja Pop Dunia?

Next       : Isu Bendera Terbalik: Di Malaysia Orangnya Baik-Baik - Afgan

Komen Terbaru

Quote toynme 3-9-2017 10:47 PM
Nakei betul amik gambo gitu cik lena

Lain-lain Komen

Quote Elle_mujigae 29-8-2017 01:40 PM
Iye ke digodam.. sure meh... haha..
Quote shogun77 29-8-2017 02:02 PM
Elle_mujigae replied at 29-8-2017 01:40 PM
Iye ke digodam.. sure meh... haha..

aippppp..
Quote Lorra2411 29-8-2017 02:10 PM
ke memasing memendam rindu?
Quote Elle_mujigae 29-8-2017 02:41 PM

hi shogun! hahaha... betul uols...tak rasa digodam as in real professional hacking attack..lebih kepada maybe orang terdekat selena yg boleh access phone beliau yg buat..
Quote -electrifying- 29-8-2017 04:01 PM
siap mention islahgang
Quote AbukRokok 29-8-2017 05:15 PM
shrimpy indeed
Quote precious_chicas 29-8-2017 09:02 PM
selena ni nak kena godam dek justin....
Quote raradhia 29-8-2017 09:31 PM
kenapa lagu selena mcm xkena ja d telinga i {:cryrun
Quote jiwakacau06 29-8-2017 10:21 PM
junior britney-Justin...
Quote Mary_jane 29-8-2017 11:18 PM
Collab lah selagu. I like this couple. Bekas.
Quote danieladam 29-8-2017 11:51 PM
Mana gambar original yg x sensored? Nk tgk gak #senak ke #pasti senak atau #tak senang langsung...
Quote mieymiey 30-8-2017 07:03 AM
Kiut jer penggodam tu nak mengimbas kembali kenangan Jelena
Quote armin 31-8-2017 02:20 AM
Apa maksud justin belum move on? Dia perli selena ke dia mmg betul2 tak move on? Get back together la sesuai kot
Quote Knowlee 3-9-2017 06:23 PM
Entah-entah boyfriend Selena yg buat.
Quote toynme 3-9-2017 10:47 PM
Nakei betul amik gambo gitu cik lena

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056279s Gzip On
To Top