CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Instagram Selena Gomez Digodam, Sebar Gambar Bogel Justin Bieber

29-8-2017 01:07 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10983| Komen: 27|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Selena Gomez mengejutkan lebih 125 juta pengikut di akaun Instagramnya kerana memuat naik gambar bogel bekas kekasihnya iaitu Justin Bieber baru-baru ini.
Selena Gomez mengejutkan lebih 125 juta pengikut di akaun Instagramnya kerana memuat naik gambar bogel bekas kekasihnya iaitu Justin Bieber baru-baru ini.


Rupa-rupanya dia adalah salah seorang mangsa terbaru penggodam dan nasib baik Selena mengambil langkah untuk menyahaktifkan akaunnya dengan segera.

Foto: buzzfeed.com
Menurut laporan Variety, pelantun lagu Love You Like A Love Song itu bagaimanapun tidak mahu mengulas langsung tentang insiden terbabit sebaliknya hanya berdiam diri.

Gambar bogel Justin Bieber yang muncul di Instagram Selena itu diambil semasa dia bercuti di Bora Bora Island pada tahun 2015 dahulu. Ketika itu mereka berdua masih lagi pasangan kekasih.


Foto: www.complex.com
Sementara itu Justin Bieber memberikan komen, "Setelah melihat gambar-gambar itu, nampaknya saya macam masih belum lagi 'move on'."

Difahamkan, akaun Instagram Selena kini sudah kembali aktif seperti sedia kala dan semua foto bogel tersebut sudah dipadamkan. -CARI

18

Bagus
23

Marah
22

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (118 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Elle_mujigae 29-8-2017 01:40 PM
Iye ke digodam.. sure meh... haha..
Quote shogun77 29-8-2017 02:02 PM
Elle_mujigae replied at 29-8-2017 01:40 PM
Iye ke digodam.. sure meh... haha..

aippppp..
Quote Lorra2411 29-8-2017 02:10 PM
ke memasing memendam rindu?
Quote Elle_mujigae 29-8-2017 02:41 PM

hi shogun! hahaha... betul uols...tak rasa digodam as in real professional hacking attack..lebih kepada maybe orang terdekat selena yg boleh access phone beliau yg buat..
Quote -electrifying- 29-8-2017 04:01 PM
siap mention islahgang
Quote AbukRokok 29-8-2017 05:15 PM
shrimpy indeed
Quote precious_chicas 29-8-2017 09:02 PM
selena ni nak kena godam dek justin....
Quote raradhia 29-8-2017 09:31 PM
kenapa lagu selena mcm xkena ja d telinga i {:cryrun
Quote jiwakacau06 29-8-2017 10:21 PM
junior britney-Justin...
Quote Mary_jane 29-8-2017 11:18 PM
Collab lah selagu. I like this couple. Bekas.
Quote danieladam 29-8-2017 11:51 PM
Mana gambar original yg x sensored? Nk tgk gak #senak ke #pasti senak atau #tak senang langsung...
Quote mieymiey 30-8-2017 07:03 AM
Kiut jer penggodam tu nak mengimbas kembali kenangan Jelena
Quote armin 31-8-2017 02:20 AM
Apa maksud justin belum move on? Dia perli selena ke dia mmg betul2 tak move on? Get back together la sesuai kot
Quote Knowlee 3-9-2017 06:23 PM
Entah-entah boyfriend Selena yg buat.
Quote toynme 3-9-2017 10:47 PM
Nakei betul amik gambo gitu cik lena
Quote cygmiko 4-10-2017 08:49 AM
Knowlee replied at 3-9-2017 06:23 PM
Entah-entah boyfriend Selena yg buat.

The weekend? Mcm dia xda keja lain.mcm perenggus je budak ethopia tu.
Quote Cintakapuri 4-10-2017 10:50 AM
cygmiko replied at 4-10-2017 08:49 AM
The weekend? Mcm dia xda keja lain.mcm perenggus je budak ethopia tu.

Ye ke the weeknd tu asal ethiopia ??????
Quote cygmiko 12-10-2017 03:28 PM
Cintakapuri replied at 4-10-2017 10:50 AM
Ye ke the weeknd tu asal ethiopia ??????

Ye, dia keturunan ethopia. Sebba tu bila kita tfk muka dia sekali.imbas xmcm kulit hitam usa.lain.beza.org ethopia ni antara pemilik mata yg cantik jugakla.ada yg brown sikit, hazel,blue walaupun kulit sawo matang.sebb tu kot selena gomez fallin kat dia.githew...
Quote evlinne 14-10-2017 04:55 PM
danieladam replied at 29-8-2017 11:51 PM
Mana gambar original yg x sensored? Nk tgk gak #senak ke #pasti senak atau #tak senang langsung...

Omy, sblm ni heols pernah naked gak lps bangun tidur kat beach resort. Masa tu heols couple dgn model, dah lama breakup. Agak nalla heols punya ciknek

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 02:49 AM GMT+8 , Processed in 0.066350 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top