CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Gadis Miliki Wajah Mirip Putera Abdul Mateen Tarik Perhatian Netizen

29-8-2017 11:57 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11771| Komen: 66|Original author: Oleh : Hafiz BZ

Description: Seorang putera raja yang menjadi atlet mewakili Brunei untuk acara..


Seorang putera raja yang menjadi atlet mewakili Brunei untuk acara ekuestrian polo Sukan SEA ke-29 Kuala Lumpur (KL2017) telah mencuri tumpuan ramai.

Beliau adalah Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Mateen, iaitu anak kesepuluh Sultan Brunei, Sultan Hassan Bolkiah dan bekas isteri Hajjah Mariam.

Ketampanan, karisma dan personalitinya menjadi kegilaan ramai terutamanya para gadis hingga ramai yang berebut-rebut untuk swafoto bersama pewaris takhta keenam kesultanan Brunei itu. Popularitinya di media sosial mencipta fenomena luar biasa dengan jumlah pengikut seramai hampir 400 ribu orang di Instagram. 

Nampaknya "fenomena Putera Mateen" masih belum reda apabila tular pula gambar seorang gadis yang dikatakan mirip wajah putera kacak ini. Hah! Bukan Fattah Amin saja ada kembar seiras tau.


Tidak diketahui pula indentiti sebenar gadis ini namun wajahnya yang dikatakan seiras Putera Mateen telah mencuri tumpuan netizen.




Apa pandangan anda, nampak seiras tak? - CARI


23

Bagus
32

Marah
40

Terkejut
32

Sedih
31

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (186 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 29-8-2017 12:07 PM
Tak sama pun di mata aku
Quote ellejo 29-8-2017 12:15 PM
prince ni tak hensem pun.

sebab duit dan title heshe je nampak gah
Quote JeepersCreepers 29-8-2017 12:20 PM
Sape je la yg rajin cross-check muka org ni {:smile
Quote alieyrina 29-8-2017 12:32 PM
Sama celah mana pulakkk
Quote missDollie 29-8-2017 12:36 PM
Muka mirip anak raja ni aku rasa bersepah je kat nusantara ni..nothing special pun..
Quote myakayina 29-8-2017 12:48 PM
tak sama langsung ok..tang mata sepet tu je yg lebih kurang..
Quote lee_haru 29-8-2017 12:48 PM
missDollie replied at 29-8-2017 12:36 PM
Muka mirip anak raja ni aku rasa bersepah je kat nusantara ni..nothing special pun..

ye la...aku pon rasa benda yang sama...mana ke ensemnye...

Quote nisako 29-8-2017 12:51 PM
cm x sm je.....................
Quote niena90 29-8-2017 12:57 PM
Oh Noooooo! Not at all!
Quote Felycya 29-8-2017 12:59 PM
ellejo replied at 29-8-2017 11:15 AM
prince ni tak hensem pun.

sebab duit dan title heshe je nampak gah

Tahu takpe sis !

Celah mane la hensemnye.
Mata ai tengok macam budak myanmar je.

Ai punya la dok mikir mcmne boleh sampai pecah ovari, meletup mutiara bagai bbnu bbnu tu semua melihatnye.
Quote makton 29-8-2017 12:59 PM
tak sama pun!

sesapa yg pandai edit, cuba sarungkan tudung bawal tu kat kepala mateen. nak tgk sama ke idokkk
Quote Iema5008 29-8-2017 01:11 PM
Entah part mna yg saama... Pada aku semua lansung tak sama..
Quote HoneyManjer 29-8-2017 01:15 PM
Pensan jap
Quote ellejo 29-8-2017 01:19 PM
dulu ada apps von von kat fb . muka kita macam muka sapa.

aku dapat maya karin. bapak aku dapat Abon.
cer budak ni try and confirmkan
Quote archer13 29-8-2017 01:23 PM
muka putera tu muka kebiasaan..belambak je yg mirip2 muka dgn putera ni.untung kaya
Quote haryatie 29-8-2017 01:28 PM
apa yg special nya..
prince ni x hensem mana pun..biasa2 sjaaa
berlambak jerk muka mcm ni
ada lg yg lebih hensem..
apa lah jakun sgtt..
Quote nazzse 29-8-2017 01:49 PM
hensem ke masalahnya mateen ni??
taste bbnu je lah pun {:question
Quote vanillaninja 29-8-2017 01:59 PM
Maaf dik, langsung tak sama.
Quote minguk 29-8-2017 02:02 PM
tahniah dik..
#tilljannah

Lihat semua komen(66)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.073319 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top