Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Betul Ke Afiq Muiz Dan Ardell Aryana Nak Kahwin?

27-8-2017 05:06 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 10170| Komen: 78

Pelakon Afiq Muiz dan Ardell Aryana dikhabarkan sedang hangat bercinta sekarang.

Menurut sumber Cik Pang di Harian Metro, percintaan antara mereka nampaknya sudah sampai ke peringkat yang serius dan akan melangkah ke fasa yang seterusnya tak lama lagi.

Ada juga ura-ura yang mereka akan menamatkan zaman bujang Oktober nanti. Ardell mula dikenali selpas membintangi drama Baby Ana Milik Siapa.

Foto: IG Ardel Aryana
Khabar angin diperkuatkan lagi bila Ardell menemani Afiq pada pelancaran filem terbarunya, I Am Not Terrorist baru-baru ini.

Walau bagaimanapun mereka cuba menyembunyikan hubungan mesra dengan mengatakan hanya sekadar kawan biasa sahaja.

Foto: IG Afiq Muiz
Difahamkan mereka berdua mula bercinta selepas diperkenalkan adik Afiq iaitu pelakon baru Aishah Azman yang kebetulan rakan baik Ardell.

Apa pun kami doakan yang baik-baik sahaja. Kahwin nanti jangan lupa bagitahu ya! -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 78
Komen

Previous : Bront Palarae Jadi Pengulas Final Bola Sepak Sukan SEA?

Next       : Fauziah Latiff, Nassier Wahab Berangkat Tunaikan Haji

Komen Terbaru

Quote katibism 4-9-2017 01:14 AM
starcity replied at 28-8-2017 05:38 PM
Perasan tak Afiq Muiz pun dah cerah sekarang? Ni sure gi wat jab. Berlumba2 iols tgk artis2 wanita g ...

Deghih kan terisam pon ye khuenz

Lain-lain Komen

Quote diamondhoney 27-8-2017 05:25 PM
Eh.. Iols igtkan that girl sejenis Nippon paint
Quote GigaMom 27-8-2017 05:29 PM
Bosan retis llki skg bsepah muka banglasss
Quote jerukkedondong 27-8-2017 05:38 PM
Sebijik kau macam Edika yusof muda2 dulu....
Quote zyraa 27-8-2017 05:47 PM
Bagus laa klu btl..sblm ni..gf dia semua x mengaku yg mereka couple dgn afiq...
Quote alieyrina 27-8-2017 06:08 PM
Kawen la cepat..pastu xyah belakon lg ok
Quote helicornia 27-8-2017 06:23 PM
biar le deme kawin..bagus la..tp make sure dpt restu bonda dulu ye afiq
Quote toteng 27-8-2017 06:39 PM
Bkn ni ker dgn datok merah b4 adira kawen dgn dato merah?
Quote hotmak 27-8-2017 06:49 PM
tahniah, ingat yg perempuan tu geng cat dinding
Quote Nadzfizz 27-8-2017 07:05 PM
Kawen je la kalau dah suke
Quote amiekz86 27-8-2017 07:10 PM
tahniah la klu btoi..moga jodoh bpanjangan
Quote raihaneem 27-8-2017 07:36 PM
Dah kawen..bg ekonomi diri stabil
Kawen elok2
Quote Adeakukesah11 27-8-2017 07:37 PM
Dia ni muka mcm janna nick
Gaya pun lebih kurang
Dua2 berebut nk jd tomboy
Quote nooriesz 27-8-2017 07:47 PM
comel ardell ni.. mmg taste afiq ni putih melepakk gamaknyee
Quote nadna 27-8-2017 07:57 PM
Comel artis ni
Quote miznora 27-8-2017 08:15 PM
semoga selamat ke jinjang pelamin
Quote hambaallah1709 27-8-2017 08:22 PM
semoga ke jinjang pelaminan....
Quote sayawifenikmie 27-8-2017 08:25 PM

.. sayang kann .... muka cantik2 comel2 macam ni .. jatuhcinta dengan lelaki handsome yang kewangan tak kukuh ..... berlakununsendu je rasa naya dah afiq ni ....bukan juga anak rangada ada ... tapi kuasa cinta .... siapa dpt melawannya.
Quote lee_haru 27-8-2017 08:27 PM
zyraa replied at 27-8-2017 05:47 PM
Bagus laa klu btl..sblm ni..gf dia semua x mengaku yg mereka couple dgn afiq...

Ye la...semua nya x ngaku..kesian beliau...ye ye keluar statement...tp kene friendzone..
Quote irsa 27-8-2017 08:43 PM
Klau dah jodoh, bagus laaa

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057202s Gzip On
To Top