Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tampil Menghadap Sultan Johor, KJ Memang Anak Jantan!

26-8-2017 10:33 AM |Dilihat:5000| Komen: 61
Khairy Jamaluddin (KJ) mengejutkan ramai apabila pergi menghadap Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.

Menurut laporan mStar Online, ia susulan daripada cabaran Sultan Ibrahim kepada skuad polo Sukan SEA Kuala Lumpur (KL2017) yang diterajui Menteri Belia dan Sukan itu untuk bertanding menentang pasukan Johor 

Beberapa gambar pertemuan antara mereka tersebar di media sosial selepas dimuat naik di Facebook Johor Southern Tigers. 

Foto: Facebook Johor Southern Tigers
Macam ni lah anak jantan selesaikan masalah,  dan Terbaik kedua-kedua pemimpin berpengaruh ni.... boleh dijadikan contoh, adalah antara pujian netizen kepada KJ.

Sementara itu Khairy melalui laman Twitternya berkata, "Harap tiada lagi pihak yang cuba melagakan saya dan keluarga DiRaja Johor." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 61
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote zorrro_03 31-8-2017 10:13 PM
EncikRhoma replied at 26-8-2017 02:35 PM
kenapa sultan johor tiba-tiba  cabar pasukan polo sukan sea? ada apa2 isu ke sebelum ni?

Itulah. Aku pun tak sedar konflik apa yg sampai KJ kena mengadap. Takkan team polo sukan Asia tenggara baru ni yang boleh kalut kena mengadap bagai.


Walaupun KJ hanya dilayan di kaki lima, tapi aku salut jenis orang tahu kedudukan dan hormat orang. Dan paling penting dia clear cut  bila ada issue / pihak nak melaga2. Ini caranya untuk sekat pihak talam dua muka.

Lain-lain Komen

Quote Orix 26-8-2017 10:39 AM
Takut lettewww kalo tak menghadap nnt byak projek kt johor heols melepasssss
Quote cheergirlz 26-8-2017 10:45 AM
siapa yang nak melaga2 kan diaorg berdua nie? macam2 hal  pula sedangkan sukan jg merupakan kekuatan perpaduan antara rakyat...
Quote balakkampung 26-8-2017 10:46 AM
Orix replied at 26-8-2017 10:39 AM
Takut lettewww kalo tak menghadap nnt byak projek kt johor heols melepasssss

bukan takat projek..katanya undian johor ni besar sumbangan kat BN...
Quote de_ikea 26-8-2017 10:48 AM
Orix: Takut lettewww kalo tak menghadap nnt byak projek kt johor heols melepasssss

Lekas betul masuk mengadap
Quote Ubatdemam 26-8-2017 10:54 AM
Good on KJ..
Quote redapple10 26-8-2017 10:55 AM
Smart la.. xyah sembang kencang kat fb.. msk terus meminang jer.. erk..
Quote Skuau 26-8-2017 10:55 AM
Mmmmmmmmmmm...............
Quote sayawifenikmie 26-8-2017 10:56 AM
Edited by sayawifenikmie at 26-8-2017 10:57 AM


kaki lima je tahap KJ di terima as tetamu ... sian KJ ....  
Quote pensil82 26-8-2017 11:23 AM
sayawifenikmie replied at 26-8-2017 10:56 AM
kaki lima je tahap KJ di terima as tetamu ... sian KJ ....

Abah dah cakapkan jangan melaga-lagakan abah dgn keluarga Di-Raja Johor..
hehehehe
Quote Orix 26-8-2017 11:24 AM
balakkampung replied at 26-8-2017 10:46 AM
bukan takat projek..katanya undian johor ni besar sumbangan kat BN...

Dulu yela kot. Skrg rasanya not anymore... iols sbg org johor pn koserr lah nk undi parti syok sendiri bijan tu
Quote balakkampung 26-8-2017 11:35 AM
Orix replied at 26-8-2017 11:24 AM
Dulu yela kot. Skrg rasanya not anymore... iols sbg org johor pn koserr lah nk undi parti syok sen ...

ye ker..sama lah dgn kes iolls..sebagai waris generasi felda yg dikata kubu kuat pon...iolss tetap tak kosser nak undi bijan dah..
Quote Nenasketum 26-8-2017 11:36 AM
Aku perati kan jer diorang ni. Sembang kencang kat fb macam nak publisiti (tapi tak perlukan, the regals la katakan), pastu bila ada perjumpaan senyap seribu bahasa. We need closure, giteww
Quote diss69 26-8-2017 11:37 AM
Orix: Dulu yela kot. Skrg rasanya not anymore... iols sbg org johor pn koserr lah nk undi parti syok sendiri bijan tu

Akk duduk johor tp pengundi luar...sokongan kt parti keramat tu rasanya masih lagi.....{:nose
Quote grouper 26-8-2017 11:59 AM
Dah sana tu keluarga diraja yg org anggap ada daulat..ko tu setakat org politik kulit gelap cam bangla je..mmg kena la cpt2 tutup apa2 konflik ngan pihak sana walaupun isunya cam budak2 x puas hati.
Quote Iema5008 26-8-2017 12:01 PM
Abah tall dark hensom

TMJ pulak tegap putih hensom..

Dah done memuji
Quote Orix 26-8-2017 12:08 PM
diss69 replied at 26-8-2017 11:37 AM
Akk duduk johor tp pengundi luar...sokongan kt parti keramat tu rasanya masih lagi.....{:nose

Kawasan kampung mmg biasanya BN kuat sebab tk reti guna internet hanya hadap tv kroni BN harus lah membabi buta sokong BN. Hakikatnya di tempat2 yg maju sikit mcam gelang patah tu dlu, terkedu ghani othman terus lenyap dari dunia politik...
Quote Orix 26-8-2017 12:08 PM
Iema5008 replied at 26-8-2017 12:01 PM
Abah tall dark hensom

TMJ pulak tegap putih hensom..

Kau butaaaaaaaaaaa ????
Quote Iema5008 26-8-2017 12:11 PM
Orix replied at 26-8-2017 12:08 PM
Kau butaaaaaaaaaaa ????

Hahaha metafora segala fora kata kan
Quote lesprincesse 26-8-2017 12:12 PM
mmg bagus tindakan KJ. Irregardless of intentionlah. At least takde la episod memalukan berbalah posting di socmed. Buruk naw2 bila tgk people who is supposed to lead berperangau BBNU

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103249s Gzip On
To Top