Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Masa Makan Pun Cantik, Rain Akui Obses Dengan Isteri Sendiri

25-8-2017 11:46 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 3457| Komen: 28

Bintang Korea popular, Rain mengakui yang dia obses dengan kecantikan isterinya, Kim Tae Hee.

Menurut Soompi, perkara itu didedahkan sendiri oleh Rain kepada kawan baiknya, Kim Kwang Min semasa dia menjadi tetamu jemputan dalam program  MBCevery1, Video Star.

Kwang Min mengajukan soalan kepada pelantun lagu La Song itu pendapat tentang kecantikan isterinya sendiri.

Foto: Allkpop
Nak tahu apa Rain jawab? 

“Isteri saya sentiasa kelihatan cantik namun bagi saya, dia nampak paling cantik ketika sedang menjamu selera,” katanya.

Selain itu dia juga turut menyatakan sangat gembira selepas mendapat tahu tentang kehamilan isterinya.

Rain  bersyukur kerana impiannya untuk bergelar bapa akan menjadi kenyataan tidak lama lagi.

Foto: Dramafever.com
Menarik betul jawapan Rain bila ditanya tentang isterinya kan. Cuba tanya pada suami sendiri, agak-agak apa jawapan yang akan diberikan nanti ya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 28
Komen

Previous : Sentap, Mel B Simbah Air Pada Simon Cowell

Next       : Kubur Michael Jackson Dilapor Kosong! Ke Mana Hilangnya Jasad Raja Pop Dunia?

Komen Terbaru

Quote santubung 22-9-2017 01:01 AM
Edited by santubung at 22-9-2017 01:04 AM
Modngengade replied at 25-8-2017 05:24 PM
cantik plastik kan...nanti keluar anak pasti hodoh sebab kedua2 ibubapa menjalani pembedahan plastik

KTH cuma buat gigi jah .. sbb gigi dia tak rata. yg lain2 ori

sbb dr kecik hingga besar sama jah rupa dia

Lain-lain Komen

Quote Elle_mujigae 25-8-2017 12:43 PM
Sweetnya Oppa! {:childlike Haha
Quote MsKathryn 25-8-2017 12:43 PM
Congrats tak lama lg jd ayah, comel couple ni..
Quote Madel 25-8-2017 12:58 PM
Minah ni mmg cantik pun..lebih cantik bebanding Song Hae kyo..
Untung la Rain dpt bini cantik..conform anak depa nnti pun cantik/comel..n yg penting tinggi
Quote Chesire_Epilog 25-8-2017 01:39 PM
Menarik betul jawapan Rain bila ditanya tentang isterinya kan. Cuba tanya pada suami sendiri, agak-agak apa jawapan yang akan diberikan nanti ya? -CARI

Hamboi soalan editor cari, tak agak-agak

Mestila suami akan jawab 'suka tgk ayg masa makan & tidur sebab tu je u senyap'

mampos! ekekeke
Quote intan_smsb 25-8-2017 02:08 PM
berguni2 manisnya
Quote raradhia 25-8-2017 02:10 PM
wowwww, ptutlaa kpop menjadi pilihan gadis2. .keh keh. .romantik gittew. .
Quote rainbow259 25-8-2017 03:09 PM
kim tae hee dah mmg cantek.. buat apa pun cantek... {:childlike
Quote rainbow259 25-8-2017 03:09 PM
MsKathryn replied at 25-8-2017 12:43 PM
Congrats tak lama lg jd ayah, comel couple ni..

yupp matching sgt diorg!
Quote devilito2 25-8-2017 03:27 PM
tahniah.....
Quote makton 25-8-2017 04:04 PM
sweet couple.. bestnya nak dapat baby dah
Quote manehnya 25-8-2017 04:21 PM
ye mmg sgt cantik, untung nye lal dia
Quote umbut 25-8-2017 04:23 PM
Aku suka muka han hye jin.. cute
Quote miemiecha 25-8-2017 04:24 PM
sweetnye lah...
Quote Skyz9183 25-8-2017 05:10 PM
he adores his wife's beauty..so sweet
Quote kikiharris 25-8-2017 05:17 PM
kalau part script psl muka cantik ni,drama dulu2 selalu selit nama KTH.
dlm drama Gentleman's Dignity pon ada rasanya.
cantik dia ni. iols sampai skrg cam tak percaya dia akan bercinta pastu kahwin dgn si Rain ni
Quote Modngengade 25-8-2017 05:24 PM
cantik plastik kan...nanti keluar anak pasti hodoh sebab kedua2 ibubapa menjalani pembedahan plastik
Quote lonso 25-8-2017 10:18 PM
Modngengade replied at 25-8-2017 05:24 PM
cantik plastik kan...nanti keluar anak pasti hodoh sebab kedua2 ibubapa menjalani pembedahan plastik

Rasanya KTH ngan Rain mmg muka ori... takde tokok tambah...
Quote lonso 25-8-2017 10:20 PM
korea ni kalo cantik ori sampai ke tua kekal cantiknye... tgk drama2 dulu korea nih.. mmg cantik2 gak dorg even tanpa surgery pon...
Quote Ipo 25-8-2017 10:53 PM
Suka couple ni
Ingatkan dulu berjodoh dengan heroin Full House tu..

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047633s Gzip On
To Top