Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Artis Senior Kutuk Artis Baru, Cemburu Ke Macam Mana?

24-8-2017 11:38 AM |Dilihat:3116| Komen: 17


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Angie Ling l 

Apa pandangan artis baru berikutan kritikan pedas artis senior, Que Haidar yang mendakwa pelakon baru tidak berkualiti dan 'kayu', baru-baru ini? 

Jom kita lihat apa kata salah seorang pendatang baru dalam industri nyanyian, Sufian Suhaimi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 17
Komen

Komen Terbaru

Quote mizruncing 19-9-2017 11:15 AM
{

Lain-lain Komen

Quote chacon 24-8-2017 12:15 PM
sufian who?
Quote cik-jaja 24-8-2017 05:53 PM
artis baru cam harap rope jeee
Quote siskepoh 24-8-2017 05:59 PM
abang piannnn....nak sign! Bg sis masing2 ada kelebihan, jadi tak perlu cemburu. kadang artis lama pun bukan bgos mana. ye dak.
Quote rainbow259 24-8-2017 06:03 PM
kayu pembariss..
Quote apikwaeh 24-8-2017 07:16 PM
walau tak suka ko Pian.. tapi iols setuju dengan komen ko
ko tak mudah sentap dan statement ko nampaklah sisi pandai compare gf ko yang nampak mudah sentap dan arrogant setiap kali jawab isu panas.
Quote Nenasketum 24-8-2017 08:04 PM
Sora dia yang macam budak laki belum akil baligh tu kan?
Quote mokcikKSKB 24-8-2017 08:13 PM
Meletakkan saya di kelas yg tersendiri..gichewwww perasan
Quote starcity 25-8-2017 10:13 AM
Que komen pasal pelakon baru kan. Motif orang tanya si Sufian ni?
Rasanya dah bnyk forumer bod gossip komen pasal isu pelakon senior yg perasan diri pelakon kelas A kat benang2 lain terutama kt benang Sh Amani baru2 ni. Antara ramai penyanyi BBNU yg iols rasa suara best cuma Khai Bahar je. Yg lain tu suara biasa2 je
Quote MyNameIsIris 25-8-2017 10:30 AM
i ngantuk sangat.......
Quote SuamikuHosmen 25-8-2017 10:40 AM
Sufian Suhaimi who??
Quote Mleeen82 25-8-2017 10:56 AM
Nenasketum replied at 24-8-2017 08:04 PM
Sora dia yang macam budak laki belum akil baligh tu kan?

.... Setuju sangat!!
Quote GHSFDTYW 1-9-2017 09:08 PM
~GAME MENU~
-CROWN
-SCR888
-LPE
-SUNCITY
-NEW TOWN
-JOKER
*24 HOURS CUSTOMER SERVICES
*100% TRUSTED COMPANG
*100% CASH OUT
*MIN TOP UP 20
*EVERY DEPOSIT (10%~20%)FREE BONUS

CUSTOMER SERVISE CONTACT

WHATSAPP : 0104218146
WECHAT : al-win888
Quote seramado 5-9-2017 10:48 AM
of course la diorang ni x senang duduk tgk artis baru skrg senang naik... ya la zaman berbeza..tp atl least diorang (yg lama ni) bertahan smpi skrg..ok la tu kan
Quote nadihazza 7-9-2017 03:01 PM
yg lama gak yg best..
Quote RAHELCOHRAN 12-9-2017 08:22 AM



Halo.
Saya adalah Bapak Rahel pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kesempatan hidup untuk individu, perusahaan bisnis, asuransi, dan lain-lain. Apakah Anda dalam kesulitan keuangan atau membutuhkan pinjaman untuk diinvestasikan atau Anda memerlukan pinjaman untuk membayar tagihan Anda tidak lebih jauh lagi seperti kami di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda menjadi sesuatu dari masa lalu. Kami menawarkan semua jenis pinjaman dalam mata uang mata uang dengan tingkat 2% tanpa biaya dimuka. Saya ingin menggunakan media yang bagus ini untuk memberi tahu Anda bahwa kami siap membantu Anda dengan jenis pinjaman apa pun untuk menyelesaikan masalah keuangan Anda. ya kemudian kembali sekarang melalui email (rahelcohranloan@gmail.com) untuk lebih jelasnya, anda sangat istimewa.
Quote samasam90 12-9-2017 10:40 AM
meolls mengantuk.. dah lah hujan sekarang ne
Quote mizruncing 19-9-2017 11:15 AM
{

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051480s Gzip On
To Top