Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sajat Mahu Bersuci Di Makkah

18-8-2017 10:48 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 10298| Komen: 164

Cantik, manis dan ayu sahaja tengok gambar Sajat bertudung litup ni. Lebih 'wow', Sajat kata dia nak tunaikan Umrah bersama keluarga. Betulkah?



Sajat ni dari dulu memang suka bagi elemen kejutan kepada orang ramai. 

Hajatnya ini mengejutkan ramai pihak apabila dia memuat naik sebuah gambar pakej Umrah berserta kapsyen menyatakan keterujaannya itu.



Bagaimanapun, Sajat bertindak bijak apabila dia menutup ruangan komen, sekali gus menyekat sebarang komen negatif yang mungkin dilemparkan netizen. Bagus niat Sajat nak bawa orang tuanya ke Makkah. Semoga semuanya berjalan lancar. 

Bagaimanapun, penampilan Sajat ke Kuala Lumpur Fashion Week Ready To Wear 2017 yang berlangsung di Pavillion, Kuala Lumpur baru-baru ini menyebabkan dirinya dikecam teruk. 


Foto: IG Sajat

Kata nak pergi Umrah, Sajat. Apa cerita pula ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 164
Komen

Previous : Tembelang Suami Adira Pecah Lagi

Next       : "Jika Ada Peluang, Kenapa Tidak?" - Sazzy Falak Rindu Berlakon

Komen Terbaru

Quote HoneyManjer 12-10-2017 09:08 AM
Geli tgk dia dgn coach yin tuh

Lain-lain Komen

Quote spenderterselit 12-8-2017 08:43 PM
Jgn la smpai thp ni heshe permainkan agama
Quote HoneyManjer 12-8-2017 08:46 PM
spenderterselit replied at 12-8-2017 08:43 PM
Jgn la smpai thp ni heshe permainkan agama

Serremmmm!
Quote mokcikKSKB 12-8-2017 08:50 PM
Nantikan pose hakak sajat bertelekung depan kaabah
Quote mariane 12-8-2017 08:52 PM
Ah sudah, batal x wudhuk jemaah wanita yang lain
Quote eyansss 12-8-2017 08:56 PM
sajat, kalo ko betul lelaki, tolong la pegi sana sebagai lelaki...  jangan permainkan agama dengan bertelekung menempel kat tempat jemaah perempuan...  sila ambil kira tentang aurat, wuduk dan segalanya sebab tu perkara penting dalam melaksanakan ibadah...
Quote hotmak 12-8-2017 09:02 PM
serius ke sajat ni, pergi as lelaki ke pompuan, tolonglah jgn mainkan agama, naknya kat sana tak takut ke
Quote mirebus 12-8-2017 09:07 PM
mcm mana ya dia boleh terlepas nak buat umrah pulak? orang yg uruskn takda bagi nasihat ke kat dia kalau dia pura2 jadi pompan
Quote HoneyManjer 12-8-2017 09:37 PM
Ke mmg betul heshe khunsa...serrem weyhhh
Quote mariane 12-8-2017 09:42 PM
Nantikan selfie bam sajat dihadapan kaabah.
Quote raradhia 12-8-2017 10:06 PM
kalau betul pun pmpuan, menyeksi x sudah. .i pun malu nak tgok video dia tu kat ig, dgn emas besar2 mcm tu. .
Quote Madel 12-8-2017 10:09 PM
Semoga tak dipanah petir disana ya
Quote doubleA 12-8-2017 10:17 PM
First time la kan dia pegi sana? Hopefully ustaz/ustazah yg uruskan tu clear kan la betul2 perihal sajat ni. Jangan pergi dengan ustaz celup adipon or mana2 retis pulak. Hukum hakam agama mana boleh tolerate
Quote dubuk 12-8-2017 10:47 PM
perempuan fuhh
Quote fairy_fairy 12-8-2017 10:56 PM
eyansss replied at 12-8-2017 08:56 PM
sajat, kalo ko betul lelaki, tolong la pegi sana sebagai lelaki...  jangan permainkan agama dengan b ...

Hopefully. Kalau tak #silamatikenapanahpetir
Quote darkchoc 12-8-2017 11:04 PM
Kita tunggu bln 12 nnt
Quote allhaillll 12-8-2017 11:19 PM
ke dia betul betul khunsa? takan dia seberani gitu
Quote EvieWanKenobi 12-8-2017 11:31 PM
macamana la nanti ye..
pakai ihram ke telekung?
Quote bulanbulat 12-8-2017 11:45 PM
Kalau geng2 trans nak gi umrah/haji camna eh? Tambah yg ada breast.
Quote ffbeauties 12-8-2017 11:57 PM
Tengok kat ig dia yg duk ajak budak2 tahfiz. Dengan yg budak perempuan gigih duk salam. Kesian budak2 xtau pape.. xpasal salam dgn bukan muhrim.
Kenapa kebal betul dia dengan jakim eh?
Pondan lain elok je jakim saman... berpakaian wanita ditempat awam

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064877s Gzip On
To Top