Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Barang' Lelaki Mabuk Barai Disantap Gay

17-8-2017 03:30 PM |Dilihat:4176| Komen: 23
Ini memang seram! Tapi, memang mendapatlah, kan? Siapa suruh mabuk sehingga tak sedarkan diri di kawasan awam.

Memetik Shanghaiist, seorang lelaki dari bandar Guangxi Liuzhou dan dikenali dengan nama A'Jun itu tersedar dari mabuknya dan mendapati tali pinggangnya telah dibuka selain dompet dan telefon bimbitnya lesap! 

Selepas membuat laporan, polis menjalankan siasatan dan memeriksa rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di kawasan kejadian.

Menerusi rakaman itu, polis mendapati A'Jun merayau-rayau di kawasan terbabit sekitar jam 2 pagi dan tidak sedarkan diri di sebuah kerusi yang berada di lokasi kejadian.

Lebih kurang jam 4.30 pagi, seorang lelaki mencurigakan mendekati mangsa dan mula melakukan perbuatan 'terkutuk' itu selepas memastikan 'line clear'.



Dalam kejadian, A'Jun dilihat langsung tidak sedarkan dirinya. Memang sedaplah si kunyit itu dengan 'lolipopnya' tanpa gangguan.


Selepas menonton video berkenaan, polis mula memburu suspek dan menahannya tengah hari kemudian di sebuah hotel kira-kira 200 meter dari lokasi kejadian.

Apabila disoal siasat, suspek yang berusia lingkungan 20-an itu mengakui dia seorang gay dan terpesona dek ketampanan A'Jun yang tak sedarkan diri itu, lalu mendorongnya untuk mencabul mangsa.

Suspek kemudiannya mencuri barangan mangsa selepas memuaskan nafsunya dan mengambil 600 Yuan dari dompet mangsa, tetapi meninggalkan dompet berkenaan. Namun dia mengaku mengambil kad pengenalan A'Jun sebagai kenang-kenangan.


Rakaman video itu tular di Internet dan mencetuskan pelbagai reaksi daripada netizen.

"Dia tak mencurilah. Dia ambil duit tu sebagai bayaran 'servis' tu.

"Ambil gambar A'Jun untuk dikenang-kenang. Memang cinta sejati betul!

"Adoii lelaki sekarang nak tidur di mana-mana pun dah tak selamat. Betapa bahayanya pembiakan kaum Nabi Luth ni," antara komen netizen.


Foto: FB

Kasihan juga, tak pasal-pasal dicabul lelaki gay. Tapi, mendapat jugalah, kan? Siapa suruh mabuk sampai tak sedarkan diri macam tu sekali. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 23-9-2017 01:11 AM
Hahahahaha

Lain-lain Komen

Quote Buritan 17-8-2017 04:06 PM
Mesti kujadian ni berlaku kat negara isle nii{:hero
Quote raradhia 17-8-2017 05:13 PM
yaa allah, dunia skrg makin menakutkan
Quote Artemesiaa 17-8-2017 06:00 PM
Bila mabuk berat macam2 boleh jadi
Quote matchstick 17-8-2017 06:46 PM
Gmbr a'jun xde ke.. Nk tgk sikit hensem tara mana
Quote Bujat 17-8-2017 06:49 PM
So kira fair lah khenn sis?
Quote matchstick 17-8-2017 06:53 PM
Si a'jun tu boleh pass out atas bench besi kecik gitu beberapa jam. Statik gitu je. Kalu gerak sikit mesti tergolek ke bwh
Quote redapple10 17-8-2017 07:05 PM
Speechlesss
Quote xtravaganza 17-8-2017 07:45 PM
Mabuk btl tu smpi xsdr {:thief
Quote SecretLuv 17-8-2017 08:18 PM
Sanggup tu tunggu sampai budak-budak sekolah tu pergi baru datang dekat lelaki mabuk tu. Mesti dah tak sabar-sabar tu. Kesian lelaki tu.
Quote nisako 17-8-2017 08:26 PM
mak ai.............
Quote edee_91 17-8-2017 08:47 PM
ajun ni ada iras2 muka ajun perwira ke? kalau ajun tu memang handsome gila babi. babi pun kalah.
Quote raradhia 17-8-2017 08:59 PM
edee_91 replied at 17-8-2017 08:47 PM
ajun ni ada iras2 muka ajun perwira ke? kalau ajun tu memang handsome gila babi. babi pun kalah.

iols pun suka ajun yg tu, kehkehkeh
Quote edee_91 17-8-2017 11:05 PM
raradhia replied at 17-8-2017 08:59 PM
iols pun suka ajun yg tu, kehkehkeh


nah untuk santapan kau.
Quote izzat1987 18-8-2017 03:40 AM
Buritan: Mesti kujadian ni berlaku kat negara isle nii{:hero

Kau ni tak nampak ke apa? Terang2 dia tulis berlaku di china???
Quote raradhia 18-8-2017 07:32 AM
edee_91 replied at 17-8-2017 11:05 PM
nah untuk santapan kau.


HAHAHAHAHA, kenyang iols xpyh sarapan dah
Quote Jeanspurple 18-8-2017 08:40 AM
Sebab tu adanya agama, sebagai panduan dan cara hidup. Ada rules, ada standardization.. tapi orang2 skrg ramai anggap agama sebagai toksik yang menyebabkan diskriminasi, keganasan dan sebagainya..
Quote EvieWanKenobi 18-8-2017 09:36 AM
apasal images not found?
Quote SuamikuHosmen 18-8-2017 12:29 PM
Omg
Quote harisanis 18-8-2017 05:48 PM
kelakar lak ko bila dia simpan ic utk kenang kenangan {:smile{:smile

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058754s Gzip On
To Top