Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Saya Sudah Berkahwin Dan Ada Isteri - El Lye, Jejaka Yang Didakwa Wanita

17-8-2017 12:56 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 8845| Komen: 113


Sebelum ini kecoh tentang penampilan seorang lelaki yang sasa atau sado dikatakan sebenarnya seorang wanita.

Benarkah? Atau ia cuma gimik atau pun spekulasi yang tidak benar?

Namun, Astro Gempak mendedahkan jurulatih gimnasium dari Ipoh itu sememangnya wanita sejati, cuma tubuhnya yang kekar membuatkan ia kelihatan seperti lelaki. 

Dikenali dengan nama El Lye atau nama sebenar Elaine Lye, 36 berikut merupakan pengakuannya bila dirinya sudah menjadi viral, memetik Astro Gempak:


1. "Ya, saya memiliki badan seperti lelaki namun hati seperti wanita," katanya memetik akhbar The New Paper.

2. Mengakui mengambil suplemen steroid sejak tahun 2008.

3. Mengaku bukan seorang transgender. 

4. Sudah kehilangan teman lelaki kerana tidak dapat menerima obsesi Lye yang mahukan badan kekar. 


5. Mempunyai latar belakang ijazah sarjana muda dalam bidang Sains Sukan. 

6. "Apabila saya masuk tandas wanita semua akan terkejut sampaikan panggil pengawal keselamatan.

"Jadi, saya memutuskan untuk masuk ke tandas lelaki sahaja."


7. Terbaru, menerusi satu entri di laman Instagram miliknya, Lye mengakui dia kini sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri.  Jadi kesimpulannya, mana satu yang benar ya!?- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 112
Komen

Previous : Bekas Guru 'Main Eksperimen' Dengan Mekap, Inilah Hasilnya!

Next       : Pecahkan Stereotaip, Pengantin Wanita Tak Bersolek Langsung Di Hari Perkahwinan

Komen Terbaru

Quote miemiecha 23-8-2017 05:20 PM
mek pun celaru membacanyaaaa

Lain-lain Komen

Quote nisako 17-8-2017 01:04 PM
la sian dia..............
Quote matchstick 17-8-2017 01:11 PM
Eh pening lah..dh kalu wanita sejati mcm mana boleh kawen dgn wanita jgk kt msia ni. Bukan Transgender katanya. So maksudnya dia still ada cikpet la kan..berlezbo kah dgn bini sheol??
Quote umbut 17-8-2017 01:14 PM
Dah kahwin?
Quote fox. 17-8-2017 01:17 PM
kejap ko kata hati seperti wanita mahukan lelaki. hujung2 dah berbini pulak. celaru akak dgn ko ni
Quote abangadek 17-8-2017 01:31 PM
dia ngan bini main laga2 je la
Quote akumak 17-8-2017 01:34 PM
aku pun fenin artikel ni. mohon pencerahan
Quote jerukkedondong 17-8-2017 01:36 PM
Cer bukak sua tu dik akak nak tgk melekat ke tergantung...{:childlike
Quote Allthatnana 17-8-2017 01:37 PM
Aikkk laki ke pompuan ni
Quote inteq7 17-8-2017 01:52 PM
so transgender ke tak?
Quote Deidra 17-8-2017 01:56 PM
Kecelaruan sggh ni.baik dia mahupun pembaca {:sing
Quote idakamaruddin 17-8-2017 01:57 PM
xde ke sape2 mengaku sedara cite hal sebenar kt kami ni?
Quote Minami2013 17-8-2017 02:01 PM
Ade pic die dulu2 tak sblm transform jadi laki?
Quote mrizumi 17-8-2017 02:03 PM
Pening..xphm cter dia..belit2
Quote AJ88 17-8-2017 02:04 PM
errr. kesimpulannya llki ke ppuan? xkn blh ade wife plak klau ppuan.
Quote disasterPiece 17-8-2017 02:04 PM
hahah sapa dia ni..
Quote Penglipurtales 17-8-2017 02:14 PM
Aku igt org politik je kuat pusing, org bodo mcm dia ni pun kuat pusing gak
Quote felinecat 17-8-2017 02:17 PM
agaknya, die lelaki sejati, mungkin astro gempak bagi maklumat salah kata die perempuan, mcm tu ke
Quote Ferr_Remy 17-8-2017 02:17 PM
Aku kenal die ni da lama tujuh taun lalu. Mmg die pompuan pun asalnye. Fitness instructor aq dlu bitau. Aq bkn main trkejut sbb mmg nmpak cam lelaki. Patutla kat Insta/FB dlu slalu cover part nipples. Skrg baru tayang sbb da operate. Hahaha.
Quote Ferr_Remy 17-8-2017 02:18 PM
Actually dlu da viral da kat paper Brunei six years ago. Malaysia je lambat pickup.

Lihat semua komen(113)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047294s Gzip On
    To Top