Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Muat Naik Foto Berpelukan, Abby Gelar Norman Dan Suami Geng Kunyit?

17-8-2017 12:20 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 16597| Komen: 93

Baru-baru ini Abby Abadi ada berkongsi gambar Norman Hakim yang sedang memeluk suaminya.

Melalui kapsyen yang ditulis, Abby  menggelar mereka berdua sebagai 'geng kunyit'.

Mungkin hanya sebagai gurauan, tapi pertanyaan Abby itu mendapat perhatian dari pengikutnya di instagram.

Rata-ratanya meninggalkan komen positif dengan mengatakan mereka suka benar melihat kemesraan yang terjalin antara keluarganya.
Walaupun masing-masing mempunyai sejarah silam, namun itu langsung tidak menghalang persahabatan utuh antara mereka.

Tapi ada juga yang tertanya-tanya benarkah Abby langsung tidak memahami apa yang dimaksudkan sebagai 'geng kunyit'. Siap ada yang menerangkan maksudnya kepada Abby.

Apa pun keluarga bahagia ini boleh dijadikan contoh kepada semua. Betul tak? -CARI

Foto: IG Abby Abadi

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 93
Komen

Previous : Siap Bawa Bodyguard, Saleem Dan Isteri Serang Syarikat Rakaman

Next       : Turun Berat Sampai 29 Kg, Tak Sangka Enot Sekarang Dah Langsing!

Komen Terbaru

Quote lolita737 18-8-2017 11:40 AM
abadi84 replied at 17-8-2017 07:42 PM
Ritrud tu smp bila nk dendam

sampai dia jumpa sinar kebahagiaan..

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 16-8-2017 02:38 PM
Google kan ada kak Abby oi... Motif nak tanya kt IG.. Kang nanti org bg pencerahan ko juga sentap..
Quote mokcikKSKB 16-8-2017 02:41 PM
Baik baik bakyah..lain mcm nomiang tu peluk laki hang.
Quote lolita737 16-8-2017 02:42 PM
ada yg komen kat gambar tu kew kata depa dua kunyit??

ada baca baru2 ni anak dia danish tulis nama2 family diaorg n letak dalam al-Quran. tersentuh hati baca. nama2 tu termasuklah nama memey n suami baru abby.
Quote mokcikKSKB 16-8-2017 02:43 PM
Baideway tt bukaklah thred bebanyak.bosan baca thred panjang berbaris2 tang tajuk tp xde bahan pon..bg makin buhsan skang
Quote fynnkakiblock 16-8-2017 02:43 PM
mokcikKSKB replied at 16-8-2017 02:41 PM
Baik baik bakyah..lain mcm nomiang tu peluk laki hang.

normiang ade sejarah kunyit ke mokcik
Quote fynnkakiblock 16-8-2017 02:44 PM
mokcikKSKB replied at 16-8-2017 02:43 PM
Baideway tt bukaklah thred bebanyak.bosan baca thred panjang berbaris2 tang tajuk tp xde bahan pon.. ...

meolss layan thread repah pismidon yach makin panassss
Quote CiliPadiSedap 16-8-2017 02:47 PM
fynnkakiblock replied at 16-8-2017 02:44 PM
meolss layan thread repah pismidon yach makin panassss

dah buat press conference ke? betul ke nikah siam tak de sijil spm?
Quote irsa 16-8-2017 02:47 PM
Kenapa kak arbayah Bertanya pasal kunyit? Ada yg ckp laki n ex laki sheols kunyit kah?
Quote Berdoza 16-8-2017 02:48 PM
tanya pasal geng kunyit. pastu bawah bg pencerahan plak laki dia mmg penyayang sbb peluk laki dia. dia sebenarnye tak tau @ buat2 tak tau
Quote fynnkakiblock 16-8-2017 02:51 PM
CiliPadiSedap replied at 16-8-2017 02:47 PM
dah buat press conference ke? betul ke nikah siam tak de sijil spm?

belum lg sis tazzabar
Quote sayabudakkeyeel 16-8-2017 02:52 PM
buat2 taktau ni. kalau tgk PS dia tu, nampak sgt mcm dia tau apa tu kunyit
Quote Aduradura 16-8-2017 02:55 PM
Anak perempuan sheolls dgn lelaki kokesyen tu siap ade fanpage lg org duk ship..mak aih! tp helokk la yg lelaki teww..tp tak ke mcm awal sgt nk jodoh2kan...
Quote kaklehot 16-8-2017 02:55 PM
seketul attention seeker stajah jadian nih....prasan kalo oman dok up citer anak2 bakal tahfiz heols dia lak mcm sentap...apa kes la dia nih...mcm ada titik hitam dlm hati dia yg msh blm padam...
Quote DainaEli 16-8-2017 03:07 PM
Acah2 tak tahu konon. Sekali terjebak suami kau atau anak confirm pastu tak mampu nak acah2 tak tahu lagi..
Quote HoneyManjer 16-8-2017 03:08 PM
Very the gigih nak menantukan mix kokesen...anyway nur (jual nasi ayam madu paris) ni sapa eh? Dgr sore mcm org2 news anchor dulu2
Quote maisakurada 16-8-2017 03:12 PM
sayabudakkeyeel replied at 16-8-2017 02:52 PM
buat2 taktau ni. kalau tgk PS dia tu, nampak sgt mcm dia tau apa tu kunyit

ustazah abby kan mmg mcm ni
Quote HaifaHanna 16-8-2017 03:15 PM
Haah..awal beno nak jodohkan ank2..
Iols tak tau le ngape, rase cam nyampah pulak.
Sori ye stajah yebby.
Kecik2 dah ngajo ank bercinta cintun.
Quote mokcikKSKB 16-8-2017 03:34 PM
fynnkakiblock replied at 16-8-2017 02:43 PM
normiang ade sejarah kunyit ke mokcik

Xlah...gaya peluk tu lain mcm.kunyit ni unpredictable chuols. Ada yg bisek..hikhik.dlm ni ramai je kunyit sure depa lebih tau based on radar depa yg superb.
Quote cap_ayam 16-8-2017 03:40 PM
Serius ke budak2 ni nak dikenen2 kan? Kecik lagi kot..

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066177s Gzip On
To Top