Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tahniah! Jihan Muse Akui Sedang Hamil, Made In France Lagi Katanya!

16-8-2017 10:57 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 10516| Komen: 219

Wah tahniah diucapkan kepada pengacara dan pelawan, Jihan Muse yang dikhabarkan kini sedang hamil empat bulan!

Astro Gempak melaporkan Jihan mendedahkan hal itu secara eksklusif menerusi rancangan MeleTOP semalam.

"Saya mengalami mabuk teruk, sekarang ini dah masuk trimester kedua, Alhamdulillah,  semuanya sudah okay, dah boleh kembali bekerja," katanya yang kini sedang menggantikan Neelofa sebagai pengacara MeleTOP.

Dalam pada itu, Jihan turut berseloroh dan sempat melawak dengan mengatakan anaknya itu 'made in France'.

"Secara kebetulan, saya berada di Perancis untuk menjalani penggambaran drama bersiri Biniku Ninja. Watak Sabatini yang saya jayakan sedang hamil. Tak sangka saya memang betul-betul sedang mengandung.


"Kepada yang berteka teki, saya tak mahu beritahu awal-awal. Selepas masuk trimester kedua, sekarang sudah okay untuk saya beritahu," ujarnya lagi. 

Moga kandungan Jihan berjalan dengan lancar dan tahniah sekali lagi daripada kami! - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 219
Komen

Previous : Mantap! Fattah Amin Pun Kalah Dengan Diana Danielle

Next       : Nita Malaysian Idol Selamat Bertunang, Rancang Kahwin Tahun Ini Juga

Komen Terbaru

Quote tenukbelaan 26-8-2017 12:35 PM
tahniaaaahhhh

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 15-8-2017 09:30 PM
Dah ada lah sis
Quote nadsehun 15-8-2017 09:42 PM
Tahniah jihan ....
Quote JeepersCreepers 15-8-2017 09:43 PM
Wahh congrats Jihan
Quote likecandy 15-8-2017 09:44 PM
Tahniah Jihan...made in france tu
Quote Teemah88 15-8-2017 09:45 PM
Fuyooo!!! Tahniah Jihan. Trés bien
Quote innocentsangat 15-8-2017 09:51 PM
Hahaha. Baby france. Tahniah uolls.
Quote lil_sparky 15-8-2017 09:51 PM
Tahniah jihann
Quote EvieWanKenobi 15-8-2017 09:54 PM
congrats Jihan..
Quote Diambolehtak 15-8-2017 09:54 PM
Tahniah jihan Sempat tak dia nak bergegar vaganza tahun ni?
Quote selamair 15-8-2017 09:56 PM
tahniah Jihan & Ungku Hariz
Quote kiambang 15-8-2017 09:59 PM
Tahniah Jihan n ungku hariz
Quote fishcracker 15-8-2017 10:02 PM
Kelassss gituhhhhh..tahniah jihan n suami
Quote RatuDunia94 15-8-2017 10:10 PM
Tahniah.. Laki heols dah la tasty!
Quote mixed 15-8-2017 10:22 PM
Klu shiera ijoy anak kecik nya made in kota madina mekah di beri nama adeena

Jihan plk baby made in france ada kah anak nya nama franco , franina  u
Quote kiah_mai_pulak 15-8-2017 10:26 PM
Wahh kemahen dah xda rasa malu, siap bgtau 1 melesia katanya Beromen kat France., klau X bgtau org x tahu gamaknya.. kosserrlahhh. Halal katanya
Quote danieladam 15-8-2017 10:38 PM
Tahniah jihan..walaupon slalu x bernasib baik sangkut apa2 anugerah, sangkut sperm jauh lg berharga dari anugerah2 lain.
Quote raradhia 15-8-2017 10:43 PM
TAHNIAH JIHAN MUSE
Quote Luno 15-8-2017 10:44 PM
Yeayyyyy tahniah Kuji
Quote Jeniechan 15-8-2017 10:47 PM
Happy for her

Lihat semua komen(219)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076744s Gzip On
To Top