Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Habiskan RM15 Ribu Untuk Baju, Wak Doyok Tak Kisah Langsung!

14-8-2017 11:33 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 3699| Komen: 87

Wak Doyok memang hebat bila sanggup membelanjakan sampai RM15,000 hanya untuk sut yang dipakainya dalam filem Abang Long Fadil 2.

Sut tersebut ditempah khas dari butik terkenal, Lord's Tailor.

Foto: IG Wak Doyok 
"Untuk babak aksi saya gunakan tiga sut yang setiap satunya berharga RM1800 dan ada satu sut berharga RM3500. Kalau kira semuanya dalam RM15,000," katanya kepada Media Hiburan.

Namun katanya ada antara sut tersebut sudah tidak dapat dipakai kerana sudah terkoyak semasa menjayakan babak aksi.

Foto: IG Wak Doyok 
"Tapi saya tak kisah sebab saya bawa brand saya ke dalam filem berkekanaan dan kalau saya nak keluar belanja untuk selitkan brand sendiri di dalam filem, itu jugalah antara jumlah yang perlu saya bayar. 

"Jadi saya anggap sebagai give and take dan kos RM15,000 yang dikeluarkan itu berbaloi," tambahnya.

Foto: IG Wak Doyok 
Untung jadi Wak Doyok, tak sabar rasanya nak tengok Wak berlakon. Hebat ke tidak agaknya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 87
Komen

Previous : Tak Pandang Lain, Chacha Maembong Serius Nak Kahwini Kekasih Cina

Next       : Tahniah, Faizal Ismail Timang Anak Kelima

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 06:45 PM
bg dia 15k tu macam 5 hengget jer.. kayoo

Lain-lain Komen

Quote cikgu_izza 14-8-2017 11:37 AM
orang tengok watak wak. nak tengok baju, kami pergi mall wak.
Quote lotionmilo 14-8-2017 11:37 AM
Sampai sekarang aku tatau income dia dari mana
Quote harkktuih 14-8-2017 11:59 AM
lotionmilo replied at 14-8-2017 11:37 AM
Sampai sekarang aku tatau income dia dari mana

bisnes dulangmas heols rasanya maju..tiap malam boleh kata full house je..
Quote tomaz 14-8-2017 12:02 PM
Geli amat tgk wak ni
Quote JeepersCreepers 14-8-2017 12:08 PM

"Sut tersebut ditempah khas dari butik terkenal, Lord's Tailor."
~Selama ni iols igt wak doyok ni ada bisnes buat & jual baju. Yg hashtag #akuyangpakaikauygpanas tu bkn heols promo clothing line sendiri ke??
Quote lolita737 14-8-2017 12:10 PM
apalah yg best sangat dia ni.. xpernah tau apa relevan nya dia dalam industri ni..

Quote fizamn 14-8-2017 12:12 PM
kemas.. baguss..
Quote Penglipurtales 14-8-2017 12:14 PM
Dia kaya biarkan, dulu masa dia BBNU dia add aku, aku x tau motif apa. Now da kaya
Quote Penglipurtales 14-8-2017 12:14 PM
Dia kaya biarkan, dulu masa dia BBNU dia add aku, aku x tau motif apa. Now da kaya
Quote taksukapeanut 14-8-2017 12:15 PM
sampai ke sudah iols tak tau dia ni keja apa.. banyak pulak duit wak
Quote EvieWanKenobi 14-8-2017 12:20 PM
banyaknya duit wak..
Quote kentel 14-8-2017 12:23 PM
lantak la duit ko...time tengah berdiri ni sonok la pakai baju tempah berhabis 15k bagai..tunggu la terduduk nanti...
Quote noorhairiahma 14-8-2017 12:28 PM
apa kerja dia ni sebenarnya???
trend setter???
Quote senahsanasini 14-8-2017 12:53 PM
"Untuk babak aksi saya gunakan tiga sut yang setiap satunya berharga RM1800 dan ada satu sut berharga RM3500. Kalau kira semuanya dalam RM15,000,


RM 1800 x 3 =RM 5400 + RM 3500 = RM 8900..

Quote abangadek 14-8-2017 12:58 PM
wak & poyo berpisah tiada
Quote mieymiey 14-8-2017 01:01 PM
senahsanasini replied at 14-8-2017 12:53 PM
RM 1800 x 3 =RM 5400 + RM 3500 = RM 8900..

Tu tak termasuk spentot lagi kot
Quote kodoksilver 14-8-2017 01:18 PM
kitorang pon tak kisah ko nk berabih duit byk mana sekali pon
Quote virgo19 14-8-2017 01:31 PM
keciknya badan dia
Quote qistiena 14-8-2017 01:34 PM
ok...next...

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094392s Gzip On
To Top