Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sultan Mizan Tarik Diri Sertai Sukan SEA KL2017

13-8-2017 03:11 PM |Dilihat:3183| Komen: 27
Jika sebelum ini netizen berasa teruja dan memberikan sokongan apabila laporan menyatakan Sultan Terengganu, Sultan Mizan Zainal Abidin bakal beraksi dalam Sukan SEA Kuala Lumpur nanti.

Namun, laporan terbaharu daripada Bernama menyatakan Sultan Mizan mengambil keputusan menarik diri pada saat akhir daripada perlumbaan kuda lasak itu yang bakal membuka tirai minggu depan.

Difahamkan Sultan Mizan mengambil keputusan itu demi kebaikan pasukan kerana kuda yang bakal ditunggangnya itu tidak berada dalam keadaan baik.

"Kami memuji baginda yang memikirkan kepentingan pasukan dan membiarkan rakan sepasukannya meneruskan perjuangan dengan kuda yang lebih baik," ujar Setiausaha Kehormat, Majlis Olimpik Malaysia (MOM), Datuk Low Beng Choo.

Menurut Beng Choo lagi, Sultan Mizan sebelum ini menjalani latihan dengan gigih setiap hari dan keputusan untuk menarik diri itu adalah sesuatu yang paling sukar dilakukan. - CARI 

Foto: Astro Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote fefeeling 16-8-2017 02:04 AM
yg lagi 2 orang vip & vvip tu masih kekal utk bertanding kan? hihihi

Lain-lain Komen

Quote cheergirlz 13-8-2017 03:16 PM
Sayangnya, dah laa Baginda memang berbakat....
Quote redapple10 13-8-2017 04:03 PM
Alahaiii last minit benda nak jadi...
Quote nobito 13-8-2017 04:07 PM
Sukan golongan elite Melayu
Quote Amina_Mirza 13-8-2017 04:13 PM
Sayangnya, heols memang talented.
Quote Changa 13-8-2017 04:17 PM
Akak taste jugak kat heshe
Cc acik @putehkundor , jangan nak caras iya
Quote putehkundor 13-8-2017 04:40 PM
Changa replied at 13-8-2017 04:17 PM
Akak taste jugak kat heshe
Cc acik @putehkundor , jangan nak caras iya

Heshe nampak cool jah kan
Quote Andyscenes 13-8-2017 05:20 PM
Pakcik bini aku
Quote hyie 13-8-2017 05:54 PM
ala ruginya...ada ugutan daripada mana2 pihak ke? ala2 pembunuh upahan ke
Quote mujer_in_espejo 13-8-2017 07:47 PM
Sy rasa patut gak undur diri... xyah mencemar duli tuanku nk ikut sukan SEA ni.. baguslah dgr kata penasihat
Quote Changa 13-8-2017 07:53 PM
mujer_in_espejo replied at 13-8-2017 07:47 PM
Sy rasa patut gak undur diri... xyah mencemar duli tuanku nk ikut sukan SEA ni.. baguslah dgr kata p ...

Ini bukan first heshe masuk bertanding pun
Quote janny1023 13-8-2017 08:38 PM
!!!Betul Betul Senang Hak Menang!!!

==============================

Duduk Rumak Saja . Ada Handphone Boleh Dah .

===============================

Wukong , Tembak Ikan , Slot Game
Semua Brada Di Sini

=============================

Whatsapp:014-3211145
www.luckystar1118.weebly.com

========================

Online Transfer Maen Ape Dpt Ape ,
Senang Cash In Cash Out Service 24 Jam

=============================

Welcome Bohus ,
Daily Bohus ,
Topup Bohus Bagi Semua Member

------------------------------------------
Quote noell 13-8-2017 08:40 PM
janny1023 replied at 13-8-2017 08:38 PM
!!!Betul Betul Senang Hak Menang!!!

==============================

you jual apa barang???wa mau order 4 kontena pm tepi pls

Quote nisako 13-8-2017 10:28 PM
la .... hmmmmmmmmm
Quote DeeHanania 13-8-2017 10:57 PM
Alaa sayang yer,
xde rezeki nak ngok Sultan Mizan beraksi d Sukan Sea
Quote Decaffeinated 13-8-2017 11:35 PM
DeeHanania replied at 13-8-2017 10:57 PM
Alaa sayang yer,
xde rezeki nak ngok Sultan Mizan beraksi d Sukan Sea

acara kuda ja pun.... bukan terjun papan anjal....


Quote Changa 13-8-2017 11:37 PM
Decaffeinated replied at 13-8-2017 11:35 PM
acara kuda ja pun.... bukan terjun papan anjal....

Acara heshe susah nak follow, endurance kot, sah sah heshe kena berkuda merata tempat bukan dok pusing trek pun
Quote finesse 13-8-2017 11:38 PM
Decaffeinated replied at 13-8-2017 11:35 PM
acara kuda ja pun.... bukan terjun papan anjal....


Heshe ripped 6 pack ala ala muscle daddy ke??? Kalau ya blha nak bergimnastik , terjun papan anjal.. kalau tak, mohon berehat di kamar astana saja yach!!!
Quote mbhcsf 13-8-2017 11:58 PM
tak pe, nak buat macam mana kan?

it is okay. Terima kasih atas segala daya usaha dan sumbangan baginda.
Quote nafham 14-8-2017 12:50 AM
Decaffeinated replied at 14-8-2017 01:05 AM
acara kuda ja pun.... bukan terjun papan anjal....

iols lg teruja klu heshe msuk acara gymnastic. pasti sensual pakai ketat2 nmpk bonjol2

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088505s Gzip On
To Top