Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Peminat Teruja Kemunculan Single Sulung Saharul Ridzwan

12-8-2017 03:51 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 3324| Komen: 64

Wah nampaknya ramai peminat rasa teruja bila pelakon Saharul Ridzwan mengkhabarkan dirinya bakal hadir dengan single pertama tak lama lagi.

Ya, dari seorang pelakon kepada seorang penyanyi pula! Bagaimana agaknya hasil lagu berkenaan ya!

Menerusi laman Instagram miliknya, Sahrul berkongsi sebuah video menunjukkan dia sedang menjalani rakaman single pertamanya itu.

Difahamkan lagu berkenaan berjudul Buku Putih dan bergenre rap.

"Kelemahan kita jika selalu akan menjadi kebiasaan, kemudian akan jadi kepakaran, dan dari situlah datangnya rezeki. #brocuba #mohonsupport." katanya menerusi entry tersebut.


Dapat dilihat menerusi ruang komen ramai yang tidak sabar untuk mendengar lagu berkenaan dan juga rap yang disampaikan oleh Saharul nanti.

Bagaimana pula dengan anda? Jom share komen anda... - CARI 

Foto Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 64
Komen

Previous : Zara Zya Malas Tengok Cermin, Kenapa Pula Tu?

Next       : Lucu! Dua Minggu Bernikah, Siti Saleha Seakan Terlupa Dia Sudah Ada Suami

Komen Terbaru

Quote ain.nadhirah017 15-9-2017 01:38 AM
uu yayyy hebat

Lain-lain Komen

Quote raradhia 12-8-2017 03:56 PM
kalau lagu ok, xkisah siapa penyanyi dia yg penting memenuhi selera iols
Quote aqua_marine 12-8-2017 04:00 PM
I'm looking forward to this. After all dia lalui, sedih pulak bace..

Ada penampakan Ajai dan lengan kekarnya di situ..
Quote sepitsiput 12-8-2017 04:21 PM
Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???

P/S : meols sorg jah kah yg rengsa dgn iklan PM LIvE yg dok ulang seratus kali sehari kt astro yg ada Ajai kepam nyanyi lagu ekperimennn cinnta..ini semua salah ceritaaa tu??? lagu tu hauk, dgn heshe2 sekali hauk...katik acah sado tp kepam..euwwww...Gebor yach!

#DoneMengata
Quote RatuDunia94 12-8-2017 04:27 PM
Saharul ni apesal kalo bercskap tone suara heols mcm mendap? Mendatar to the max.. Sejenis boring bila dgr. Xde graf intonasi yg dinamik.. Even ogy pun pernah tegur kan lontaran suara heols mendatar masa di interview.. Ni nak nyanyi pulop? Skala menguap setebal mekap deena amir...
Quote kikiharris 12-8-2017 04:27 PM
bukak mulut lontar dialog masa berlakon pon iols dah ngantuk..apatah lagik menyanyi
sampai skrg nyesal tgk cite Arluna tu.
Quote kiah_mai_pulak 12-8-2017 04:28 PM
Edited by kiah_mai_pulak at 12-8-2017 04:30 PM
aqua_marine replied at 12-8-2017 04:00 PM
I'm looking forward to this. After all dia lalui, sedih pulak bace..

Ada penampakan Ajai dan leng ...


Ajai tu dh knape  nk melentok cenggitu?? Kosserrr lah ajai kalau geng kunyit gak
Quote Jeniechan 12-8-2017 04:29 PM
Rap?confirm ko rap mcm ko bercakap tu.muak
Quote RatuDunia94 12-8-2017 04:33 PM
sepitsiput: Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???P/S : meols sorg jah kah yg rengsa dgn iklan PM LIv ...


Eh cuols heshe pernah menggondol Penyanyi Lelaki Popular ABPBH2002 kan menewaskan Nuar Jen, Tok Jamal n Zamani.. Btw heols mmg dah lama lari dr prinsip heols tu asalkan penyanyi tu hulur duit.. Hello Tengku Mimie who.. Amyra Rosli pon pernah bekerjasama..
Quote syidasaleh 12-8-2017 04:35 PM
sepitsiput replied at 12-8-2017 04:21 PM
Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???
...

meol jugak rengsa.ajai is so boring.ckp kat radio berdegau2.konon org yg dpt lagu dia semua berkualiti.ni mcm tangkap muat jah
Quote aqua_marine 12-8-2017 05:29 PM
Edited by aqua_marine at 12-8-2017 05:30 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-8-2017 04:28 PM
Ajai tu dh knape  nk melentok cenggitu?? Kosserrr lah ajai kalau geng kunyit gak


Jeng jeng jeng..

Bukan sengaja lentok kot. Dia kan katek, berdiri pulak sebelah SR yg tinggi sikit tu.. makanya..
Quote EvieWanKenobi 12-8-2017 06:45 PM
semoga berjaya..
Quote Knowlee 12-8-2017 07:07 PM
Dia jerit dlm iklan Mr Potato tu pun ai rasa mcm awkward sgt. Ni nak nyanyi pulak.
Quote Flyhighs 12-8-2017 07:09 PM
Whattt...bkn seme org reti nyanyi..kena sedar tu
Quote enchikfitz 12-8-2017 07:10 PM
Skala menguap : INFINITI
Quote Aduradura 12-8-2017 07:10 PM
Ya ampun, klau dah berlakon pun mcm nk tdo, ni menyanyi plak ... kosser la kau ni saharul....dahla bbnu!
Quote mirebus 12-8-2017 08:57 PM
kenapa dlm gambar tu ajai nampak mcm pengkid hihi
Quote putehkundor 12-8-2017 09:01 PM
Ajai ni sebenarnya mirip penyanyi yg dah sendu di kuburan, awie Rafael khuens

Saharul ni pulak kenapa skrg Rupa macam pakcik pakcik...
Quote pearl.silver 12-8-2017 09:03 PM
Xsuka sarul rizwan ni
Sebab die mcm kwn i
Tengok sarul, teringat kwn
Quote Indarissa 12-8-2017 09:36 PM
Kalau suara okay, org terima je. Kalau suara tak okay, tapi sendiri syok, org pun tak suka.

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056668s Gzip On
To Top