Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Zara Zya Malas Tengok Cermin, Kenapa Pula Tu?

11-8-2017 04:01 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 4936| Komen: 57

Ouch, panjang juga kesan parut pembedahan di belakang telinga Zara Zya. Seriau tengok gambar dia!



Gambar berkenaan dimuat naik menerusi akaun Instagramnya, semalam berserta kapsyen panjang lebar yang menjelaskan tahap kesihatannya sekarang.

"Ramai yang tanya kesihatan saya sekarang. Tak sangka ramai yang sayang... 

Alhamdulillah semakin baik. Dah boleh gelak-gelak dah. Ada sisa baki bengkak sikit je lagi," tulisnya.



Bersyukur diberi kesihatan yang baik, Zara bagaimanapun akui berasa cemburu apabila merasakan orang lain di sekelilingnya lebih sempurna.

"Dugaan di mana saya belum mampu dapat reaksi sebenar. 
Cemburu bila tengok orang lain sempurna. 
Malaslah nak tgk cermin sangat," katanya.



Memetik Astro Gempak, Zara menjalani pembedahan bagi membuang ketumbuhan kelenjar di bahagian wajahnya pada awal Julai lalu. Keadaannya itu boleh mengakibatkan kanser serta melumpuhkan saraf di bahagian wajah sekiranya dibiarkan tanpa rawatan.


Foto: IG Zara Zya

Dugaan hidup. Semoga Zara Zya kembali sihat dan penyakitnya itu tidak kembali. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 57
Komen

Previous : Izreen Azminda Rela Bermadu Andai Sudah Takdir

Next       : Peminat Teruja Kemunculan Single Sulung Saharul Ridzwan

Komen Terbaru

Quote yayah8989 15-8-2017 10:42 PM
semoga cepat sembuhhh

Lain-lain Komen

Quote beautifulliar 11-8-2017 11:41 AM
Skeri gmbr tu..meols yg rasa ngilu
Quote scarletz 11-8-2017 12:03 PM
Sheols berlakon not bad tapi kesian takde aura..Get well soon scary tgk jahitan
Quote hotmak 11-8-2017 12:05 PM
dalam sakit2 tu aktif dia ni ambik order lunch pack
Quote umbut 11-8-2017 12:09 PM
X silap dia pernah citer masa kecil dia ada sakit jantung berlubang.. tapi dah operate.. semoga kuat zara...
Quote adel7 11-8-2017 12:11 PM
Teruk jugak kene operate tu
Quote sepitsiput 11-8-2017 12:20 PM
meols suka sheols blakon komedi...sheols sempoi sempoi cute gitew...maybe sbb sheols dah kertu so xdela sheols nk menggedik mcm BBNU... sheols pandai masak..pakata buat program memasak..mana tau leh lawan sis sheilot
Quote NekNgah 11-8-2017 01:00 PM
Semoga cepat sembuh Zara.
Quote kiah_mai_pulak 11-8-2017 01:16 PM
Seram tgh berjahit panjang2 ni
Quote immortallez 11-8-2017 01:17 PM
Ramai gak followers zara ni. One thing zara ni baik dgn semua rakan artis. Dalam proses nak recover dari pembedahan pun rajin post memasak kt IG & cari rezeki amik order for lunch pack
Quote sukacactus 11-8-2017 01:18 PM
As artis mmg dia akan rasa down la
Muka cari makan dah berparut
Yg penting dah selamat operate & semoga penyakit tu xdatang balik
Quote -electrifying- 11-8-2017 03:10 PM
aku salu konfius dia ni dgn izreen
Quote MyNameIsIris 11-8-2017 03:12 PM
-electrifying- replied at 11-8-2017 03:10 PM
aku salu konfius dia ni dgn izreen

lainnyeee nak oiii
Quote -electrifying- 11-8-2017 03:12 PM

ya mmg lain ! hahaha
cme otak ini terkeliru mummyyyyy
Quote MyNameIsIris 11-8-2017 03:14 PM
-electrifying- replied at 11-8-2017 03:12 PM
ya mmg lain ! hahaha
cme otak ini terkeliru mummyyyyy

terkeliru jauh sangat nak oiii... ibarat beza antara anak i dengan aisyah anak che ta
Quote Duta lover 11-8-2017 03:15 PM
Aku terliur gak tgh lunch box dia. Huhu
Quote -electrifying- 11-8-2017 03:16 PM
MyNameIsIris replied at 11-8-2017 03:14 PM
terkeliru jauh sangat nak oiii... ibarat beza antara anak i dengan aisyah anak che ta :curs ...

biasa la sis, keje dok who r yuss kan org je, mmg la kkdg keliru
amboi siap bezakan dgn ank che ta
Quote MyNameIsIris 11-8-2017 03:18 PM
-electrifying- replied at 11-8-2017 03:16 PM
biasa la sis, keje dok who r yuss kan org je, mmg la kkdg keliru
amboi siap bezakan dgn ank ch ...

beza rupa dan umur tapi nama sama
Quote green.purple 11-8-2017 03:25 PM
retis pon rakyat marhaen mcm kita2 jugak uolls

siang keje opis malam bako kek buat side income
siang keje cikgu malam ngajo tusyen
siang driver bos malam buat uber/grab car

hehe..

simpanan utk hari2 akan datang..

suka tgk dia berlakon..
semoga diberi kesembuhan oleh Allah..

Quote freezyout 11-8-2017 03:27 PM
kalo pegang bekas jahitan tuh mesti dia rasa ngilu...

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068845s Gzip On
To Top