Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Izreen Azminda Rela Bermadu Andai Sudah Takdir

11-8-2017 12:15 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 8309| Komen: 145

"Secara jujur, saya juga tidak boleh menolak ketentuan Allah 
kerana dalam Islam lelaki dibenarkan berkahwin empat 
asalkan berkemampuan dan boleh berlaku adil."

Fuh, Izreen Azminda mengakui dia tak menolak sekiranya ditakdirkan berjodohan dengan lelaki berstatus suami orang.



Pelakon berusia 32 tahun itu berkata, dia tidak mampu menolak jika itu sudah menjadi ketentuan Allah SWT.

"Saya tidak mahu cakap lebih-lebih atau cakap besar hanya mahukan lelaki bujang atau duda sebagai calon suami.

"Apa yang penting, lelaki itu berkemampuan dan mampu menjaga serta menerima kehadiran anak saya dalam hidupnya," katanya kepada Harian Metro.

Dalam tempoh lebih dua tahun bergelar ibu tunggal, Izreen akui memang ada jejaka yang mendekati dan ingin berkahwin dengannya. Tapi sayang, dia tak dapat terima kehadiran anak lelakinya, Muhammad Adrian Umar, 4.

"Setakat ini, saya masih belum bertemu lelaki yang sesuai dan boleh menerima saya dan anak lagi.

"Justeru, buat masa ini, saya selesa dengan status sekarang dan hanya fokus pada karier dan anak," jelasnya.


Foto: IG Izreen Azminda

Walaupun tak kisah dapat suami orang, Izreen bagaimanapun mengelak untuk menjalin hubungan dengan rakan artis.

"Saya mencari calon suami yang bukan dalam bidang yang sama. Kalau boleh jika bertemu jodoh nanti, saya mahukan suami yang selalu di sisi," katanya.

Ehem! Buat kenyataan rela bermadu ni, Izreen dah mula mengenali seseorang ke tu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 145
Komen

Previous : "Saya Masih Berlakon, Sayang" - Sharifah Amani

Next       : Zara Zya Malas Tengok Cermin, Kenapa Pula Tu?

Komen Terbaru

Quote rayray28 24-11-2017 07:50 PM
kakasotong replied at 30-8-2017 01:58 PM
Gosip ni ada bincang dekat thread mana ntah. Yg topik psl ada org kaco job dia sampai dia tersingk ...

Job apa dia dpt mase tu

Lain-lain Komen

Quote senahsanasini 10-8-2017 11:24 AM
sendunya kau sisssss.. nampak sangat asam keping tu murahh khennnnn
Quote fynnkakiblock 10-8-2017 11:25 AM
ko dah sangkut pada laki org ke
Quote BebeQ 10-8-2017 11:27 AM
Edited by BebeQ at 10-8-2017 11:28 AM

kelakar pulak acik izreen ni. pernah ada hati pada suami orang lettew~

kan senang jawab tak nak suami orang, abis cerita. takde la orang nak bash.
cuba dalam doa tu selitkan tak nak suami orang, niat hati pun yang baik2.
Quote jointhecurse 10-8-2017 11:27 AM
kawen .. kawen.. kawen
Quote prettyuglybabe 10-8-2017 11:52 AM
ye.. tunggu laki ko ada gf pastu mintak kawin lain tengok cam mana..
Quote arwenlotr 10-8-2017 11:54 AM
Ko dah kenapa? #silamenyepi
Quote umbut 10-8-2017 11:55 AM
Dia dah bagi hint pd suami org di luar sana.. boleh start tackle dia.. lama sangat tgu laki masuk minang, laki org pun jadilah.. asal hidup senang... ye tak?
Quote Vanilla_lette 10-8-2017 12:00 PM
teringin nk berlaki balik leteww.....hari tu bkn pernah ada gossip pasal dia bakal bergelar datin...ke bersenyap mcm tu jer...

Quote neo_5050 10-8-2017 12:01 PM
Boipren paling terkini laki orang ke izreen? Tu yang gigih beri hint.
Quote tagas 10-8-2017 12:02 PM
ayat sket dah berair kerang ni

stok senang dpt
Quote abangadek 10-8-2017 12:05 PM
lantak hang la izreen i dont care laki si anjalna block meols kt ig sbb meols padankan muka si bimbo tu kaki sentap jua hang ni hanif jaki
Quote AshkieLa 10-8-2017 12:11 PM
Edited by AshkieLa at 10-8-2017 02:37 PM

dulu bagi statement pasal laki org gak... then naik kes BFF dia mintak sperma jepun.
ni bagi hint hal laki org lagi.. hmmmm
Quote miemiecha 10-8-2017 12:12 PM
gasak le izreennnn
Quote RooneyMara 10-8-2017 12:16 PM
Now tgh hot org ber hashtag sana sini 'ni laki aku jgn sibuk bawak karaoke', dia pulak keluar statement gini. mmg mintak kena hencap
Quote Star_el 10-8-2017 12:28 PM
DBI Beauty tu Dato' Boy Iman ke?
H1N1 ni dah berleluasa balik ek skg? Risau lak aku.

Kembali kpd topik, ntah2 dia ckp sket je psl laki org tu tapi wartawan jadikan fokus utama lak haha
Aku terbyg dia ckp tak berani nk kata taknak apa takut2 tetiba ada jodoh. Tapi papepun baiklah diam dr buat statement yg org leh ckp macam2.
Quote kibodwatriuh 10-8-2017 12:32 PM
Tak mampu kata tidak tu.

apalagi ayahanda rani kulup, luaskan kuasamu.
Quote cheergirlz 10-8-2017 12:40 PM
mcm ada bau-bau bacang ke arah itu...
Quote meteorspeed 10-8-2017 12:59 PM
aku rasa dia nie dah tersangkut ngan laki org..kenyataan dia fishy sangat..ermm iols tunggu alhi forumer yg gali hhehee
Quote samasam90 10-8-2017 01:03 PM
sheolls la kan retis yang suka keluar dengan adik angkat yang berlainan rupa..

Lihat semua komen(145)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061661s Gzip On
To Top