Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Doktor, Ain Tengah Kesepian Ni, Jap Ain Hantar Gambar (Bogel) Dulu Ye...

11-8-2017 11:58 AM |Dilihat:11846| Komen: 88
Ngeri juga membaca perkongsian daripada seorang netizen bergelar doktor ini. Bayangkan niat untuk berkongsi ilmu dan membantu pesakit, dibalas dengan perkara negatif dan tidak sepatutnya!

Menurut lelaki dikenali sebagai Onn Azli, sebelum ini dia membuat live video untuk sesi pengajaran kelasnya. Tak sangka pula bila dia mendapat beberapa mesej daripada ramai pengikutnya.

Yang mengejutkan doktor ini turut menerima satu mesej yang sangat melampau!

Jom sama-sama kita baca perkongsian tersebut:


Konon-konon nak berkenalan dengan doktor....


Lama-lama terus hantar gambar bogel diri sendiri..percuma pula tu!



Siasat punya siasat, perempuan tersebut bukanlah pelajar jurusan kejururawatan, tapi budak sekolah! Baru 14 tahun pula tu!


Netizen juga terkejut dengan perkongsian tersebut dan membayangkan boleh jadi trauma bila melalui perkara sama. 


Apa pun, ada baiknya apa yang dilakukan oleh doktor ini apabila mengambil keputusan memakai mask ketika membuat live class selepas ini. 

Buat ibu bapa di luar sana, sila dan sila pantau anak-anak anda. Jangan sampai nasi jadi bubur sudahlah! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
7
Komen: 88
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote miemiecha 26-9-2017 04:54 PM
ipes2 replied at 25-9-2017 04:02 PM
diskaung? tak bley. apa diskaung diskaung

kedekutnyaaaa~!!!!

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 11-8-2017 12:02 PM
budak2 sekarang menakutkan..
Quote jue10 11-8-2017 12:10 PM
Amboi berani nye bdk ni. Dh miang sgt kot nk berlaki. Pengaruh2 persekitaran. Haihhh
Quote CardiGans85 11-8-2017 12:11 PM
Omg...she is just 14??but acting like a @&7;/!"&{:yameteh
Quote annabellaruz2 11-8-2017 12:13 PM
mungkinkah si ain tu ada sejarah mangsa pedo family sendiri?
argghhh menakutkan..
Quote Madel 11-8-2017 12:25 PM
Dr.Onn ni pun menipu gak..
Kawan2 n bekas lecture dia ada kasi komen .
Quote toynme 11-8-2017 12:27 PM
Oh No no...kids nowadays
Quote fishcracker 11-8-2017 12:32 PM
Alahai dek....apa nak jadi
Quote vanillaninja 11-8-2017 12:35 PM
Handsome ke doctor ni? Dengan dapat pic Ain yang birah lagi, dengan dapat proposal nak jadi bini no 2 lagi.
Quote Minami2013 11-8-2017 12:37 PM
Madel replied at 11-8-2017 12:25 PM
Dr.Onn ni pun menipu gak..
Kawan2 n bekas lecture dia ada kasi komen .

Tipu pasal apa u?
Quote ice_sky92 11-8-2017 12:45 PM
Dasar gatal bijik......
Quote annehuda 11-8-2017 12:48 PM
Madel replied at 11-8-2017 12:25 PM
Dr.Onn ni pun menipu gak..
Kawan2 n bekas lecture dia ada kasi komen .

uiks menipu psl ape plak?
Quote chikumanis 11-8-2017 12:51 PM
zaman sekarang, subjek pendidikan seks dekat sekolah dah start belajar masa anak darjah berapa? bukan f3 lagi dah kan?

just pertanyaan untuk persediaan dimasa hadapan..
Quote Rainrein 11-8-2017 12:55 PM
Omai, baru umo 14 dah pandai memacam. Risaunye nak besarkan and didik anak anak zaman sekarang. Mintak jauh la perangai macam ni
Quote ~boolean 11-8-2017 12:56 PM
onn onn...kalau betul dia nak banteras, ambil saja tindakan terhadap perempuan tu...
tak usah tulis panjang berjela-jela pun tak apa...
Quote evlinne 11-8-2017 01:03 PM
vanillaninja replied at 11-8-2017 12:35 PM
Handsome ke doctor ni? Dengan dapat pic Ain yang birah lagi, dengan dapat proposal nak jadi bini no  ...

Rasanya sbb kagum dgn title doc tu blehlah bragging kat kengkawan. Tapi birah nama Ain tu rasa dah horny sgt kot.. tu main send je gambar. Entah2 bkn Dr ni sorang je dah dapatt. Jantan lain pun entah2 dah tengok cuma tak report
Quote evlinne 11-8-2017 01:06 PM
Boleh ke orang SKMM dedahkan data peribadi orang? Anyone can clarify this matter?
Quote bel146 11-8-2017 01:08 PM
doktor ni pulak sape?gigih pulak nk pakai mask bagai...
Quote Madel 11-8-2017 01:21 PM
@annehuda @Minami2013 ..Gi baca kat page Oh!bulan..ada kawan si dr onn ni nama Roslan Allem komen.kekawan yg lain pun ada share pengalaman dgn dr onn ni...dr onn ni dari zaman student dah menipu...dr onn ni tak abis buat houseman training pun..full MMC pun dia tak dapat.
Quote eyansss 11-8-2017 01:41 PM
Madel replied at 11-8-2017 01:21 PM
@annehuda @Minami2013 ..Gi baca kat page Oh!bulan..ada kawan si dr onn ni nama Roslan Allem komen.ke ...

so doc tak sah la ni yea...  choi sangat ok...

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057892s Gzip On
To Top