Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Saya Masih Berlakon, Sayang" - Sharifah Amani

11-8-2017 11:34 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 9768| Komen: 202

Jarang nampak Sharifah Amani beraksi di hadapan kamera, nampaknya ada yang merindui pelakon bertubuh genit itu.


Foto: IG Sharifah Amani

Menerusi laman mikro Twitter, Sharifah Amani Syed Zainal Rashid Al-Yahya, 31, atau lebih mesra dipanggil Amani menjawab persoalan seorang pengikut yang tertanya-tanya di mana dia menghilang selama ini.


Foto: Twitter

Menurut Amani, dia tidak pernah berhenti berlakon, cuma akan memilih yang terbaik kerana merasa bertanggungjawab untuk beri yang terbaik kepada penonton dan peminat.


Foto: IG Sharifah Amani

"Saya cuba yang terbaik dalam memilih dan melakukan kerja yang bagus, tapi makin lama makin susah nak dapat jalan cerita dan watak yang baik. Kita perlukan penulis yang lebih bagus.

"Tambahan pula, zaman sekarang ni penting untuk memiliki pengikut yang ramai. Tapi saya tak kisahkan populariti, sebaliknya saya hanya mahu sampaikan cerita yang jujur," tulisnya.


Foto: Twitter

Macam mana? Setuju tak dengan jawapan Amani yang dia sangat memilih naskhah dan watak yang bagus memandangkan penulis kita semakin ketandusan idea? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 199
Komen

Previous : Shaheizy Sam Muflis, Apa Dah Jadi Ni?

Next       : Izreen Azminda Rela Bermadu Andai Sudah Takdir

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 05:49 PM
sorilah dik.. kalau nak femes kena blakon tahap kayu

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 10-8-2017 01:06 PM
Sheolls berlakon ok, tapi aura nak tarik org menonton tu kurengggg...
Quote shailyvelera 10-8-2017 01:07 PM
berlakon boleh tahan dia ni...tapi aku pun kurang rase nk tgok tu...mcm xde tarikan sangat...
Quote NE_KO 10-8-2017 01:07 PM
dia belakon ok aura tu takde la.
Quote putehkundor 10-8-2017 01:08 PM
Arwah Yasmin ahmad ninggal, sheols pun turut meninggal dari persada lakonan..

Sheols Ada aura GEBOR Tak, @sepisiput?
Quote terpaku 10-8-2017 01:09 PM
brand armani laku je chuols


Quote diamondhoney 10-8-2017 01:10 PM
Gitu la.. Lps tu salahkan pelakon baru.. Biaseerrr..
Quote mimi77 10-8-2017 01:12 PM
blakon ok...cuma kalau selalu dok buat sora mcm org tcekik tulang tu...cemuih dengaq
Quote mieymiey 10-8-2017 01:22 PM
Sekarang zaman kegemilangan pelakon stok kayu kayan.
Quote fynnkakiblock 10-8-2017 01:26 PM
who the hell is Syafirah Armani
Quote kibodwatriuh 10-8-2017 01:32 PM


well, kalau memilih-milih bahan berkualiti lojiklah tak banyak berlakon. tak payah rujuk followers ciput pon kan?

Quote lantodak 10-8-2017 01:32 PM
Armani ke amani? Lol
Quote myakayina 10-8-2017 01:34 PM
type nama dia pun salah TT ni..
Quote kakiseboksebok 10-8-2017 01:38 PM
kibodwatriuh replied at 10-8-2017 05:32 AM
well, kalau memilih-milih bahan berkualiti lojiklah tak banyak berlakon. tak payah rujuk followe ...

Exactly. Sheols sendiri kata sheols pilih karya. Tetiba nak ckp pasal followers. Meols antara followers sheols. Tp tak paham kenapa mesti nak kait dgn popularity kalau diri sendiri yang memilih utk jadi underground and being selective?
Quote MH3709 10-8-2017 01:40 PM
shailyvelera replied at 10-8-2017 05:07 AM
berlakon boleh tahan dia ni...tapi aku pun kurang rase nk tgok tu...mcm xde tarikan sangat...

muka hodoh mcm mana nak ada aura...plus kurang hajar...elok melingkup aje...dulu dikenali pun harap EHSAN si yasmin ahmad tu yg kutip tepi jalan..kalu harap dia sendiri gi odition? jgn harap org nak amik...takat jadi pelakon tempelan cuci jamban tu ok lah
Quote beruangmuda 10-8-2017 01:41 PM
Meols pelik jugak si amani nih dah tak laku beno skrg? Adakah kerana fizikal sheols yg macam budak sekolah membuatkan sheols takde aura jadi heroin?

Rasanya dulu sheols ni macam darling shahrulezad, segala cite heshe mesti ada nani. Tetine nani menghilang gitu jah. Pastu tak habis2 merempan pasal pelakon baru.

Sheols kena do something dgn diri sheols. Mungkin kurangkan perangai kekwat.

Btw TT, who the heck is Sharifah Armani?! Choyyy
Quote takayama 10-8-2017 01:47 PM
br tgk balik dia berlakon dgn bront palare dan nur khiriah utk drama lama yg tajuknya sinderlela kat TV9, dia berlakon mmg ok jer tp meols x brp berkenan dgn suara dia tu
dan maaf kata dia cam xde aura
Quote senahsanasini 10-8-2017 01:49 PM
ayoooyoo TT.. namo pon silap ejaaaa
Quote NE_KO 10-8-2017 01:51 PM
MAAF ala sorry.hehe.janji tak buat lagi dah.lain kali lebih alert.

Adeh...
Quote Duta lover 10-8-2017 01:55 PM
Watak yg ko dpt pun slalu sama je..jenis sengal2 ubi..sambil wat suara penyek..
Sian..tanya diri ko..wajar ke ko dpt karya yg bagus..kalau tahap tu je lakonan ko bole bagi...

Lihat semua komen(202)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057236s Gzip On
To Top