Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sikit Je Pun, Tapi Peminat Tetap Cair Bila Joong Ki 'Speaking'

11-8-2017 11:18 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 1803| Komen: 19



Wah, wah, wah! Serius ramai gila peminat drama Korea tempatan membanjiri Pavilion Kuala Lumpur untuk menyambut kedatangan hero kesayangan mereka, Song Joong Ki.

Kemunculan Joong Ki di ibu kota adalah bagi mempromosikan filem terbarunya, The Battleship Island yang bakal menemui penonton pada 17 Ogos ini.



Selain Joong Ki, kehadiran So Ji Sub dan Hwang Jung Min turut menghangatkan lagi suasana. 

Memetik The Star, pengarah terkenal Ryoo Seung Wan terharu dengan sambutan hangat daripada peminat tempatan di samping memuji barisan pelakonnya yang sangat berdedikasi bagi menjayakan filem terbabit.

"Saya sangat menghargai kesungguhan barisan pelakon menjiwai watak mereka bagi menjayakan filem terbabit," katanya.

The Battleship Island mengisahkan keberanian tiga lelaki melarikan diri dari kem buruh paksa di 'Battleship Island' dan mengetuai 400 tahanan Korea lain ketika era kolonial Jepun.



Foto: IMDb

Apa yang menarik, filem ini meraih 5 juta kutipan tiket di Korea Selatan hanya dalam masa lapan hari sahaja! Mantap, kan?

Filem ini pasti tak akan mengecewakan peminat drama korea terutama peminat tegar Song Joong Ki sendiri. Bagi peminat semua, diharap bersabar ya? Kita ada seminggu lagi sebelum boleh menerjah panggung! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 19
Komen

Previous : Baru Seminggu Tayang, Filem Kau Yang Satu Dah Bocor Di Facebook Live

Next       : Pelakon Aksi Ngeri Wanita, SJ Harris Maut Di Lokasi 'Deadpool 2'

Komen Terbaru

Quote lililen 15-8-2017 02:39 PM
SuRiaGreeNz replied at 14-8-2017 11:10 AM
so ji sub dlm sorry i love you giler rembesss... lebiuuuu oppa

Dalam oh my venus pun

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 11-8-2017 11:31 AM
Love u Joong Ki..{:love
Quote ciwi1166 11-8-2017 11:41 AM
minah bani melayu kompom dah basah spender ni...
Quote WarnaPelangi 11-8-2017 12:52 PM
So ji sub
Quote lililen 11-8-2017 01:23 PM
I lg minat hwang jung min dr joong ki. Berlakon mmg mantap {:good
Quote raradhia 11-8-2017 02:29 PM
dia ni ada buat pembedahan tak? atau original?
Quote kicap_madu 11-8-2017 03:20 PM
raradhia replied at 11-8-2017 02:29 PM
dia ni ada buat pembedahan tak? atau original?

rasa dia nie ori kot. sbb muka time kecik, remaja sama je ngan skrg..
Quote raradhia 11-8-2017 03:21 PM
kicap_madu replied at 11-8-2017 03:20 PM
rasa dia nie ori kot. sbb muka time kecik, remaja sama je ngan skrg..

oh, iols tnya ja k. .hihi, sbb ada jah artis korea yg ori ncem mcm lee dong wook tu.  kehkeh
Quote nadihazza 11-8-2017 03:37 PM
JOONG KI
Quote kicap_madu 11-8-2017 04:00 PM
raradhia replied at 11-8-2017 03:21 PM
oh, iols tnya ja k. .hihi, sbb ada jah artis korea yg ori ncem mcm lee dong wook tu.  kehkeh

bakal bini dia song hye kyo pon ori + cantik.
nak tgk dorg nie ori kena tgk time kecik. klu muka sama tue mmg ori lah.
Quote syue86 11-8-2017 04:57 PM
lililen replied at 11-8-2017 01:23 PM
I lg minat hwang jung min dr joong ki. Berlakon mmg mantap {:good

haah minat hwang jun min gak
berlakon best kt variety show pn best
Quote Amberlim21 11-8-2017 10:51 PM
ape2 je lah~muka orang korean nampak same je~
Quote lililen 12-8-2017 12:05 AM
syue86 replied at 11-8-2017 04:57 PM
haah minat hwang jun min gak
berlakon best kt variety show pn best

Tgk x die jd guest kt infinite challenge dgn ramai2 pelakon. Lawak episod tu.
Quote whadda 12-8-2017 04:04 PM
Joong ki
Quote idril 13-8-2017 09:46 AM
Ommo my oppa so ji sub.....  i x berahi sgt joon ki
Quote SuRiaGreeNz 14-8-2017 11:10 AM
so ji sub dlm sorry i love you giler rembesss... lebiuuuu oppa
Quote pattahamie 14-8-2017 11:14 AM
ada dah ke pergi tengok movie ni? citer sikit best ke idok
Quote syue86 15-8-2017 08:52 AM
lililen replied at 12-8-2017 12:05 AM
Tgk x die jd guest kt infinite challenge dgn ramai2 pelakon. Lawak episod tu.

opkos la tgk sbb mmg follow IC..hahaha
kegigihan sgt pakcik tu..kat RM pn gigih
Quote anakkerengga 15-8-2017 09:08 AM
Love u joong ki oppa... Start minat dia dlm drama innocent man
Quote lililen 15-8-2017 02:39 PM
SuRiaGreeNz replied at 14-8-2017 11:10 AM
so ji sub dlm sorry i love you giler rembesss... lebiuuuu oppa

Dalam oh my venus pun

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049835s Gzip On
To Top