Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Aaron Carter Mengaku Biseksual, Terus Tinggalkan Teman Wanita

10-8-2017 04:33 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5521| Komen: 64

Selebriti Amerika Syarikat, Aaron Carter,29 mengejutkan peminat selepas mengaku dirinya adalah seorang biseksual.

Pengumuman tersebut dibuat melalui laman sosialnya senditi dan sehari selepas itu dia mengambil keputusan untuk berpisah dengan teman wanitanya, Madison Parker. 

Pihak pengurusan penyanyi tersebut memberitahu, keputusan untuk berpisah itu dibuat secara bersama namun akan kekal sebagai kawan baik.

Foto: Daily Mail
"Aaron dan Madison saling menyayangi dan menghormati antara satu sama lain dan keputusan ini dibuat secara bersama," kata sumber pada majalah People.

Adik kepada salah seorang anggota kumpulan Backstreet Boys, Nick Carter ini juga mengakui pernah menjalinkan hubungan dengan lelaki sebelum ini.

Foto: Daily Mail
"Ketika saya berusia 13 tahun, saya mula tertarik pada lelaki dan wanita. Pada usia 17 tahun, selepas beberapa perhubungan dengan perempuan, saya pernah menjalinkan hubungan dengan lelaki yang saya membesar dan bekerja bersama dia," katanya.

Aaron menganggap pengakuan tersebut bukan sesuatu yang memalukan tapi sebaliknya berasa lega kerana dapat berterus terang.-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 64
Komen

Previous : Bintang Korea Kesayangan, Song Joon Ki Di Pavilion KL Malam Ini

Next       : Cubaan Menggatal Gagal, Justin Bieber Ditolak Gadis Gym

Komen Terbaru

Quote damian_lee 14-10-2017 08:26 PM
Ummah gay tanah bertuah ini lagi hanat
Kawin untuk menutupi kebuasan

Lain-lain Komen

Quote fishcracker 10-8-2017 04:41 PM
Ni adik nick carter ke
Quote raradhia 10-8-2017 04:43 PM
fishcracker: Ni adik nick carter ke


yaa, rasanya adik beradik
Quote mokcikKSKB 10-8-2017 04:51 PM
Percubaan nk jadi next lindsay lohan ke dekk
Quote redapple10 10-8-2017 04:51 PM
Kalo gay aku leh tolerate wp mcm l*h***t.. tp kalo bi harus la dihumban ke tgh gunung berapi.. i
Quote mokcikKSKB 10-8-2017 04:52 PM
Aritu kena tangkap kes dadah pastu mintak kesian dlm interview mengatakan dia ada eating disorder or something.skang ngaku bisek plak..
Quote EncikRhoma 10-8-2017 04:59 PM
hauknya sekarang ni. Dulu hensem la jugak
Quote nadie90 10-8-2017 05:13 PM
AC nie kan yg jd rebutan HD dgn Lilo msa tgh top...tp popular sbb dia adik NC BSB...
Quote miemiecha 10-8-2017 05:26 PM
mcm2 lah dia nih... hadoiii
Quote Chesire_Epilog 10-8-2017 05:26 PM
Walaupun dia famous sebab dia adik Nick  Carter BSB, tapi dia pon penyanyi sejak kecik molek dulu.

Quote sabar_sabariah 10-8-2017 06:02 PM
patut nama mcm familiar..
Quote Ferr_Remy 10-8-2017 06:30 PM
Ensem, selayaknya la.{:childlike
Quote Bujat 10-8-2017 06:47 PM
Amboi... terus ditendangnya pintu almari khenn sis. All out terus konsepnya
Quote Ubatdemam 10-8-2017 08:13 PM
Suka hati ko lah ..bukan popular sgt pun..
Quote awaynepian 10-8-2017 08:24 PM
comey dia masa kecik..dah besar ...hmmm
Quote edee_91 10-8-2017 08:26 PM
tak terkejut pun. tengok muka pun dah boleh agak dia bukanlah straight macam pembaris sestraight-straightnya.
Quote xtravaganza 10-8-2017 09:26 PM
Ok la tu dr muka2..at least perempuan tu leh la move on gn org lain..
Quote MyNameIsIris 10-8-2017 11:25 PM
Dulu heols datang msia (sungei wang) iols pergi tengok ok walaupun taklah minat pun. Selain AC, i dapat tengok 911 juga
Quote BebeQ 11-8-2017 12:33 AM
MyNameIsIris replied at 10-8-2017 11:25 PM
Dulu heols datang msia (sungei wang) iols pergi tengok ok walaupun taklah minat pun. Selain AC, i da ...

sekarang i tertanya uols ni kenal tak geng regular kejar retis zaman dolu tu? atau uols ada geng sendiri?
Quote MyNameIsIris 11-8-2017 12:35 AM
BebeQ replied at 11-8-2017 12:33 AM
sekarang i tertanya uols ni kenal tak geng regular kejar retis zaman dolu tu? atau uols ada geng s ...

That time i umur 15-16 gitu uols... mana ada geng. Baju pun tshirt besar, jeans beli kat pertama kompleks je

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046128s Gzip On
To Top