Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Warga Emas Nakal, Cucuk Lidi Pencungkil Gigi Di Kerusi Penumpang Bas

10-8-2017 04:29 PM |Dilihat:1867| Komen: 17
Lazimnya kes vadalisme pengangkutan awam yang kerap diperkatakan antaranya adalah menconteng, mengoyak kusyen kerusi, buang sampah dan sebagainya.

sumber : Facebook Shervella Wong

Namun baru-baru ini di Singapura, terdapat seorang warga emas disyaki mencucuk lidi pencungkil gigi di tempat duduk sebuah bas awam dan kini kes itu sedang dalam siasatan pihak polis.

Memetik laporan The Straits Times, jika bersabit kesalahan lelaki berusia 60 tahun itu bakal dihukum penjara dua tahun atau denda atau kedua-duanya.

Jurucakap polis dalam satu kenyataan yang dikeluarkan berkata, suspek dikenal pasti selepas siasatan menyeluruh dijalankan menerusi pemeriksaan rakaman CCTV. 

Gambar tiga pencungkil gigi yang terpacak di tempat duduk berkenaan dimuat naik seorang pengguna Facebook yang menyedarinya ketika hendak duduk.

Pastikan anda periksa tempat duduk sebelum anda duduk! tulis pengguna itu yang kini statusnya telah dikongsi lebih 2,500 kali.- CARI


Loading FB Post...

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jorja 10-10-2017 07:31 PM
Cukup sampai 3 batang pula tu betul2 nak mengena orang {:kill

Lain-lain Komen

Quote raradhia 10-8-2017 05:00 PM
omg, maw berdarah bontot d buatnya
Quote kucen_miang 10-8-2017 05:07 PM
dah korek gigi terselit daging babs, org tua  tu cocok montot org pulak. nyanyuk ke apa?
Quote saladin780 10-8-2017 05:19 PM
Tu la sebabnya pakai krusi plastik je lg elok
Quote miemiecha 10-8-2017 05:29 PM
org tua? ermm,,.. dah jd mcm bebudak plak dah
Quote dani-rox 10-8-2017 05:49 PM
Dah tua perangai cenggini, bukan nakal. Tp psikopat. Dah  nak masuk kubo pun, menyusahkan org.
Quote Pink_Purple 10-8-2017 10:46 PM
jahatnya si tua nak mampos
Quote pinkypetal 10-8-2017 11:19 PM
Takde kerja ke hape orang tua ni.
Quote insulin 10-8-2017 11:54 PM
saladin780 replied at 10-8-2017 05:19 PM
Tu la sebabnya pakai krusi plastik je lg elok

Pakai kerusi stainless steel lagi best. Sejukkkkkkkkkkkkkkkkk......
Quote mizzmimi 11-8-2017 01:58 AM
Buang tebiat nak mamp*sss?
Quote mizzmimi 11-8-2017 01:58 AM
Buang tebiat nak mamp*sss?
Quote SecretLuv 11-8-2017 02:32 AM
Hahaha. Dah bosan sangat la tu agaknya.
Quote siape_aku 11-8-2017 08:18 AM
pencungkil gigi tu kan ke buluh....jgn main2 tau...boleh bernanah kalo kena....tercucuk kat jari kaki pon boleh injured teruk
Quote haryatie 11-8-2017 09:02 AM
da kenapa jahat nya..
Quote -electrifying- 11-8-2017 12:05 PM
sg yg dh mau pon pakai tmpt ddok mcm tu yer
Quote EvieWanKenobi 14-8-2017 01:30 PM
harap2 satu hari nanti dia sendiri
yang tercucuk..
Quote maisakurada 16-8-2017 07:43 PM
bosan la tu... hidup lama sangat
Quote Jorja 10-10-2017 07:31 PM
Cukup sampai 3 batang pula tu betul2 nak mengena orang {:kill

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098581s Gzip On
To Top