Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Ya!Saya Minta Buat Seks, Tapi...," Lelaki Bersongkok Bagi Penjelasan

10-8-2017 03:09 PM |Dilihat:9603| Komen: 118
Tak padan bersongkok, tapi gila seks! Perbualan dalam Whatsapp antara lelaki ini dengan seorang wanita yang sedang mencari peluang pekerjaan nampaknya sudah tersebar di media sosial.

Kalau tengok gambar tangkapan skrin yang dimuat naik, lelaki tersebut sedang mencari pembantu peribadi (PA).

Siap tanya, "Biasa tak dengan lelaki? Bukan apa bila bersama tu kadang-kadang saya ni teringin buat seks."

Bukan itu sahaja, dia memerlukan PA yang berfikiran terbuka dan sanggup melakukan apa sahaja arahannya.

Selanjutnya boleh baca lagi di bawah:

Apa lagi, netizen yang membaca perbualan mereka berdua mulalah mencemuh dan melemparkan kata-kata kesat terhadap lelaki bersongkok yang dianggap hanya berlagak alim itu.

Tapi macam biasa, kita tak boleh dengar cerita sebelah pihak sahaja. Disebabkan perakra ini sudah sampai ke pengetahuan isteri lelaki tersebut yang berang dan bertindak melarikan diri, maka dia tampil memberi penjelasan.

Menurutnya yang mahu dikenali sebagai Zul dan berusia 54 tahun, dia mengaku gambar dan perbualan tersebut adalah dirinya sendiri.

Namun tindakan yang dilakukan itu hanyalah satu taktik untuk menguji calon pekerja yang mahu bekerja di syarikatnya.

Apa nak buat, memang silap saya, cara saya agak kasar dan tak sopan, tapi saya sebenarnya bukan jenis suka cakap-cakap lucah macam tu. Niat hati nak temuduga bermain kata-kata, tak sangka pula saya sendiri yang terkena bila dia viralkan gambar dan perbualan kami berdua, jelasnya kepada mStar Online.

Rupa-rupanya selepas itu, Zul ada meminta maaf kepada wanita terbabit tetapi perbualan tersebut tidak pula disebarkan di media sosial.

Macam-macam hal, yang pasti lain kali berhati-hatilah dalam mengeluarkan kata-kata. Zaman serba canggih macam ni, pelbagai fitnah boleh terjadi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 118
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 20-10-2017 05:26 AM
Kepala bapak dia

Lain-lain Komen

Quote nisako 10-8-2017 03:12 PM
hmmmmmmmmmmmm
Quote barfi 10-8-2017 03:18 PM
Mula2 ko cakap suka buat seks. Lepas tu ko cakap saja2 usik je. Bodo la pakcik
Quote harrypoter 10-8-2017 03:23 PM
dan2 kata nak uji...pigi dah
Quote zameyla 10-8-2017 03:23 PM
Namun tindakan yang dilakukan itu hanyalah satu taktik untuk menguji calon pekerja yang mahu bekerja di syarikatnya.


bengong ke apa buat taktik camtu...
Quote kiambang 10-8-2017 03:26 PM
Ujian yang tak patut dibuat ... kan dah jadi viral ...
Quote leylapple 10-8-2017 03:30 PM
dia nak test market lah tu.. tgk ada tak yang kena bait...

kalau nak ngusik takder terus bagitau dia suka buat sex aktiviti.. agaknya malu dia dah takda..

btw, interview apa pulak just guna chat whatapps... no wonder weChat tu tmpt budak carik sex partner...
Quote prettyuglybabe 10-8-2017 03:31 PM
perlu ke tiap isi WA ko nak sebar serata alam?
sama-sama bodoh..
yang sorang gila seks yang sorang gila like..
klu rasa tergugat sangat pi report polis sudah la..
Quote CiliPadiSedap 10-8-2017 03:31 PM
jilaka uji sex? kalau nak uji , uji tahap kualiti kerja bukan tahap kualiti birah?

lain kali nak interview sengetkan songkok baru otak berfungsi
Quote stayathomemom 10-8-2017 03:32 PM
Banyak sex maniac ummah meleis ni....buat malu kat kapir jek....
Quote eyansss 10-8-2017 03:32 PM
Apa nak buat, memang silap saya, cara saya agak kasar dan tak sopan, tapi saya sebenarnya bukan jenis suka cakap-cakap lucah macam tu. Niat hati nak temuduga bermain kata-kata, tak sangka pula saya sendiri yang terkena bila dia viralkan gambar dan perbualan kami berdua, jelasnya kepada mStar Online.
alasan babi seorang penunggang agama...  bodoh punya majikan...  takkan taktau adab nak interview orang?  ko tau tak apa itu sexual harrasment???  dalam islam ada ke suruh interview orang camtu???
Quote haryatie 10-8-2017 03:37 PM
tipu lahhh
ada ker temuduga menguji smpai tahap mcam tu
da kantoi..ko pusing lak ckp
sikit pun x percaya dgn laki org ni..
ramai jerk laki org yg mcam ni, mcm  x cukup kasih syg dr bini
pastu menggatal dgn org lain
Quote CardiGans85 10-8-2017 03:47 PM
Jahat la pakcik..mohon bini pakcik ni bertindak
Quote mawarmatahari 10-8-2017 03:48 PM
Agaknya dah berapa ramai dah dia uji mcm ni..Dah kantoi terus pusing cerita la ye pakcik...Sila goncang batang sendiri ye..Memalukan..
Quote Deidra 10-8-2017 03:51 PM
Damage done.no sorry for you
Quote lilacomot 10-8-2017 03:52 PM
dh kntoi bleh laa ko nk temberang hanattt...
Quote chazey 10-8-2017 03:53 PM
Nak heran hapanya? Camni la perangai porumer lobai CI macam Simunggu, Tagas, Ipanonline segala tu. Tang Islam pung pang kemain tapi tang seks pon pung pang kemain.
Quote awanearisu 10-8-2017 03:53 PM
dah sampai ke pengetahuan isteri. agaknya selama ni isteri pun tak tahu begini adab suami dengan wanita yang tidak dikenali.
Quote gosipgels 10-8-2017 03:55 PM
dah kantoi ckp uji pulak. kejadah apa uji mcm tu pacik!
Quote makton 10-8-2017 04:05 PM
pakcik jgn tunjuk bangang serata alam boleh takkk?

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061235s Gzip On
To Top