Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Terlupa Tutup Tingkap, Kereta Dipenuhi Ribuan Nyamuk

10-8-2017 01:26 PM |Dilihat:4017| Komen: 68
Hanya kerana terlupa menutup tingkap ketika memancing bersama rakan, kereta milik seorang lelaki dimasuki ribuan nyamuk. 

Video kejadian aneh yang berlaku di Rusia itu dimuat naik di Twitter dengan kapsyen "pergi memancing, tingkap kereta terbuka ketika meninggalkan kereta, kemudian dalam kereta penuh dengan ribuan nyamuk".

Memetik laporan Daily Mail, paparan video memperlihatkan terlalu banyak nyamuk sehinggakan lelaki terbabit cuba menghalau nyamuk-nyamuk itu dengan tangan dan akibat dari tindakan itu tangannya dipenuhi nyamuk. 

Difahamkan, karbon dioksida yang terdapat di dalam kereta itu menjadi punca utama yang menarik perhatian ribuan nyamuk untuk memasuki ke dalam kereta milik lelaki itu.- CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 68
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote putehkundor 13-8-2017 08:29 PM
Kapal terbang tu nak mengaburi kualiti gambar yg Haus ke? Dah la Muzik latar kuat, Tak dgr dgn jelas apa yg sheols bebel

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 10-8-2017 01:30 PM
Akak kurang gemar berita tanpa gambar
Quote harrypoter 10-8-2017 02:12 PM
Quote harrypoter 10-8-2017 02:12 PM
Quote harrypoter 10-8-2017 02:13 PM
Quote harrypoter 10-8-2017 02:13 PM
giler byk
Quote haryatie 10-8-2017 02:18 PM
mati kalau kena gigit ni
byk gilerrrrrrrrrr
Quote WeAiNe 10-8-2017 02:29 PM
bape botol lah abis baygon nak spray ni
dah macam lebah sekawan pulak banyak2 gitu
Quote aleesyasofia 10-8-2017 02:31 PM
harrypoter replied at 10-8-2017 02:13 PM


gler byknya nyamuk.. kalau ade ridset boleh ler smbur2.. jgn nyamuk yg bwk pnyakit sudh.. xmmasal kne dggi ke malaria ke..
Quote dubuk 10-8-2017 02:31 PM
wooooooooooooooooooooo
Quote shernazz 10-8-2017 02:35 PM
kalau ada ridsect..senang je..sembur banyak banyak..sblm tu tutup tingkap dolu...
dah mati..vakum trus
Quote emmet_23 10-8-2017 02:38 PM
ni nyamuk gajah ker hapa nih...besar bagak
Quote kurga 10-8-2017 02:40 PM
nyamuk nak mengawan dapat port best kot dalam keta tu..
Quote minguk 10-8-2017 02:40 PM
tetiba i rasa geli tengok nyamuk yang begitu ramai..
Quote lasagnaklcc 10-8-2017 02:41 PM
Awat nyamuk mcm kelkatu?
Quote Shazmiey 10-8-2017 02:46 PM
Pernah jadi kat aku masa kat kampung, lupa nak tutup tingkap, esok pagi, perghh, mcm dah perkampungan nyamuk. Skrg bru tau, sebab CO2?
Quote Artemesiaa 10-8-2017 02:46 PM
Mak aiii banyaknya
Quote jerukkedondong 10-8-2017 02:47 PM
Geli gile tgk nyamuk byk cam tu...naik bulu roma aku...bulu kening pun
Quote MsKathryn 10-8-2017 02:50 PM
mak aii byknya nyamuk.. boleh mati duk dlm kete tu
Quote jlo 10-8-2017 02:56 PM
banyak betul

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087205s Gzip On
To Top