Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Fikry Ibrahim Dituduh Kepala Angin Dan Mengada-Ngada, Betul Ke?

10-8-2017 12:37 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 8764| Komen: 121

Mula mencipta nama sebagai peserta Lawak Solo 2016, nama Fikry Ibrahim semakin meletup-letup nampaknya.

Tapi biasalah, lumrah jadi artis mesti ada sahaja yang cuba mencalarkan nama baik bila ada pihak yang mengatakan Fikry sebagai seorang yang sombong dan keras kepala. 

Mereka tergamak mengatakan aktor drama Hero Seorang Cinderella ini kuat berangan di set penggambaran dan menyebabkan krew yang terlibat jadi panas hati.

Foto: IG Fikry Ibrahim
Lagi teruk ada juga yang kata pelakon yang berasal dari Jitra Kedah ini mengada-ngada dan buat muka kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas. 

Walau bagaimanapun, dia langsung tidak mengambil hati malah meminta maaf sekiranya tidak sengaja menyakitkan hati orang sekeliling.

Foto: IG Fikry Ibrahim
"Tak adalah marah mana, cuma terasalah. Sebab benda kita tak buat. Dakwaan terlalu rambang dan tidak logik," katanya kepada Media Hiburan.

"Tak mungkin saya akan bersikap begitu. Saya sedar, dahlah saya ni baru. Hijau lagi, takkanlah saya nak keras kepala macam tu. Insyaallah tak ada apa-apa," tambahnya.

Foto: IG Fikry Ibrahim
Bertabahla ya, dunia artis memang begini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 121
Komen

Previous : "Saya Dah Terlampau Bosan!"-Amar Asyraf

Next       : Shaheizy Sam Muflis, Apa Dah Jadi Ni?

Komen Terbaru

Quote Hashitah 11-10-2017 12:40 AM
kdg2 dia ni cm perasan hensem walaupun dia ade rupa sikit lh.ahahha

Lain-lain Komen

Quote Zasss777 10-8-2017 12:40 PM
Not bad dia ni berlakon. Hope tak buat perangai je la kalau nak terus kekal dlm industri!
Quote putehkundor 10-8-2017 12:42 PM
Tasty lah jua khuens...bukan set set jambu
Quote kukuKakiKakaKu 10-8-2017 12:46 PM
Taste anak ikan iolsss
Quote Aduradura 10-8-2017 12:48 PM
Fikry ni memilih jugak eh, nk yg bertudung je...nmpk nau heolls syok dkt ctnana..punya byk gmbar ctnana heolls post, kalau mase shoot hsc dulu, haremmmmm ....
Quote myakayina 10-8-2017 01:07 PM
sendunya ko dik.. next!
Quote Kahla 10-8-2017 01:41 PM
Aduradura replied at 10-8-2017 12:48 PM
Fikry ni memilih jugak eh, nk yg bertudung je...nmpk nau heolls syok dkt ctnana..punya byk gmbar ctn ...

Kriteria yg ok lah tu nak yg bertudung...
Quote MH3709 10-8-2017 01:41 PM
dia ni aku tgk cara dia mcm fake je...mcm jenis buat2 tak tau...
Quote halimunah 10-8-2017 01:43 PM
tetiba ai pun terrrminat kat fikry ni...sweet tgk dia dgn ct nana
Quote mokcikKSKB 10-8-2017 01:44 PM
Another set bangla mcm remy..
Quote Changa 10-8-2017 01:44 PM
Edited by Changa at 10-8-2017 01:46 PM

akak taste kat heshe,
heshe ada iras pelalokon separa nigga yang berlakon dalam cerita you me her yang juga akak taste.
semua pelakon series you me her pun akak taste, baik jantan mahu pun cikki.

cikki dalam gambar ini pun akak taste, there's something about her yang akak boleh turn lesbo.


Quote lasagnaklcc 10-8-2017 01:47 PM
Logik la dia buat muka tgh2 panas... org gelap menyerap lebih spektrum cahaya
Quote takayama 10-8-2017 01:50 PM
dia ni berlakon ok gaklah sbb xdelah kayu jati
apa pun fikry, ni sajer nk tanya chuols ni mmg ada hati kat nana ke
Quote MsKathryn 10-8-2017 01:57 PM
Bajet good2
Quote Orix 10-8-2017 02:03 PM
Gerammm tgok bulu mata heolsss.... iols tenyeh maskara pun lum tentu dpt menten lentik mcm bulu mata heols
Quote balakkampung 10-8-2017 02:06 PM
Lagi teruk ada juga yang kata pelakon yang berasal dari Jitra Kedah ini mengada-ngada dan buat muka kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas.

eh..helloooo!!!!!...sapa pon akan stress kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas ok...jgn kata dlm panas..dlm aircond pon klu dah lama sangat tunggu...aku boleh jadi hulk..lagi2 plak kalau tunggu orang yg janji macam hanjenggg...
Quote ItisDD 10-8-2017 02:06 PM
Taste yg bertudung apa salahnya.

Iols pun kalo cuaca panas sangat, kengkadang naik angin gak


Quote Luno 10-8-2017 02:09 PM
Hitam manis dia ni.
Quote eatpraylove 10-8-2017 02:09 PM
takayama replied at 10-8-2017 01:50 PM
dia ni berlakon ok gaklah sbb xdelah kayu jati
apa pun fikry, ni sajer nk tanya chuols ni mmg ...

ok je kan sbb dua2 single....



Quote RatuDunia94 10-8-2017 02:12 PM
Yg penting barang kemas heols senak..

Lihat semua komen(121)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078404s Gzip On
To Top