Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Wanita Meracau Dalam Panggung Wayang Semasa Tonton Filem Annabelle?

10-8-2017 12:23 PM |Dilihat:3033| Komen: 39


Hebat sungguh penangan filem hantu Annabelle sehinggakan seorang wanita dikatakan tiba-tiba meracau ketika sedang menonton filem seram itu, malam semalam. 

Rakaman video berdurasi 10 saat yang dimuat naik di laman Facebook My News Viral menunjukkan seorang wanita menjerit ketakutan seperti sedang diganggu makhluk halus.

Kejadian yang berlaku di Lotus Five Star Cinema, Kuala Terengganu itu menjadi tular di media sosial dan telah menimbulkan pelbagai spekulasi serta persoalan ramai tentang kesahihan kejadian itu.

Loading FB Video...

Namun terdapat beberapa individu yang mendakwa berada di tempat kejadian memberitu bahawa wanita itu sebenarnya bukanlah meracau tetapi kakinya kekejangan akibat terlalu sejuk.



Baru hendak merasa teruja dengan filem ini, rupa-rupanya wanita itu hanya sakit kaki dan bukanlah dirasuk hantu seperti yang didakwa oleh penyebar video ini. - CARI







Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mattzzx 14-8-2017 05:31 PM
kesian awek tu, kan dah jadi viral....

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 10-8-2017 12:36 PM
Lain kali nak tgk hantu warm up dulu stretching.. birahnya hantu xkeluar kau yang histeria
Quote buragazz 10-8-2017 12:55 PM
CiliPadiSedap replied at 10-8-2017 12:36 PM
Lain kali nak tgk hantu warm up dulu stretching.. birahnya hantu xkeluar kau yang histeria

hahaha... memang world statement ko dik
Quote mieymiey 10-8-2017 12:57 PM
Meracau sebab kaki krem?
Quote myakayina 10-8-2017 01:13 PM

bukan meracau kot..maybe sbb sakit sangat..dia mengerang ke mengeluh gitu..
Quote sofiazara 10-8-2017 01:15 PM
kaki ye krengggg
Quote mieymiey 10-8-2017 01:19 PM
myakayina replied at 10-8-2017 01:13 PM
bukan meracau kot..maybe sbb sakit sangat..dia mengerang ke mengeluh gitu..

Baru tengok video.Haah dia mengerang.
Tapi tengok gaya nya macam dirasuk pun ada
Quote Deidra 10-8-2017 01:23 PM
Jeng kreng hok nyebor pong
Quote smuftch 10-8-2017 01:27 PM
takut....
Quote virgo19 10-8-2017 01:28 PM
sis biella tu cakap kaki cramp, yg azamudin cakap kaki patah sebab terlanggar tempat air, mana satu yg betul
Quote evlinne 10-8-2017 01:32 PM
Dan dan lahh kaki sakit bagai.. sblm tengok wayang tu buat aktiviti apa tetibe sampai wayang kaki bleh cramp?
Quote CiliPadiSedap 10-8-2017 02:08 PM
kalau kaki krem biasanya apa akak buat, gerakkan kaki bagi cari angle untuk hilangkan krem. kena usaha ..

kadang2 dia krem sampai pangkal peha terpaksa akak buat squat tengah malam
Quote RatuDunia94 10-8-2017 02:26 PM
Iols pernah tgok cite hantu.. Dlm wayang tu cuma ada 3 org je termasuk iols.. Pastu masing2 duk jauh2..
Quote -electrifying- 10-8-2017 02:29 PM
ohh sbb kaki cream rupanya
Quote makton 10-8-2017 02:58 PM
RatuDunia94 replied at 10-8-2017 02:26 PM
Iols pernah tgok cite hantu.. Dlm wayang tu cuma ada 3 org je termasuk iols.. Pastu masing2 duk jauh ...

aku pun penah. masa tu tgk cite hantu thai
Quote makton 10-8-2017 02:59 PM
teringat msa cite conjuring 2 keluar dulu.
siap ada yg kena gigit kaki dgn tikus kat dlm panggung
Quote spenderterselit 10-8-2017 03:31 PM
Br klmaren p tengok cite antu gak..antu Thai tu.tajuk Ghost House.takut seram mnjerit2 org dlm tu bkn takat cramp kaki
Quote manjalara_01 10-8-2017 04:31 PM
knp x bukak thread ni kat board lawak & jenaka?
Quote mohdcrow 10-8-2017 05:08 PM
citer hantu omputih?....seram? kihkihkih
Quote huehue 10-8-2017 05:25 PM
Lain kali bawa stokin, pakai seluar tebal sikit. Tak pasal pasal netizen suka viral ni sibuk viralkan kononnya kerasukan annabelle.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066511s Gzip On
To Top