Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Saya Dah Terlampau Bosan!"-Amar Asyraf

10-8-2017 11:49 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5726| Komen: 78

"Saya dah terlampau bosan!" Dah kenapa pula Amar Asyraf?

"Terus-terang saya katakan yang saya sudah bosan dengan industri seni sebab itu sekarang saya lebih fokus pada teater sahaja," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Amar Asyraf
Mendalam betul tapi kenyataan tersebut dikeluarkan sendiri oleh aktor drama Setia Hujung Nyawa itu.

Amar, 30 berpendapat yang skrip dan jalan cerita dalam sesebuah drama terlampau klise.

"Kebanyakan skrip dan jalan cerita sesebuah drama terlalu biasa dan klise. Sampai satu masa saya rasakan sudah tidak ada cabaran dalam setiap watak yang diberikan.

Foto: IG Amar Asyraf
Walau bagaimanapun, dia tidak bermaksud untuk berhenti berlakon drama.

"Kalau ada watak yang mencabar, saya akan ambil. Buat masa ini saya lebih kepada mengarah teater," tambahnya.

Apa pun, kami doakan agar Amar sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. -CARI

Foto: IG Amar Asyraf

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 78
Komen

Previous : Lara Alana Dah Besar! Netizen Kata Muka Wanita Ini Sama Macam Dia

Next       : Fikry Ibrahim Dituduh Kepala Angin Dan Mengada-Ngada, Betul Ke?

Komen Terbaru

Quote biozipstar 25-8-2017 09:45 AM
isteri bambam sket...

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 10-8-2017 07:36 AM
Chuols bosan atau memang dah tak laku?
DBI Healthy & Beauty? Durro?



Quote sepitsiput 10-8-2017 07:45 AM
masalahnya ammar oi...chuol tu sendiri layak masuk kategori GEBOR... body flabby, tone suara mencerik tak reti nk ubah...jgn expect org nk bg watak best2 kt chuols klu kualiti diri chuols pun kelaut...jgn sibuk nk acah acah deep acah2 A list just because chuols pernah menang best actor ASK.

walaupun apa yg chuols ckp tu ada betulnga (skrip kt malaysia tak variasi) tp cermin cermin la diri tu dulu dek..pelakon a lister lain elokk jah mendunia dpt job best2 sbb apa? sbb diorg x mudah sentap dgn dunia seni.
Quote EncikRhoma 10-8-2017 07:51 AM
ko pun membosankan so whybother, whybother, whybother
Quote myakayina 10-8-2017 08:32 AM
tetap sendu ek dia ni...
Quote Orix 10-8-2017 08:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini
Quote takayama 10-8-2017 08:39 AM
selalu gak tertgk dia berlakon tp jujur kata br hr ni taw nama dia
klu dah camtu kata ko amar buat ajelah kijer pengarahan teater
Quote raradhia 10-8-2017 08:47 AM
xboleh laa bosan dah itu tempat kamu cari rezeki, nak bosan apa lg? kalau ikutkan sgt bosan kmu tu, xda laa job. .
Quote nadsehun 10-8-2017 08:47 AM
chuols dh xlaku kn sbnarnya..dan dan ckp bosan... lama dh mcm dia xdpt jadi hero kn..
Quote alieyrina 10-8-2017 08:47 AM
Sama batch sarul ridwan memg la semakin dilupakan..tp mujur boleh tukar ke teater bagai..kalau tggu cm pelakon lain ..pakat tak ber income jawabnya
Quote azimodin 10-8-2017 09:03 AM
Orix replied at 10-8-2017 12:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini

agree.. wajah heouls manis tapi sayang agak katik & x pandai gaja body. kalau body heouls macam eddy serap, harus la acik2 menjejes air liur
Quote terpaku 10-8-2017 09:04 AM
masalahnya chuols pun membosankan. sila sedar diri #mamabosan

skala nguapan: 10.28/10


Quote kiambang 10-8-2017 09:06 AM
Who r yusss
Quote samasam90 10-8-2017 09:07 AM
whoo--rr--yuss ? kesian tak laku lettew fefelin bosan..

yakin dato pagar boboiboy keluar alat pencuci ciknek dan amar duta-nya.. harus keluar iklan, ya saya sudah mencubanya dan ternyata ianya berkesan.. dan segera jugalah para cikpet-cikpet yang pernah dicelupnya segera bersembunyi dari alam semesta..
Quote rosaya 10-8-2017 09:26 AM
Sekarang ni katanya aktif mengarah teater chuolssss...
Quote diandahlia7 10-8-2017 09:31 AM
Walaupun heols ni sendu.tp i ols mcm crush jgk kt dia.kalo drama ada dia mst nk tgk.ntahla apa yg iols tertarik sgt kt dia ni.heee
Quote diandahlia7 10-8-2017 09:33 AM
Orix replied at 10-8-2017 08:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini

Wah ada geng.igt iols je karat amar dlm ni disaat semua org meng who are yus kihkih
Quote tagas 10-8-2017 09:34 AM
Nak di who r yussss kan bleh tak
Quote tobobon 10-8-2017 09:39 AM
azimodin replied at 10-8-2017 09:03 AM
agree.. wajah heouls manis tapi sayang agak katik & x pandai gaja body. kalau body heouls macam ed ...

meols speku bini heols yg tak mau heols jaga badan betul2 ..bini heols pun debab juga rasanya..

nanti jaga badan betul2 mau berkaraoke kat pusat karaoke plak
Quote tomaz 10-8-2017 09:42 AM
Iolsss suka tgk dia berlakon ngn izara baru ni.. Tp yg lawak nye skrg product boy iman? Ko biar betul.. Timbang kati ke

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060723s Gzip On
To Top