Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lara Alana Dah Besar! Netizen Kata Muka Wanita Ini Sama Macam Dia

10-8-2017 10:56 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 15723| Komen: 203

Twitter tak pernah mengecewakan sebab sentiasa ada perkara baru, dan baru-baru ini tular gambar seorang gadis yang persis muka anak selebriti Awal Ashaari dan Scha Alyahy iaitu Lara Alana.

Foto: IG Lara Alana
Tweet yang dimuat naik oleh pengguna laman tersebut, Syahir Azman (@syhrazmn) mendapat perhatian netizen dengan lebih dari 16 ribu setakat ini.
Syahir turut menyertakan gambar gadis yang dikenali sebagai Nadiah Nasir (@nadiahnasirr) sebagai bukti.

Kapsyennya, "Lara Alana bila dah besar be like".

Foto: Twitter Nadiah Nasir
Kenyataan itu disokong oleh pengguna Twitter lain. Lucu betul, baca komen-komen mereka.

Macam mana pendapat anda, sama ke tak agak-agaknya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
11
Terkejut
7
Sedih
5
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 199
Komen

Previous : Baru Beberapa Bulan, Rumah Tangga Hafiz Dan Joy Dah Bergolak?

Next       : "Saya Dah Terlampau Bosan!"-Amar Asyraf

Komen Terbaru

Quote Si_diam 7-9-2017 03:02 PM
Comel la nt bila dah besar {:love

Lain-lain Komen

Quote lotionmilo 10-8-2017 11:01 AM
Ada lah iras sikit
Quote zaziot 10-8-2017 11:03 AM
ada la iras tang mata...tp tang idung langsung xsama
Quote kechikchomel 10-8-2017 11:03 AM
ada lah sikit
nanti boleh amik dedua ni berlakon jadi anak beranak
Quote ItisDD 10-8-2017 11:04 AM
Lebih kurang sama nok....
Quote vanillaninja 10-8-2017 11:09 AM
First pic tu memang nampak ada iras.
Quote abgsallehsado 10-8-2017 11:10 AM
dasyat toi netizen nih...
Quote harrypoter 10-8-2017 11:13 AM
mcm muka pesakit sindrom down
Quote fynnkakiblock 10-8-2017 11:15 AM
meolss nak tag acik @Chumbawamba boleh
Quote CrowneGlory 10-8-2017 11:15 AM
so moral adakah bdk pompuan tu puas di kata down syndrome jua.... yg pasti lara ni byk ikut muka mak...nasib baik menang bergaya
Quote rosaya 10-8-2017 11:16 AM
harrypoter replied at 10-8-2017 11:13 AM
mcm muka pesakit sindrom down

Simpan sikit kebenakan uolsssss?!
Quote HoneyManjer 10-8-2017 11:17 AM
Tang mata tuh sejibik..yg ckap syndrome down tu kau dah kenapa...jaki much?
Quote redapple10 10-8-2017 11:19 AM
Hidung tu mmg out la..
Quote EvieWanKenobi 10-8-2017 11:20 AM
Lara tetap comel..
Quote RooneyMara 10-8-2017 11:20 AM
Iols yakin lara besar akan jd lebih cun drpd minah ni

OT sket....sebenarnya kan, bila org kat socmed ckp muka lara SEBIJIK muka Scha, iols tak nampak sebijik pun. sket2 ada la, kadang ada muka awal gak.  beriya org ckp sebijik. ke mata iols yg tak betul?? hmm...
Quote abangadek 10-8-2017 11:21 AM
kesian lara, nnti kalau dh besar taip google nama mesti naik Lara syndrome down
Quote Changa 10-8-2017 11:23 AM
sheols ini kanak kanak istimewa ke sister???
Quote susukambingbest 10-8-2017 11:28 AM
Sama tp hdung pompuan ni mancung ckt
Quote cupu 10-8-2017 11:28 AM
I sure lara nant jd beautiful girl.stylo dh tentu..pergi mampus acik kepam yg ckp lara down syndrome tu...xde maknanya..bkn karat okay..tp mak waras yg xsuka org mengecam budak.
Quote senahsanasini 10-8-2017 11:29 AM
kesian kau Lara...

Lihat semua komen(203)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064047s Gzip On
To Top