Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bintang Korea Kesayangan, Song Joon Ki Di Pavilion KL Malam Ini

9-8-2017 06:56 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 1704| Komen: 16

Bintang Descendants of the Sun, Song Joon Ki sudah tiba di Malaysia dan malam ini akan berada di Pavilion KL.

Dia datang bagi mempromosikan filem terbarunya, The Battleship Island arahan Ryoo Seung-wan yang turut dibintangi oleh Hwang Jung-min, dan So Ji-sub.

Foto: AFP
Peminat Korea boleh bertentang mata dengan bintang-bintang kesayangan mereka malam ini!

Filem The Battleship Island mengisahkan keberanian tiga lelaki yang melarikan diri dari kem buruh paksa di “Battleship Island” dan mengetuai 400 rakan tahanan Korea ketika era kolonial Jepun.

Ia akan ditayangkan di pawagam seluruh negara mulai 17 Ogos nanti. -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 16
Komen

Previous : "Galakkan Hubungan Sejenis!" - Megan Fox Dikecam Biar Anak Pakai Gaun Elsa

Next       : Aaron Carter Mengaku Biseksual, Terus Tinggalkan Teman Wanita

Komen Terbaru

Quote fefeeling 16-8-2017 02:46 AM
tak pnah nak cam apatah lagi kenal retisa korea. muka semua nak serupa haha

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 9-8-2017 07:06 PM
Filem korea dah setaraf hollywood bollywood.. filem malaysia masih
malaywood


Ada satu filem ni xsempat meletup dah letup dulu dalam bilik karoke {:laugh

P/s akak lg suka tgk dodi berlakon

Quote umbut 9-8-2017 07:08 PM
Aku nak lee kwang soo
Quote Madel 9-8-2017 07:21 PM
Aritu RM member SokJin dtg spore..kesian dia tak ada sambutan pun..
Quote merrissa 9-8-2017 07:49 PM
Madel replied at 9-8-2017 07:21 PM
Aritu RM member SokJin dtg spore..kesian dia tak ada sambutan pun..

kesiannya...org x mint dia sgt kot
Quote Elle_mujigae 9-8-2017 08:03 PM
kita suka movie survival dan movie perang2...nak tengok la..
Quote jerukkedondong 9-8-2017 09:38 PM
umbut: Aku nak lee kwang soo

Kwang soo zirafah ni walaupun nmpk mcm tengin2..tapi ramai betul fans dia kan...{:love
Quote WajibulGhunah 9-8-2017 10:06 PM
merrissa replied at 9-8-2017 07:49 PM
kesiannya...org x mint dia sgt kot

Minat retis skang semua bersandar pada rupa
Quote de_ikea 9-8-2017 10:07 PM
Joon ki ni walaupun nampak jambu kiut kiut tapi boleh berlakon watak berat, perang-perang dgn rasa terseksa. Wahhh. Bila lah Malaysia ku nak sampai level begini
Quote RatuDunia94 9-8-2017 10:10 PM
Nanti singgah rumah iols ye Joong Ki..{:love
Quote Nt-ViruS 10-8-2017 12:10 AM
CiliPadiSedap replied at 9-8-2017 07:06 PM
Filem korea dah setaraf hollywood bollywood.. filem malaysia masih
malaywood

tahu takpe,

2017 masih lagi ada nak buat filem "minah rempit", ewwww..
Quote DaisyD 10-8-2017 09:47 AM
Oppaaaa {:cryrun
Quote mak 10-8-2017 10:45 AM
minat sangatt dengan Song Joong Ki...dia berlakun mmg best..
citer A Werewolf Boy, walaupun dia tak bercakap..tapi menusuk kalbu
Quote devilito2 10-8-2017 12:18 PM
bagus jgk belakon bukan sekadar ada rupa..
Quote Madel 10-8-2017 04:41 PM
merrissa replied at 9-8-2017 07:49 PM
kesiannya...org x mint dia sgt kot

Mayb la kot or mungkin gak PA anagement tak pandai nak buat promosi..
Tapi si Jung Shin CNBLUE pun ari ni dtg sipore gak..punya la sesak dgn peminat terjerit2..ikut kan dlm CN blue tu yg popular si Yonghwa dgn Jonghyun je
Quote nadie90 10-8-2017 05:21 PM
Rmainya...lps nie bleh la promosi filem kt sni...
Quote fefeeling 16-8-2017 02:46 AM
tak pnah nak cam apatah lagi kenal retisa korea. muka semua nak serupa haha

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048249s Gzip On
To Top