Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Galakkan Hubungan Sejenis!" - Megan Fox Dikecam Biar Anak Pakai Gaun Elsa

9-8-2017 05:42 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 6937| Komen: 38

Siapa yang tak kenal dengan 'Hot Mama' Megan Fox kan? Anak-anak semua mewarisi kecantikannya. Semua comel-comel belaka!



Tapi apa yang tak best nya dengan Megan ni, dia pakaikan anaknya, Noah Green, 4, gaun Elsa dari filem animasi Frozen! Cantik tu memanglah cantik, padanlah dengan anaknya yang comel. Tapi sayang, anaknya lelaki, bukan perempuan!

Gara-gara memuat naik gambar berkenaan, Megan menerima kecaman hebat daripada netizen.



"Tak ada nilai moral. Menggalakkan perhubungan songsang!

"Ianya menjadi tugas ibu bapa memimpin anak-anak ke jalan yang benar," komen netizen.


Foto: IG Megan Fox

Mana taknya, sebelum ini aktres yang membintang filem Transformers itu pernah mengakui dirinya biseksual! Lantaran itu, orang ramai menyifatkan Megan sebagai seorang ibu yang 'gagal' mendidik anak-anak.

Memetik portal Metro, ini bukan kali pertama Megan membenarkan perkara sedemikian berlaku. 



Foto: Mail Online

"Saya benarkan anak-anak saya pakai gaun. Saya tak halang kalau Noah nak pakai gaun dan buat apa yang dia mahu," katanya kepada Jimmy Kimmel.

Dari cara Noah dibesarkan, apakah kemungkinannya untuk menjadi seorang yang 'belok' sangat tinggi? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 38
Komen

Previous : Gara-Gara Selesema Babi, Aamir Khan Dan Isteri Terpaksa Dikuarantin Seminggu

Next       : Bintang Korea Kesayangan, Song Joon Ki Di Pavilion KL Malam Ini

Komen Terbaru

Quote Psfzi 17-11-2017 01:30 AM
Siyes comel
Gilaaaaaaaa

Lain-lain Komen

Quote merrissa 9-8-2017 07:51 PM
wakakakakkaa......pompuan pakai baju laki xper lak...

ala bese la..kt msia pon ramai je bebudk  laki jd mngsa pakai bju pompuan masa kecik...hidup je sebgai laki tulen
Quote missinpiece 9-8-2017 07:57 PM
Hadoii ingat gegurl td..
Tapi siyes comey {:childlike
Quote MyStiQu3 9-8-2017 09:13 PM
Anak aku baby girl aku pakaikan aje baju recycle turun temurun abangnya baju boy..biasanya baju tidur and baju rumah la. Kalau anak aku boy pun setakat baju tidur n baju rumah aku rasa ok je kalau nak pakai baby girl turun temurun punya. Zaman minyak naik ni kene jimatttt
Quote kimchipedas 9-8-2017 09:15 PM
Comel sungguh la anak dia ni..
Quote Nt-ViruS 10-8-2017 12:08 AM
Liev Schreiber dgn Naomi Watts pun macam sama kes, sibuk nak mempondankan anak beliau.







Quote mieymiey 10-8-2017 07:06 AM
Nampak macam gugurl sungguh la
Quote Peya 10-8-2017 07:51 AM
Dia teringin sgt nak anak pompuan kot. Sama kes dgn jiran aku. Anak 6 ke 7 org lelaki. Xde pompuan. Dia pakaikan anak dia gaun. Nampak x cun lgsg. Sbb budak tu muka lelaki abis.
Quote Ferr_Remy 10-8-2017 08:55 AM
Anak die, mampuih pi kat die la. Igtkan Melayu je sibuk hal org, omputeh pun ade yg pprt yach {:run
Quote krustykrab 10-8-2017 09:24 AM
betul la tu apa yg mat2 saleh tu komen.....encourage anak2 pada benda yg tak sepatutnya....
Quote manehnya 10-8-2017 09:53 AM
mak dia minum lebih time mengasuh anak , jadi ting tong
Quote manjalara_01 10-8-2017 10:16 AM
u all pernah tgk x video psl Will Smith yg suke cium anak laki die kat mulut tu?
ade satu video psl tu....org speku..it's some sort of a satanic cult ritual...
Quote nisako 10-8-2017 10:17 AM
la ingat girl.....................
Quote manjalara_01 10-8-2017 10:17 AM
tp dlm kes kakak Angie ok je kan? sbb Shiloh yg nak pakai bj boys..it's not as bad as kalau boy nak pakai bj girl..
tom boy tu normal tp tom girl is not...uhuhuh
Quote BebeQ 10-8-2017 10:51 AM
MyStiQu3 replied at 9-8-2017 09:13 PM
Anak aku baby girl aku pakaikan aje baju recycle turun temurun abangnya baju boy..biasanya baju tidu ...

Baju turun temurun masa baby tu normal la dik. Semua orang buat benda yang sama sebab baju tu masa anak sebelum2, pakai sekejap je, tak sempat nak melusuh. Even baby pun tak kenal lagi baju apa yang mereka pakai.


Quote BebeQ 10-8-2017 10:53 AM
Peya replied at 10-8-2017 07:51 AM
Dia teringin sgt nak anak pompuan kot. Sama kes dgn jiran aku. Anak 6 ke 7 org lelaki. Xde pompuan.  ...

Zaman sekarang masih ada mak yang saiko gini ye? Mereng kah beliau?
Quote tengah_bosan 10-8-2017 11:29 AM
why people why you have to be this stupiidddddd!
Quote manjalara_01 10-8-2017 11:34 AM
Edited by manjalara_01 at 10-8-2017 11:37 AM
Nt-ViruS replied at 10-8-2017 12:08 AM
Liev Schreiber dgn Naomi Watts pun macam sama kes, sibuk nak mempondankan anak beliau.

gender fluid is the in thing now i guess..



Jaden Smith Louis Vuitton ad campaign







Quote manjalara_01 10-8-2017 11:43 AM
Edited by manjalara_01 at 10-8-2017 11:51 AM
tengah_bosan replied at 10-8-2017 11:29 AM
why people why you have to be this stupiidddddd!
Men will Imitate women A LOT!

Quote devilito2 10-8-2017 12:15 PM
yg will smith tu mmg pelik

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066308s Gzip On
To Top