Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Kau Ingat Apa!?" - Dah Kenapa Pula Tok Vida Mengamuk Ni?

9-8-2017 12:10 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 9230| Komen: 97

"Tolong jangan macam-macam.. Jaga maruah diri, hormati saya atas dasar KEMANUSIAAN."

Alamak, dah kenapa pula Tok Vida marah-marah ni? Menerusi postingnya di laman Instagram (IG) baru-baru ini, pengasas Vida Beauty, Datuk Seri Hasmiza Othman yang lebih dikenali dengan panggilan Datuk Seri Vida meluahkan perasaannya ekoran terpalit dengan pelbagai cerita negatif.



"Ingat saya gelak-gelak gembira sokmo, tak ada maruah ke? Kenapa saya marah? Sayang tahu kan..Kalau nak ikutkan kuat memanglah saya kuat.. Boleh tempuhi isu ibarat nyamuk je ni.. Tapi HATI, hanya yang memahami akan cuba mengerti saya," tulisnya.

Vida turut menegaskan tindakannya mencari calon suami bukanlah kerana mahu meraih populariti.



"Ingat saya gatal sangat ke nak laki? Saya nak fokus bisnes saya la.. Kalau ada jodoh pun, saya nak yang sanggup hidup dengan saya.. Bukan setahun dua je, tapi yang boleh didik anak dan aturkan bisnes saya.. Bukan senang.

"Moga dijauhkan dengan orang yang mengkhianati," luahnya.


Foto: IG Datuk Seri Vida

Sabar ya Datuk, tak semua orang memahami dan cuba untuk memahami kita. Inilah namanya ujian hidup, tak begitu? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
5
Komen: 97
Komen

Previous : Elizabeth Tan Nyaris Bunuh Diri Kerana Tekanan Jiwa

Next       : Kenapa Nak Sangat Jadi Macam Fattah Amin Tu, Dik?

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 06:53 PM
awat pulak ni... pasal abg rani kulup ke?

Lain-lain Komen

Quote CardiGans85 9-8-2017 12:12 PM
Awat first pic tu?{:cryrun
Quote pngky 9-8-2017 12:13 PM
tak faham lah, siapa yang ngutuk DV ni?
Quote prettyuglybabe 9-8-2017 12:16 PM
tudung leopard kasut kotak.. hmmm
Quote nadie90 9-8-2017 12:21 PM
No komen psl isu nie...tp mata ceq tertumpu pd ksut DSV kt gmbr last tu
Quote fadzyjemi 9-8-2017 12:24 PM
Kasut tu super xcun dimata aku tp xtau la maybe utk org have2 tu super cantik.. kne lak ltk brand bagak2 trs orka kt cantiqqq
Quote iry26 9-8-2017 12:29 PM
kau yg birah pstu mrah pulak
Quote mieymiey 9-8-2017 12:31 PM
Kalau takder angin masakan pokok bergoyang.
Walaupun iols tak tau DSV ni mengarut pasai isu apa.
Cuba explain sikit Tok.
Quote chipsmoremore 9-8-2017 12:33 PM
ni mesti pasai proposal pakcik Rani Kulop
Quote lazim 9-8-2017 12:37 PM
abg aku cite vida ni kawan baik dgn umi hafilda. baru2 ni umi hafilda ada sebut vida marah btl dgn cite rani kulup sediap kahwini vida tu. umi tulis kat mana xpasti plk. mngkin fb kot. aku x tumpu perhatian.

ini semua salah ayah lop.
Quote GigaMom 9-8-2017 12:37 PM
chipsmoremore replied at 9-8-2017 12:33 PM
ni mesti pasai proposal pakcik Rani Kulop

Homeless bleh gila dipinang rani apatah lg tok vida kan
Quote GigaMom 9-8-2017 12:37 PM
chipsmoremore replied at 9-8-2017 12:33 PM
ni mesti pasai proposal pakcik Rani Kulop

Homeless bleh gila dipinang rani apatah lg tok vida kan
Quote chipsmoremore 9-8-2017 12:39 PM
GigaMom replied at 9-8-2017 12:37 PM
Homeless bleh gila dipinang rani apatah lg tok vida kan

boleh sawan
Quote kikiharris 9-8-2017 12:40 PM
sendiri yang pung pang sana sini
dah stress tertekan org cakap itu ini, blame org lain

Quote makton 9-8-2017 12:43 PM
ko menggeletis terkinja2, pastu hangin org kutuk ko mcm2.
Quote pichee 9-8-2017 12:44 PM
Sape yg sibuk canang nk bersuami n ada knl ngn seseorg...awk juga kn..

Quote adeqo 9-8-2017 12:45 PM
Ape ni?

Quote lazim 9-8-2017 12:49 PM
sbb ayah lop muka kembang. buruk tu yg vida naik angin sangat. dan2 sebut x kebulur nak berlaki. tp gatai puks jugak konon2 ada org putih pinang bagai. choi.
Quote cassriena 9-8-2017 12:58 PM
prettyuglybabe replied at 9-8-2017 12:16 PM
tudung leopard kasut kotak.. hmmm

ugly kan ... dia patut ada stylist bagi meletop sikit style dia
Quote bc85 9-8-2017 01:00 PM
apa cite ni

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058046s Gzip On
To Top