Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Jangan Tegakkan Benang Basah,"-Aliff Aziz Kata Penjelasan Afifah Mengarut

8-8-2017 01:16 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 56457| Komen: 1507

Kontroversi yang melanda Aliff Aziz makin hangat nampaknya bila dia menyifatkan penjelasan yang diberikan Afifah Nasir pada sidang akhbarnya sebagai mengarut!

Aktor tersebut mempersoalkan tindakan Afifah yang mengatakan pihak produksi yang menyuruhnya untuk 'bermanja' bersama semata-mata untuk membangkitkan mood ketika penggambaran.

Foto: Berita Harian
Aliff juga mengatakan Afifah ada hak untuk menolak perkara yang bertentangan dengan kemahuan dirinya.

"Apabila saya teliti semula kenyataan Afifah semalam, memang ada yang tak masuk akal. Apa yang terjadi adalah hal peribadi, tak perlu babitkan produksi yang beri rezeki. Jangan nak tegakkan benang yang basah," tambahnya.

Foto: Berita Harian
Semasa sidang media baru-baru ini, Afifah ada meminta maaf kepada isteri Aliff, Bella Astillah kerana membiarkan tangannya dipegang ketika mereka berjalan di pusta karaoke. Namun ini jawapan balas Aliff.

"Dia (Afifah) patungkah hingga membiarkan tangannya dipegang saya? Bukan dia tak boleh menepis atau menolak tangan saya.

"Malah Afifah ada menerima kiriman WhatsApp daripada isteri saya pada sebelah pagi sebelum insiden kantoi di pusat karaoke itu. Namun, Afifah pergi juga pusat karaoke terbabit.

"Saya terima hukuman 'cash' kerana perkara itu diketahui isteri hingga kantoi pada petang sama. Sedangkan Afifah terus berdolak dalik hingga membabitkan seorang lagi pelakon iaitu Allana Amir yang kononnya akan turut bersama kami di pusat hiburan itu," katanya.

Alahai, tak habis-habis tapi yang pasti hanya mereka berdua yang tahu cerita yang sebenar. Harap-harap isu ini akan selesai dengan segera. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
10
Marah
9
Terkejut
7
Sedih
8
Lawak
10
Bosan
13
Komen: 1505
Komen

Previous : Betul Ke Ustaz Rock Ini Yang Fasha Sandha Rindu-Rindukan Tu?

Next       : "Macam 'Wedding' Kafir" Netizen Kecam Majlis Resepsi Ummi Nazeera

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 05:55 PM
ada juga penyokong 2 ekor ni sampai nak bergaduh bertekak..

Lain-lain Komen

Quote fynnkakiblock 2-8-2017 08:25 AM
Sakit ape dik? sakit hati ke
Quote Denco 2-8-2017 08:27 AM
halah halahhhh...berlakon x seberapa nk bajet diva
mereput la ko pipah dr industri ni

jgn smpai kena saman dgn pihak produksi udahla
Quote arffa 2-8-2017 08:27 AM
hadap je la kalau tak nak kena saman oleh produksi.
Quote kiambang 2-8-2017 08:28 AM
Macam x biasa berlakon dalam kehidupan ... hadap je lah ....
Quote jalfa 2-8-2017 08:29 AM
Sakitnya tuh disini....sakit sakit sakit........sian pipah..hat jantan aman aman dimaafkan satu malaysia..siap puji sewett lagi masok rancangan malatop..hang jugak yg sakit sorang sorang menangung malus..

Alip x payah nak memoyo sgtla...lempang laju lahu baru tau
Quote da_vinci 2-8-2017 08:31 AM
dah malu kot, sorok muka...atau kena grounded oleh pak nasir
Quote Potpouri 2-8-2017 08:31 AM
Tajukkk citer.. tahapa2

Takpa la kalau si pipah tak datang or nak quit ke..

Time ni laa produksi leh tunjuk kreatif..

Plot twist..
kalau buat adengan karok tu..mesti ramai org nak tgk citer ni...


Quote hanezzafirah 2-8-2017 08:33 AM
malu la tuu
Quote CrowneGlory 2-8-2017 08:36 AM
sakit biji ke setan... jantan harapan dah damage control ko jugak kena maki hamun terus2an
Quote fynnkakiblock 2-8-2017 08:37 AM
best ke citer ni
Quote myakayina 2-8-2017 08:40 AM
bakalan flop la drama ni nti..sendu...
Quote virgo19 2-8-2017 08:40 AM
aku speku pipah kat rumah kena marah kaw2 dgn kakak2 dia sbb dah mencalarkan imej classy siblings deols, terutama anzalna. sekarang dia tgh down dan stress. aliff lain la, muka dia mmg tebal, maruah dia dah habis sbb kes yg dulu2 tu, dia dah tak heran dah.
Quote gerbera.memopad 2-8-2017 08:47 AM
Shut up la ko Alip. Ko ingat tindakan ko pegi karaoke berdua berpegangan tangan dgn heroin ko lepas shoot tu professional la?

Ini pasal kerja, biar production yg upah si Pipah ni yg keluarkan statement.

To pipah, tengah taubat ke tu?   
Quote asmara_me 2-8-2017 08:50 AM
baca tajuk drama pun aku dah tau ending dia, adoii .. kalau pipah ni x datang gak, scene seterusnya terus buat tetiba watak dia ditanam dalam kubur , senang. huhu
Quote umbut 2-8-2017 08:50 AM
Gi tuntut ilmu tebal muka ngan fasha sandha..
Quote harkktuih 2-8-2017 08:53 AM
so alip neh dah kembali sesuci embun kah?
Quote ilya 2-8-2017 08:53 AM
Harap org industri baca ni :

Salam bangang abadi utk produksi yang akan ambil Pipah ni berlakon selepas ini.
Korang yang memburukkan keadaan industri seni kat Malaysia ni. Koranglah orangnya yang menghancurkan identiti Seni malaysia.

Salam Bangang kalau ada.
Quote bukan_ustazah 2-8-2017 08:55 AM
amboi aliff time cinta bukan main .. dan jadi macam ni clear kan nama sendiri jee


perempuan juga yang kesian
Quote sukacactus 2-8-2017 08:57 AM
Buat la perangai pipah
Baru nak naik dah mcm2
Xpayah berlakon lg la lps ni
Gi ajak w arip tu kawin cepat pastu bleh dok umah

Lihat semua komen(1507)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058384s Gzip On
To Top