Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sah, Engku Emran Bakal Nikahi Laudya Cynthia Bella September Depan

8-8-2017 11:04 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 18217| Komen: 302

Bekas suami kepada Erra Fazira, Engku Emran Engku Zainal Abidin mengesahkan yang dia bakal menamatkan zaman dudanya dengan Laudya Cynthia Bella pada bulan September depan.

Spekulasi tentang hubungan mereka berdua sebelum ini terjawab dengan penyatuan sebagai suami isteri dalam sebuah majlis tertutup di ibu negara.

“Insya-Allah jika tiada aral melintang pertengahan September, mereka akan bernikah di Kuala Lumpur. Semua persiapan sedang diatur, lagipun majlis hanya kecil-kecilan sahaja," kata seorang sumber yang enggan namanya didedahkan kepada Utusan Online.

Foto: Instagram
Engku Emran dikatakan telah berlepas ke Jakarta untuk bertemu dengan kedua ibu bapa pelakon Indonesia terkenal itu.

“Apa yang sangat disenangi Emran mengenai Bella ialah karakter wanita itu yang memiliki keperibadian yang menawan dalam segenap aspek,” tambah sumber itu lagi.

Foto: Instagram
Pasangan tersebut telah diperkenalkan antara satu sama lain oleh pelakon Nora Danish dan suaminya, Bossned.

Malah, anak Engku Emran dengan Erra Fazira iaitu Engku Aleesya juga dikatakan sangat menyenangi Bella dan kedua-duanya cukup mesra sekali.

Foto: Instagram
Tahniah kami ucapkan dan semoga segala urusan menuju ke hari bahagia akan dipermudahkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 302
Komen

Previous : Gambar Seksi Melampau Tersebar, Peminat Kecewa Dengan Lisa Surihani

Next       : Betul Ke Ustaz Rock Ini Yang Fasha Sandha Rindu-Rindukan Tu?

Komen Terbaru

Quote mixed 22-8-2017 05:29 PM
Anjalli replied at 21-8-2017 03:36 PM
EA dengan Mak Tiri cantik manis

wah dah berjumpa dgn EA
cute nya 2 org ni

Lain-lain Komen

Quote cik_kembong 7-8-2017 12:44 PM
Congrats. setelah di catfish oleh adeena Richardson, akhirnya EE dapat LCB.
Semoga berbahgia.

Harap EF pon sama
Quote kakasotong2 7-8-2017 12:45 PM
Mcm2 hal kalo bukak thread thru hp ni. Tunggang terbalik yach!! Harap jgn lahar meols. Yg penting maksud sampai
Quote hannan_rayyan 7-8-2017 12:49 PM
majlis nikah kat rumah noned ke
Quote brown_pupil 7-8-2017 12:49 PM
At least EE ada gak ending, next month dah nak kawen.. EF sampai bila nak tunggu anak ikan dia?
Quote namr 7-8-2017 12:53 PM
Esok2 jangan jadi macam ashraf sinclair udah la yer
Quote NadineNajmie 7-8-2017 01:12 PM
Alhamdulillah. Kalau dah jodoh..
EF yang bercinta bertahun tapi EE kahwin dulu..

Quote gracieyna 7-8-2017 01:16 PM
elok la EE kawin dari gigih memujuk bekas bini tapi bekas bini nan hado kan aje.
Quote merahrose 7-8-2017 01:20 PM
dh kawen bru gebang k...
karang x jd malu je....
Quote BebeQ 7-8-2017 01:22 PM
i happy

menyampah tengok ummah indo berantakan demi B&EE ni.
Quote cicicumel 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand wedding kan...tp ni mjlis trtutup je..klu apa2 trjadi harus 7 keturunan kena kutuk si EE ni..

Nape i rasa bella ni sejenis yg asal kawin jee..ala2  bdk AF sabahan tu..Adira.
Quote kisahkeaku 7-8-2017 01:25 PM
amboi teste EE nak aktress terkenal saje...dulu meleisia,skrg indo pula.upgrade sgt.
Quote hotmak 7-8-2017 01:29 PM
wah tahniah, hebat ee ni dpt yg cun3 je, 5bulan kenal dah nak kawin
Quote Prickford 7-8-2017 01:30 PM
Tak se-cun,se-hot,se-cantik menawan mcm Erra. Takpe la, asal muda. Boleh tambah anak bnyk2.
Quote sepitsiput 7-8-2017 01:31 PM
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

teringat filem Virgin Ketika Keperawanan Dipertanyakan....Bella jd sugar baby walaupun baeu 16 thun....dibayar 10 juta rupiah aja dong
Quote idakamaruddin 7-8-2017 01:32 PM
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

but yindon still yindon

ujung2 duk dapor je buat sambal gesek n pecel lele


Quote jerukkedondong 7-8-2017 01:38 PM
LCB ni anak dara ke..
Kok kalu masih dara ngak ada apa2 resepsi di Indon..
Quote cicicumel 7-8-2017 01:41 PM
idakamaruddin replied at 7-8-2017 01:32 PM
risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

Knp dgn lifestyle dia uol? I tgk kt IG bella tu mcm ok je..bkn sejenis yg nk melawa 24j mcm RCW.. tp klu lifestyle sblm dia bertudung tu no komen laa...azab filem pon ala2 soft porno.
Quote Incanto 7-8-2017 01:44 PM
tahniah.....
untung lah
mcm jejai  dua kali kawin retis cantik
but EE jauh lagi hensem dari jejai
Quote fadzyjemi 7-8-2017 01:45 PM
Wahh wat majlis tertutup. Simple derang utk org have2 ni ttp la grand uolss

Lihat semua komen(302)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063682s Gzip On
To Top