Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gambar Seksi Melampau Tersebar, Peminat Kecewa Dengan Lisa Surihani

8-8-2017 10:13 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 76182| Komen: 925

Nama Lisa Surihani sebelum ini belum pernah terpalit dengan kontroversi panas, malah sering diangkat peminat tanah air sebagai seornag yang cantik dan bijak.

Namun baru-baru ini tersebar satu gambar dirinya yang dilabel sebagai seksi melampau!

Dalam foto terbabit, isteri kepada Yusry KRU ini dilihat hanya memakai baju dan didakwa tidak memakai  seluar sambil memeluk erat seorang lelaki. Suaminya juga turut ada di sebelah.

Tidak dapat dipastikan identiti individu berkenaan namun ada yang mengatakan dia merupakan teman baik mereka.

Rata-rata netizen nampaknya meluahkan rasa tidak puas hati dan  kecewa kerana tidak menyangka aktres filem Lagenda Budak Setan ini akan berpakaian sebegitu.

Selama ini Lisa dianggap sebagai seorang yang sopan dan sentiasa menjaga adab dalam berpakaian.

Mungkin Lisa hanya berpakaian begitu ketika mahu mandi laut agaknya? Ada gambar lain memakai baju yang sama, tapi kali ini dia mengenakan seluar panjang.

Apa pun semoga Lisa Surihani akan lebih berhati-hati untuk memakai pakaian yang lebih sesuai selepas ini, okay? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
5
Terkejut
7
Sedih
5
Lawak
10
Bosan
4
Komen: 922
Komen

Previous : Kami Memang Macam Ni Selekeh Family, Kalau Rasa Tak Standard Toksah Jemput Ya!

Next       : Sah, Engku Emran Bakal Nikahi Laudya Cynthia Bella September Depan

Komen Terbaru

Quote jargon 15-10-2017 02:04 AM
Bila nk brcerai betina ni?? Dasar burit masam

Lain-lain Komen

Quote naina 7-8-2017 03:44 PM
Wow biar betik.. Eratnyaaa pelukan itteww
Quote sekel 7-8-2017 03:44 PM
wow gebu gebassssssss
Quote haliamerah 7-8-2017 03:45 PM
seluar die skin color... beli kt mne...
Quote prettyuglybabe 7-8-2017 03:45 PM
laki dia suka bini tak berseluar, biar je la..
sapa la kita nak menyibuk ye tak
Quote terpaku 7-8-2017 03:45 PM
selulitas jua
Quote antidote 7-8-2017 03:45 PM
putih lepak peha nya
Quote terpaku 7-8-2017 03:46 PM
katong, baik watermark laju2. konfem lepas ni blog2 picisan butipul narok, rotikayop cilok pic ni
Quote neo_5050 7-8-2017 03:46 PM
Drumstick apakah itu, kaka? Definately bukan dari keluarga ayam. Mammoth kah?? I tak sangka selambak tu pehanya!!
Quote kiambang 7-8-2017 03:46 PM
Laki open minded
Quote naina 7-8-2017 03:46 PM
antidote replied at 7-8-2017 03:45 PM
putih lepak peha nya

Mmg la nmpk putih lepak dah sebelah dia gelap berkarat..
Walau hakikatnya mmg dia putih
Quote kiambang 7-8-2017 03:47 PM
Besarnya peha
Quote terpaku 7-8-2017 03:47 PM
dia pakai LAGGING skin kaler...bak kate acik epot
Quote naina 7-8-2017 03:48 PM
terpaku replied at 7-8-2017 03:45 PM
selulitas jua

Gilerr xtone langsung peha dia punye lelemak. Confident itu penting yachhh
Quote Ayu_Penang14 7-8-2017 03:48 PM
Sape ni chuolsss
Quote kimchipedas 7-8-2017 03:48 PM
Aiyoo buangkan lelemak kat situ dulu dik
Quote sepitsiput 7-8-2017 03:49 PM
dejavu plak dgn kisah leaked nya gambar malaysian sweetheart of last decade kehilangan seluar jugek

#MatilahJapGiMeolsKenaKecamDenganKaratz

Quote kakiseboksebok 7-8-2017 03:49 PM

Tengok gambo ni memang meols terus teringat chuols.
Quote hanys 7-8-2017 03:49 PM
frust nya iolls, ingat dia bukan jenis macam ni
Quote kakasotong2 7-8-2017 03:50 PM
terpaku replied at 7-8-2017 03:46 PM
katong, baik watermark laju2. konfem lepas ni blog2 picisan butipul narok, rotikayop cilok pic ni

Xpoo eyy xyah watermark sbb ni pn meols dpt dr public ig acc. Geng2 bff dia gak, ig tu xprivate pn

Lihat semua komen(925)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062720s Gzip On
To Top