Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kami Memang Macam Ni Selekeh Family, Kalau Rasa Tak Standard Toksah Jemput Ya!

7-8-2017 06:43 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 26903| Komen: 373

Pasangan pelakon dan pelawak, Johan dan Ozlynn memang diketahui mempunyai perwatakan dan juga imej sempoi.

Sehinggakan anda yang menganggap mereka ini selekeh dan juga tidak mengikut kod pakaian majlis. 

Namun, bagi Ozlyn dia tidak kisah dengan apa yang hendak dikatakan oleh orang lain. Menerusi laman Instagram miliknya, dia berkata,

"Mana yang tau, tau la perangai kami laki bini..

"Selekehfamili so kalau rasa bukan standart korang better toksah jemput yek.."


Wow memang pedas dan juga mendalam apa yang dikatakan oleh Ozlynn ini. Memang kenalah dengan mereka yang suka memandang harta benda dan luaran semata-mata, kan?

Tambahnya, dia bersyukur kerana rata-rata rakan mereka memahami dan jenis tak kisah.

"Alhamdulillah, korang jenis yg macam mana? Suka bergaya atau simple?" tanya. 

Apa pun, baguslah mengikut jejak langkah kedua pasangan yang sentiasa bersederhana ini. Moga jadi contoh yang baik untuk para peminat. - CARI 

Foto: IG Jozlynn

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
5
Sedih
3
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 372
Komen

Previous : Aww Memang Taste Katanya! Datuk Vida Dah Kenalkan Jejaka Eropah Itu Kepada Keluarganya...

Next       : Gambar Seksi Melampau Tersebar, Peminat Kecewa Dengan Lisa Surihani

Komen Terbaru

Quote SY_Mumi 4-9-2017 01:56 AM
Latest gambar dia pi wedding, pakai sandal, apa brand pulak?

Lain-lain Komen

Quote gracieyna 3-8-2017 11:26 AM
yeke siper chanel u. mohon tepek gambar u.
Quote gracieyna 3-8-2017 11:27 AM
matik2 la i ingat acik ni pakai siper rm10 je.
Quote sukacactus 3-8-2017 11:29 AM
Org baru nak merasa..gasak dia la
Quote JeepersCreepers 3-8-2017 11:33 AM
Angkat tinggi sikit baru nmpk
Quote mesmerize 3-8-2017 11:34 AM
kowser org yg suka bebel panjang2 kat caption ig
Quote missrina 3-8-2017 11:39 AM
Tu dok up caption #undertable plak kat ig tu agak2 tuju kt sape??mak aihhh...bz body nk arwah iols
Quote putehkundor 3-8-2017 11:42 AM
Yg sambal gesek tu apa cer? Ke sheols baca thread sheols Kat Cari yg dihijack cerita sambal tumis tu?
Quote Rainrein 3-8-2017 11:42 AM
Dia ni memang x abis abis poyo. Hidup dok harapkan puji pujian orang je. Lantok ko ler ozlyn.
Quote Ayda89 3-8-2017 11:44 AM
Nak orang komen walaupun slipar tapi tetap chanel ke? Gituww?
Quote fifie_olin 3-8-2017 11:45 AM
aku suka ms dia rmbt pjg dlu..
skg ni mcm kureng skit
tp bab belakon still terbaik bg aku
Quote SepatUngu 3-8-2017 11:48 AM
klu tengok sheols ni mesti tringat dialog

"mcm kona yo...anak hj mansur ko ? "

Quote pittjie 3-8-2017 11:49 AM
hahahahah. ahkak ada selipar sebijik gini. beli kat satu pasar kt bangkok .. rm15 je. hari tu keluar jalan2 dgn kawan .. tetiba tercampak selipar tu lantas iols menjerit "eeeee slipar chanel akak!!!. kawan akak apa lagi .. terus ambik selipar tu dibelek2 atas bawah depan belakang. akak gelak je laaa. sah sah la chanel tipu. motif akak mampu pakai yang ori mcm ozlin tu.
Quote coco 3-8-2017 11:51 AM
i ols tengok makin hari makin terserlah DNA JANTAN dalam diri ozlynn. i ols harap akak sajad tak teraccident terjatuh hati kat abang ozlyn.    and i ols sangat geli geleman bila umur2 tua bangka lakibini ni dok berdaddy mummy ngan sheila rusly n hubby si jinggo.    tak nampak mcm anak mak.... nampak macam pasangan 4somes plak....
Quote vanillaninja 3-8-2017 12:01 PM
RM3K++ jugak la selipar uols ni kan Ozlynn
Quote raradhia 3-8-2017 12:15 PM
vanillaninja replied at 3-8-2017 12:01 PM
RM3K++ jugak la selipar uols ni kan Ozlynn

mahalnya , wow!!
Quote hanezzafirah 3-8-2017 12:19 PM
tepek la komen netizen
Quote pichee 3-8-2017 12:21 PM
gracieyna replied at 3-8-2017 11:26 AM
yeke siper chanel u. mohon tepek gambar u.

Nah! Nasib i rajin
Quote pichee 3-8-2017 12:23 PM
hanezzafirah replied at 3-8-2017 12:19 PM
tepek la komen netizen

Kne scroll blk..tp i ada bc..neti ckp johan pakai yezzi..die pakai chanel..ape yg sempoinye..gitu..

Quote gracieyna 3-8-2017 12:24 PM

kaya nya mampu ber siper chanel. i mampu lalu lalang aje depan butik chanel.

Lihat semua komen(373)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057022s Gzip On
To Top