Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Ramai Keliru! Rupanya Abang Sado Ini Dulu Seorang Perempuan, Biar Betul?

7-8-2017 01:35 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11138| Komen: 116

Kalau tengok jejaka berbadan sado, sudah pasti wanita-wanita di luar sana cairlah! Kalau tengok individu yang dikenali sebagai El Lye ini macam mana pula?

Gambarnya yang suka tayang badan di media sosial menjadi tular baru-baru ini dan menjadi perhatian ramai.

Bentuk fizikalnya yang seperti body builder, sama sahaja seperti jejaka sado lain di luar sana.

Foto: IG El Lye
Tapi apa yang pelik sangat tentang El Lye sampai jadi buah mulut orang ramai agaknya? 

Menurut beberapa orang sumber, dia dilahirkan sebagai seorang perempuan tapi sekarang penampilannya tak ubah seperti seorang lelaki sejati.

Foto: IG El Lye
Difahamkan transformasi tersebut mengambil masa kira-kira sepuluh tahun untuk mendapatkan badan yang berketul dan berotot seperti sekarang ini. Biar betuul ni?

El Lye juga merupakan pemilik sebuah pusat gym dan setiap hari waktunya dihabiskan untuk membuat latihan kecergasan.

'Jejaka' ini dipercayai berasal dari Ipoh dan bukan seorang Islam.

Foto: IG El Lye
Alahai tak habis lagi orang keliru dengan jantina Sajat, dah ditambah pula dengan El Lye. Mungkin ada pakar di luar sana yang boleh berikan pendapat? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 116
Komen

Previous : Bukan Tua Sembarangan, Nenek 70 Tahun Jadi Bintang YouTube Korea

Next       : Bekas Guru 'Main Eksperimen' Dengan Mekap, Inilah Hasilnya!

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 20-8-2017 04:44 PM
billionman78 replied at 20-8-2017 11:47 AM
lelaki pun boleh buat tetek macam pompuan.
so pompuan juga boleh buat tetek macam lelaki.


Kalau dedulu they all pakai bengkung bagai, leper lah jua then melayut agaknya. Hat ni hilang habis ketulan bubis, jadi pejal macam abang sado. I is amazed.   

Lain-lain Komen

Quote SecretLuv 7-8-2017 01:45 PM
Biar betul. Macam mana dia boleh bela misai dengan janggut? Perempuan pun ada bulu juga ke kat perut?
Quote pearl.silver 7-8-2017 01:46 PM
Kak tt
At least bgtau la dia ni org apa
Klu tgk je i nk fitnah dia org malaysia

Teringat tertengok satu gambo breast cancer survivor..bergambar tak pakai baju tunjuk dada dah xde...gambo tu sepatutnya inspiring, tp i jd ngilu plak
Quote hyie 7-8-2017 01:46 PM
tengok features muka nampak woman yach
Quote hyie 7-8-2017 01:48 PM
SecretLuv replied at 7-8-2017 01:45 PM
Biar betul. Macam mana dia boleh bela misai dengan janggut? Perempuan pun ada bulu juga ke kat perut ...

amik hormon testosteron...suara pon boleh jadi garau sis...ade satu video pengkid ni dia citer pasal perubahan suara dia...tapi bunyi hazab la suara dia
Quote hanakikan 7-8-2017 01:50 PM
akak baru tengok video versi Caucasian. pompan jadi lelaki. ensem chuolss. suara pun dah berubah dr feminine jadi suara garau. dah viral kat fb. kesian heshe, kena buang dengan family
Quote hanakikan 7-8-2017 01:51 PM
pearl.silver replied at 7-8-2017 01:46 PM
Kak tt
At least bgtau la dia ni org apa
Klu tgk je i nk fitnah dia org malaysia

orang ipoh kalau tak silap.
Quote myakayina 7-8-2017 01:53 PM
geli tengok badan dia..
Quote pearl.silver 7-8-2017 01:54 PM
hanakikan replied at 7-8-2017 01:51 PM
orang ipoh kalau tak silap.

Ooo btul malaysian la..first time plak jumpa bangkak sado org kita..selalu tgk omputih je..boleh lah jodohkn ngan sajat ni
Quote lasagnaklcc 7-8-2017 02:02 PM
Runcing bentuk muka dia.. actually kalau tak bagitau taktau pon dia asal perempuan.
Quote Mary_jane 7-8-2017 02:07 PM
Jadi buah dada nya boleh leper sebegitu? Kau biar betul sis?
Quote saviour_09 7-8-2017 02:13 PM
ipoh mali..
ada terbaca somewhere dlm pesbuk..
dia share pic 10 years before & now
yg before tu macam amoi2 boyish je..
skang nah amik ko!
Quote syadq 7-8-2017 02:17 PM
Letopnye body sistur  
Quote CardiGans85 7-8-2017 02:17 PM
Mmg nmpk lelaki..xde nmpk perempuan..
Quote dekmieDandy 7-8-2017 02:17 PM
kalau x silap aku dulu2 dia nilar yg ada akaun grindr

xtau la org menyamar ke apa

dia tulis tgh dlm profile

dia tengah dlm proses nak cari doc kat US utk transplant kote
Quote nour2001 7-8-2017 02:20 PM
Atas lelaki bawah still pempuan
.ni kencing berdiri ke mencangkung..
Quote aleesyasofia 7-8-2017 02:26 PM
omg.. drastik brubahnya.. ingtkn kat luar ngara jer.. rupanya kat mlaysia pon ada.. gmbr sblm xde ke..?? nak gak tgk..

plik mnusia nie.. yg ppuan nak jd lelaki.. yg lelaki nk jd ppuan..
Quote EncikRhoma 7-8-2017 02:26 PM
dah ada kote ke?
Quote zharifalimin 7-8-2017 02:31 PM
Sape nak boleh order testerone
Quote znorm 7-8-2017 02:36 PM
Kalo non muslim gasak ko lah tapi kalo muslim nanti kesipuan para acik akak nak mandikan jenazah ko.

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.045967s Gzip On
    To Top