Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Godaan Peminat Sedia Bermadu" - Hisyam Hamid

6-8-2017 02:29 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2738| Komen: 36

"Tidak dinafikan ada yang berani menyatakan sedia bermadu dan meluahkan perkara itu 
di ruang mesej di laman sosial. Kadang-kala saya tidak pasti apakah ia sekadar gurauan 
atau mereka benar-benar maksudkan?"

Memetik BH Online, pelakon kelahiran Singapura, Hisyam Hamid akui ada peminat sanggup tawarkan diri sebagai isteri keduanya walaupun sedar statusnya sebagai suami orang.



Hisyam, 32, bagaimanapun tidak mengendahkan godaan para wanita yang diluahkan secara terbuka di laman sosial itu, sebaliknya dia akan memadamkan mesej berkenaan jika dilihat terlalu melampau dan boleh mengakibatkan salah faham.

"Namun, terbabit dalam bidang ini, saya anggap godaan itu sebagai ujian, selain berusaha menetapkan iman agar tidak tergelincir. Paling utama adalah nawaitu kerana saya bekerja demi mencari rezeki untuk isteri dan anak-anak," katanya.

Tambahnya, dia tiada masa melayan semua itu yang dianggapnya sebagai satu perkara remeh.


Foto: IG Hisyam Hamid

"Masa saya banyak dihabiskan untuk bekerja dan bersama keluarga. Saya mohon dijauhkan daripada semua itu," ujarnya.

Amboi, terdesak sangat kaum Hawa ni nak jadi isteri kedua Hisyam. Apa pandangan pembaca? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 36
Komen

Previous : Selamat Pengantin Baru Sharifah Aleysha!

Next       : Comel Gila Anak Harris Baba, Tapi Netizen Sibuk Pula Nak Kecam

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 06:56 PM
alaaa... budak2 sekolah acah jer tuuuu

Lain-lain Komen

Quote pucuk-kelompang 6-8-2017 02:44 PM
be strong bro... all the best to you
Quote saladin780 6-8-2017 02:47 PM
dia ni muka cam azhan rani je aku nampak..tp versi upgrade sikit la

bertabahlah dek..acik2 kepam malaya ni mmg birah2 belaka
Quote wanitajelita 6-8-2017 02:47 PM
Mana2 lelaki pun ada je perempuan yg nak...
Quote doubleA 6-8-2017 02:49 PM
Bukan dia je iols percaya retis lelaki bapak / laki orang yang lain pun pernah dapat godaan ciki2 birah hadap jadi bini kedua ni
Quote sepitsiput 6-8-2017 02:49 PM
heshe ni mmg nmpk sedap...tp body dia average jah..patutnya gi gym biar ada six pack muscle sikit
Quote terpaku 6-8-2017 02:54 PM
meols pun sudi disenakkan oleh daddy hisyam
Quote aleesyasofia 6-8-2017 03:27 PM
birahnya yg mgedik nak jd bini no 2
Quote ~boolean 6-8-2017 03:32 PM
muka  tak kacak, berlakon tak pandai
Quote iza.moha 6-8-2017 03:36 PM
Masa citer abam bomba tu nampak ensem tp time drama bidadari blakon dgn erra pajira tu mcm dah kurang ensem...
Quote iza.moha 6-8-2017 03:36 PM
Masa citer abam bomba tu nampak ensem tp time drama bidadari blakon dgn erra pajira tu mcm dah kurang ensem...
Quote iza.moha 6-8-2017 03:42 PM
Semua tu nk mnumpang glamer dan kesenangan je...gedik
Quote bambimo 6-8-2017 04:06 PM
meols suka hisham ni sejak ariana rose eye candy sgt abam bomba ni..
Quote jerukkedondong 6-8-2017 04:17 PM
Harap kuat lah iman tu ....
Tapi isyam ngan abg harun  mmg nampak mcm family man...
Quote sukacactus 6-8-2017 04:21 PM
Bagus la kalau selalu ingat family
Jadi selebriti ni byk godaannya
Quote Adeakukesah11 6-8-2017 04:22 PM
Muka dia sejenis kejung
Maap nohh
Quote tagas 6-8-2017 04:28 PM
murah btul betina2 zaman skang

sumer sangap batang

tak rela to be andartu
Quote matchstick 6-8-2017 04:45 PM
Nmpk tasty dan wangi hisham ni...

Tinggi, muka melayu, ada lesung pipit. I like..
Quote missinpiece 6-8-2017 05:32 PM
Dah glamer dah ensem dah byk duit ramaila yg offer jadik wife second wife
Quote starcity 6-8-2017 06:31 PM
Gatalnya pompuan2 yg minat artis sampai berangan nak jadi wife bagai. Org tu dh ada bini. Tapi tak dinafikan wife hisham ni muka biasa2 je

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055963s Gzip On
To Top