Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Dipercayai Bunuh Diri

6-8-2017 11:01 AM |Dilihat:4089| Komen: 53
Mengejutkan! Seorang anggota polis ditemui mati bersama sekeping nota di taman rekreasi Projek Perumahan Rakyat (PPR) Sungai Bonus, Setapak pagi Sabtu.


Foto: HuffPost

Menurut Bernama seperti dipetik mStar Online, anggota yang berpangkat Lans Koperal dan bertugas di Ibu Pejabat polis Bukit Aman itu ditemui dengan kesan tembakan di kepala.

Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Amar Singh Ishar Singh dalam satu kenyataan berkata, mayat ditemui kira-kira jam 11.30 pagi bersama sekeping nota.   

Tambahnya, unit forensik polis menemui sebotol air kosong, sepucuk pistol berkaliber 38, satu kelongsong peluru dan sebutir peluru hidup.

"Hasil siasatan ke atas nota yang ditinggalkan menunjukkan mangsa dipercayai mempunyai masalah dengan keluarga," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 53
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote fefeeling 19-8-2017 01:19 AM
jerukkedondong replied at 6-8-2017 12:06 PM
Tembak di kepala? ? MashaAllah..
Mesti bersepai kepala otak ....
Jenuh pulak nk mengutip...{:yamet ...

Tengok jenis pistol/peluru rasanya

Lain-lain Komen

Quote Teru2Bozu 6-8-2017 11:04 AM
Aku baca kt fb, dia tertekan pasal wife dia.
Quote monsterwife 6-8-2017 11:09 AM
Kesian.isteri janganlah pressure suami sgt.kadang2 bila rasa tertekan tak boleh nak fikir sgt.
Quote cekelatkopi 6-8-2017 11:10 AM
Teru2Bozu replied at 6-8-2017 11:04 AM
Aku baca kt fb, dia tertekan pasal wife dia.

Apa yang wife dia dh buat? Suka berleter ke..kuat cemburu?
Quote barfi 6-8-2017 11:19 AM
Kesiannya sampai bunuh diri..
Quote Decaffeinated 6-8-2017 11:23 AM
bahasa apa nota tu?.....

Quote Teru2Bozu 6-8-2017 11:29 AM
cekelatkopi replied at 6-8-2017 03:10 AM
Apa yang wife dia dh buat? Suka berleter ke..kuat cemburu?

Katanya wife dia buat sesuatu yang tak baik. Tapi dia tak ada bukti. Dia dah puas bersabar, tapi dia manusia biasa. Huhu. Aku tak ingat fb siapa aku baca semalam. Aku baca kat bahagian komen2
Quote OmJualGas 6-8-2017 11:31 AM
Mulayu ?  Sina?  India ?
Quote Teru2Bozu 6-8-2017 11:34 AM
OmJualGas replied at 6-8-2017 03:31 AM
Mulayu ?  Sina?  India ?

Aku harap bukan melayu. Nanti ada la ulama2 keluarkan hukum bunuh diri and so on.
Quote chinta89 6-8-2017 12:01 PM
apelah wife dia buat sampaikan laki dia tension ambik keputusan bunuh diri....
Quote jerukkedondong 6-8-2017 12:06 PM
Tembak di kepala? ? MashaAllah..
Mesti bersepai kepala otak ....
Jenuh pulak nk mengutip...{:yameteh
Quote bc85 6-8-2017 12:12 PM
dh mcm korea plak, masalah je ambil jalan pintas
Quote AbukRokok 6-8-2017 12:56 PM
Teru2Bozu replied at 6-8-2017 11:29 AM
Katanya wife dia buat sesuatu yang tak baik. Tapi dia tak ada bukti. Dia dah puas bersabar, tapi d ...

wife curang? ada toyboy jinjolok?
Quote matamata 6-8-2017 01:12 PM
wife yg baik tak layak bersuamikan lelaki sakit otak..eloklah tu bunuh diri sendiri dari bunuh wife yg baik....
Quote abangadek 6-8-2017 01:25 PM
ambil jalan singkat, ko boleh ja kan tinggalkan ja wife cmtu kalau betui wife ko salah
Quote shernazz 6-8-2017 01:30 PM
depression kew
bini juga untung..ada pampasan x kalau bunuh diri?
Quote nobito 6-8-2017 01:31 PM
Ni dah macam kes akak dengan makcik akk j ni.
Quote mysun 6-8-2017 02:12 PM
OmJualGas replied at 6-8-2017 11:31 AM
Mulayu ?  Sina?  India ?

India....
Quote helicornia 6-8-2017 02:14 PM
nape singkat akal.bini buat benda tk baik ko lepaskan je la..adoi la..baru ni pn ada polis bkt aman tembak diri sndri dgn gf vietnam kn
Quote mysun 6-8-2017 02:18 PM
Edited by mysun at 6-8-2017 03:40 PM
shernazz replied at 6-8-2017 01:30 PM
depression kew
bini juga untung..ada pampasan x kalau bunuh diri?


Dia dh siap pesan dlm nota, apa2 faedah klu dpt 1 sen pun jgn bg bini dia.. marah sgt tu dgn bini.. apa la bini n family bni dia buat smp dia buat keputusan mcm tu

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092308s Gzip On
To Top