Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

'Semangat' Aiman Tino Untuk Peminat Rajin Belajar

4-8-2017 11:02 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 830| Komen: 15

"Ramai peminat saya terdiri daripada remaja dan kanak-kanak yang masih bersekolah selain pra sekolah. Saya terfikir untuk mengeluarkan jenama pakaian sekolah kerana ia secara tak langsung dapat menyuntik semangat mereka untuk ke sekolah."

Amboi, Aiman Tino nak berjinak-jinak dengan dunia perniagaan pula nampak gayanya. Peminat yang masih bersekolah lagi tu, bolehlah merasa uniform sekolah jenama keluaran penyanyi itu pada Oktober akan datang.



"Saya ingin menggalakkan mereka supaya rajin belajar
dan ia menjadi misi perniagaan ini.

"Saya memilih kain kapas berkualiti tinggi dan seleksi pakaian sekolah ini tersedia untuk pelajar sekolah rendah dan menengah,” katanya kepada Harian Metro.


Foto: IG Aiman Tino

Hm, berapa agaknya ya sepasang uniform sekolah di bawah jenama Aiman ini? Ya lah, sebelum ni kan namanya terpalit dengan kontroversi yang dikatakan perlu dibayar tinggi untuk membuat persembahan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 15
Komen

Previous : "Maaf Berdolak-dalik" - Adam Shahz, Fatin Afeefa Cerai Talak 1

Next       : Bawa Diri Ke Singapura, Atikah Suhaime Merajuk Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote MyNameIsIris 5-8-2017 12:50 AM
Hari tu tengok dek aiman ni masak... pandai ye dia masak. Teringin pula nak pergi makan kat kedai makan dia

Btw, bagus dek berniaga macam ni. Idaklah jual tudung, jual perfume, jual baju biasa dengan harga tak munasabahan.. abg deris khan pun berniaga jual krim rambut.. akak terpedaya juga, tapi belum sempat beli

Lain-lain Komen

Quote shailyvelera 4-8-2017 11:19 AM
so penyanyi bbnu yg lain nti bolehlah kuarkan buku..pensil plak.....semangat katanya.....hehe
Quote miemiecha 4-8-2017 11:48 AM
mementang ramai budak sekolah minat.,.. padai lah emang amik hati peminat.. sok ade lah bebudak geguling depan mall nak baju sekoloh nama emang
Quote doubleA 4-8-2017 12:14 PM
Jangan jual mahal dek, kena bagi student price

Pernah kan ada retis sendu buat bisnes baju sekolah if im not mistaken.
Quote sepitsiput 4-8-2017 12:26 PM
teringat dedulu meols gigih beli calculator Canon Ella yach...ella siap bgtau sapa pakai calculator sheols ..tp ada satu moment tu sheols ditanya simple.math pun x tau jawab yach

anyways sbb dek eman ni cute n baik meols maybe akan beli baju utk anak2 meols yach
Quote hyie 4-8-2017 12:54 PM
sepitsiput replied at 4-8-2017 12:26 PM
teringat dedulu meols gigih beli calculator Canon Ella yach...ella siap bgtau sapa pakai calculator  ...

gigihnya chuols...batak artis sangat
Quote danieladam 4-8-2017 01:13 PM
sepitsiput replied at 4-8-2017 12:26 PM
teringat dedulu meols gigih beli calculator Canon Ella yach...ella siap bgtau sapa pakai calculator  ...

X sangka chuols agak batak dan fanatik juga di zaman bbnu dulu..terbawa2 juga smpai kini. Mujur samehah x klua brand coli ke spender ke, kalo tak msti gigih chuols beli

Entah2 chuols sejenis nasik impit diraf dias juga di zaman remaja
Quote idakamaruddin 4-8-2017 02:35 PM
jgn letak gmba muka plak kt tag nye ye dik tino

Quote slyfynx 4-8-2017 03:05 PM
doubleA replied at 4-8-2017 12:14 PM
Jangan jual mahal dek, kena bagi student price

Pernah kan ada retis sendu buat bisnes baju sek ...

Waris rasenye. Rasenye la tapi.


Saya terfikir untuk mengeluarkan jenama pakaian sekolah kerana ia secara tak langsung dapat menyuntik semangat mereka untuk ke sekolah
Mmg menyuntik smgt sangat. Nak lagi syok Aiman kene pakai dulu baju tu sblm jual. Baru budak2 ni lg merenyam
Quote aleesyasofia 4-8-2017 04:15 PM
skrg nie rmai jd retis lps tue brniaga.. slamat maju jaya jer la.. jgn jual mhei2 dah..
Quote Esmiria 4-8-2017 04:23 PM
sepitsiput replied at 4-8-2017 12:26 PM
teringat dedulu meols gigih beli calculator Canon Ella yach...ella siap bgtau sapa pakai calculator  ...

cm ada feeling kat aiman
Quote SR4tahun 4-8-2017 04:29 PM
Walaupun x minat dak eman ni tp idea baju sekolah ni cam ngam jugakk. Semoga kaya dak emann
Quote chikumanis 4-8-2017 04:49 PM
elokla buat bisnes sementara nama tengah naik ni n ada ramai peminat. tapi kalo mahal dari brand professor, aku beli professor je...lantakla anak aku nak berguling ke golek gelantang ke sbb tak belikan baju aiman ni..
Quote WajibulGhunah 4-8-2017 10:38 PM
Elok la berbisnes kann sementara masih laku
Apa je bisnes dia nk buat lps ni setelah kuey teow dan mnyk wangi ke apa tah
Elok buat satu hypermarket yg semua dlm tu brand dia
Quote RatuDunia94 4-8-2017 11:29 PM
Waris n Juzzthin pon ada buat bisness baju sekolah jugak..
Quote MyNameIsIris 5-8-2017 12:50 AM
Hari tu tengok dek aiman ni masak... pandai ye dia masak. Teringin pula nak pergi makan kat kedai makan dia

Btw, bagus dek berniaga macam ni. Idaklah jual tudung, jual perfume, jual baju biasa dengan harga tak munasabahan.. abg deris khan pun berniaga jual krim rambut.. akak terpedaya juga, tapi belum sempat beli

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061079s Gzip On
To Top