Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Sumbat Anak Dalam Loker, Pasangan Ini Pergi Berseronok Di Kolam Renang

3-8-2017 04:23 PM |Dilihat:3990| Komen: 39
Kalau nak berseronok pun berpada-padalah, ini sampai membahayakan nyawa anak sendiri memang melampau.

Tindakan sepasang suami isteri ini menjadi tular gara-gara tergamak meninggalkan anak kecil mereka dalam loker bilik persalinan. 

Nak tahu kenapa? Semata-mata untuk bersuka ria dengan bermandi-manda di kolam renang awam.


Menurut sumber Kan Kan News, pasangan terbabit mengambil jalan mudah dengan meninggalkan kanak-kanak itu bersendirian di dalam loker kerana tidak mahu menjaganya.

Lagi teruk apabila pasangan berkenaan langsung tidak berasa bersalah, mungkin memikirkan loker adalah tempat terbaik untuk anaknya menunggu sehingga mereka habis mandi.

Ibu bapa kanak-kanak tersebut menunggu di depan loker.
Nasib baik bagi budak lelaki tersebut kerana pekerja di tempat itu terdengarnya menangis sebelum mengambil kunci dan menyelamatkannya.

Walaupun kanak-kanak tersebut tidak mengalami sesak nafas ditinggalkan dalam loker yang sempit dan gelap, namun video yang tular di media sosial ini mendapat kecaman dari netizen.

Mereka menyifatkan yang ibu bapa budak tersebut sebagai seorang yang mementingkan diri, kejam dan tidak bertanggungjawab.

Tak tahulah apa nak jadi dengan dunia sekarang ini. Dia ingat nyawa boleh diganti atau dibeli di kedai agaknya. Apa kata anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anony-mous 8-8-2017 01:29 AM
Bila la china mainland ni nk pupus??? I nk jejak kaki ke sana pon rasa jijik. Berak dlm lif la. Eii pengotor! Bencinya china mainland ni!!! Tlg la pupus / mmpos bramai2. Dah la x lama lg diaorg pgg malaysia. Bencinyaaaa

Lain-lain Komen

Quote lasagnaklcc 3-8-2017 04:25 PM
Byk betul cerita pelik2 dari sana lately.
Quote vanillaninja 3-8-2017 04:34 PM
Penduduk negara tu memang generally bangang ke macam mana?
Quote GigaMom 3-8-2017 04:43 PM
Bukn di mlysia?
Quote ell768 3-8-2017 04:50 PM
apa punya makpak bongok mcm ni..
Quote miemiecha 3-8-2017 04:52 PM
adoiii.. mainland ni mmg bongokkkk
Quote namr 3-8-2017 04:57 PM
Kunci dua2 tu dalam loker sebagai hukuman
Quote namr 3-8-2017 04:57 PM
Kunci dua2 tu dalam loker sebagai hukuman
Quote nisako 3-8-2017 05:09 PM
gilo..................
Quote myakayina 3-8-2017 05:28 PM
i'm speechless...
Quote matchstick 3-8-2017 05:51 PM
kesiannya budak tu..ntah2 mmg dh besa buat. kt rumah kurung anak dalam almari kot

trauma lah budak tu lama2. kalu tgk drama psl serial killer selalu diceritakan punca pembunuh2 tersebut menyewel antaranya sbb selalu di 'mistreated' mcm ni lah oleh parent semenjak kecik
Quote Cyempaka 3-8-2017 06:32 PM
orang kat sana separuh daripadanya robot ke.. xde hati dan otak.
Quote Artemesiaa 3-8-2017 06:35 PM
Hadoi le nasib keo le dapat mak pak kurang akal cam tu nasib ada yang perihatin
Quote VuJiE 3-8-2017 07:03 PM
camne sebenarnya tahap mental diorang kat situ ye?
Quote CardiGans85 3-8-2017 08:46 PM
Wth..{:cryrun
Quote ninnakarinna 3-8-2017 09:23 PM
matchstick replied at 3-8-2017 05:51 PM
kesiannya budak tu..ntah2 mmg dh besa buat. kt rumah kurung anak dalam almari kot

trauma lah buda ...

Stuju.. kesan dia akan nampak bila dia dewasa.
Quote sharlenetexas 3-8-2017 09:26 PM
kesan dari satu keluarga satu anak?
skg ni diorang kt china blh beranak lebih dari satu ke?
Quote liyamariska 3-8-2017 09:55 PM
geleng kepala ai tgk perangai parent sebegini...
Quote harisanis 3-8-2017 11:55 PM
gaya mmg ade niat nk anak mati slow2 {:dot
Quote putribonda 4-8-2017 07:09 AM
depa ni mmg takleh fikir ke camne ni???
eeeeiiiii bangang tak bertempat.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053108s Gzip On
To Top