Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Putus Cinta Dengan Kekasih, Impian Kahwin Fathia Latiff Musnah

3-8-2017 01:19 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 23631| Komen: 394

Kesian pula bila dengar percintaan Fathia Latiff dengan seorang jejaka yang dikenali sebagai A putus di tengah jalan.

Disebabkan itu perancangan untuk berkahwin hujung tahun nanti seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini musnah sekelip mata.

Foto: IG Fathia Latiff
“Saya hanya mampu merancang dan kadang-kadang yang kita rancang tak semestinya berlaku kerana semua itu atas kehendak Allah. Setakat ini saya hanya boleh katakan yang diri ini tiada komitmen dengan mana-mana lelaki dan saya masih solo.

“Selagi saya tidak diijab kabulkan, saya adalah milik ibu dan ayah. Tunggu saja sampai hari pernikahan baru saya akan umumkan. Kalau ikutkan, memanglah rasa sedikit terkilan kerana hasrat saya untuk hidup seperti pasangan lain tidak kesampaian. Tapi saya yakin Allah lebih tahu yang terbaik buat diri saya,” katanya kepada Utusan Online.

Foto: IG Fathia Latiff
Pemilik nama sebenar Nur Fathia Abdul Latiff, 30, ini juga mengakui dia tidak tertekan dengan masalah tersebut sebaliknya menjadikan apa yang berlaku sebagai teladan.

“Setiap orang ada pasang surut dan mungkin bukan rezeki saya untuk ada teman dalam waktu terdekat ini. Saya sentiasa positif dan tidak mudah mengalah kerana hidup mesti diteruskan," tambahnya.

Foto: IG Fathia Latiff
Harap Fathia sentiasa bertabah dan rasanya tak perlu risau sebab orang cantik begini measti akan dapat pengganti tak lama lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 227
Komen

Previous : Walau Ramai Bantah, Coffee Prince Tetap Milik Fattah Amin

Next       : "Maaf Berdolak-dalik" - Adam Shahz, Fatin Afeefa Cerai Talak 1

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 5-10-2017 09:19 AM
Edited by bukan_ustazah at 5-10-2017 09:28 AM

Fathia ni boleh dikatan sheols resemble serena vanderwoodsen. Trouble maker, scandalous, dropped out collage, guy magnet, drugs, glamours ..

kah kah does she need a lonely boy??

Lain-lain Komen

Quote Bettyna 31-7-2017 12:28 AM
Ex boyfriend si ET ke chuollss?
Quote mh17 31-7-2017 12:56 AM
Wow..slmt tggal kisah silam,tp iols suke dia ngan aiman
Quote marla69 31-7-2017 12:57 AM
Congratulations
Quote miznora 31-7-2017 12:59 AM
cpt sikit naik pelamin.. tak sabar nk tgk
Quote doubleA 31-7-2017 01:02 AM
Sape Mr. A? Gambar ada?
Quote bambimo 31-7-2017 01:10 AM

tahniah fathiah..
Quote zie_indah 31-7-2017 01:32 AM
tahniahlah kalo betoi ye
Quote sharlenetexas 31-7-2017 01:51 AM
tak jadilah Bencinta 2


Quote Sonneblume 31-7-2017 02:25 AM
Dgn vip ke? Mcm prnh dgr je sblm ni
Quote melnanzz 31-7-2017 02:26 AM
Gossip Fathia dan Mr A dah reveal dekat benang lama Fathia
Quote emelia1509 31-7-2017 02:29 AM
Serius ke ni...Congratsss
Quote munahjolie 31-7-2017 02:36 AM
melnanzz replied at 31-7-2017 02:26 AM
Gossip Fathia dan Mr A dah reveal dekat benang lama Fathia

Alaa revealkan kat sini please. Tak tahu benang yg mana satu. Huhuu
Quote melnanzz 31-7-2017 02:53 AM
munahjolie replied at 31-7-2017 02:36 AM
Alaa revealkan kat sini please. Tak tahu benang yg mana satu. Huhuu

Tengok dari post #882

https://mforum.cari.com.my/forum ... ead&tid=1034529
Quote munahjolie 31-7-2017 02:56 AM
melnanzz replied at 31-7-2017 02:53 AM
Tengok dari post #882

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1034529

Ohhh dah 6 tahun kenal. Lama tuuuu.
Quote ReginaGeorge 31-7-2017 06:52 AM
Dah sedia ke pikul tanggungjawab? Nanti dah jd bini takleh naik kepala tau..
Quote mieymiey 31-7-2017 07:31 AM
Tahniah la kalau tuan punya badan dah mengiyakan.
Adik dia Fanna dah selamat dah.
Quote chinta89 31-7-2017 08:24 AM
selagix kawin, selagi tu la makinbanyak benang psl fathia ngn Mr A yg dikata oleh Elizabeth Tan aka Lizzy yg ade org ketiga membuatkan dia dan kekasihnya bpisah.

sanggup pilih kekasih berbanding keluarga sdiri hujung2 kena tgal.


dan selagi deols msg2 x  kawin, benda ni la akan wujud kat mana2 thread
Quote truesonic 31-7-2017 08:34 AM
Hebat Mr A ni, sanggup si ET tinggal kan family pasal dia.
Cinta Mati
Quote kodoksilver 31-7-2017 08:50 AM
tahniah si cantik fatiya.

Lihat semua komen(394)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064058s Gzip On
To Top