Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ketat Dan Londeh, Netizen Hentam Fesyen Pakaian Neelofa

3-8-2017 10:48 AM|Oleh: Myra Rozi| Komen: 652

Sebut sahaja tentang Neelofa, segalanya menjadi bualan tidak kiralah tentang kecantikan atau kejayaan dalam perniagaan.

Baru-baru ini, pelakon itu telah dijemput menghadiri sidang kemuncak Forbes yang berlangsung di Manila, Filipina. Selepas itu Neelofa terbang pula ke Los Angeles.

Namun bukan itu yang menjadi perhatian, sebaliknya netizen mengkritik cara dia berpakaian kerana ia tidak melambangkan ciri-ciri wanita Islam.

Baju ketat, tudung pendek dan jaket yang kelihatan melondeh adalah antara perkara yang dikritik.

Walaupun ramai yang nampaknya tidak senang dengan penampilan aktres yang juga pengacara cantik ini, tapi ada ramai lagi yang memberikan komen-komen positif dan sokongan.

Cuba tengok, melamapu sangat ke cara Neelofa berpakaian sampai kena kecam? -CARI

Foto: IG Neelofa

Apa Reaksi Anda...

Bagus
21
Marah
22
Terkejut
16
Sedih
14
Lawak
13
Bosan
16
Komen: 651
Komen

Previous : Fasha Sandha Anggap Haters Sebagai Peminat Yang Keliru, Setuju?

Next       : "Kau Pahal?"- Redza Minhat Marah Dengan Syamsul Yusof, Perang Dingin Ke?

Komen Terbaru

Quote sranua 29-10-2017 10:57 AM
Alah mummy....takde jodoh pun takpa tapi ada kondo, ada range rover plus duit tak habis-habis nak shopping...mungkin ada yg rasa berbaloi kot. Ini senario generasi Y dan Z.
Kat tempat I ni..ramai je yg membujang, ada yg buat PhD, ada yg dah nak pencen pun tak kawin. Adelah tu lebihnya dan adalah kurangnya setiap org kan dah tercatit rezeki dan jodohnya.

Lain-lain Komen

Quote terpaku 31-7-2017 02:33 PM
konsepnyah: nak pergi kelas PE, tapi tetibe kena naik flight. sambar je jaket mana yang hado.


Quote ahnjaehyun 31-7-2017 02:35 PM
come to me .... sayang sayang sayang  
Quote chinta89 31-7-2017 02:35 PM
yg sesedap mengomen, korang dh tgk ke pakaian korang dulu, dh tgk ke pakaian anak bini kat rmh, tgk pakaian adik beradik perempuan??

ak ni mmg x suke hajbir, tp kalau kije asik nk kutuk org mcm diri tu sesuci embun pagi, nyampah jugak wei.
Quote ahnjaehyun 31-7-2017 02:36 PM
hajjah dah update tu pic kat LA tuh..... tepek la.  kencang sket sweetie H leh borak
Quote hyie 31-7-2017 02:37 PM
ok je aku tengok...netizen a.k.a setaz/setazah/setanyah mee segera ni kalau boleh semua benda dia nak hencap

btw, ummah moslem still kena tahan berjam2 tak kat airport usa macam sebelum2 ni?
Quote hanezzafirah 31-7-2017 02:38 PM
Ya Ampunnn
Quote sofiazara 31-7-2017 02:38 PM
ce suruh nyanyi lagu linkin park
Quote rosaya 31-7-2017 02:40 PM
Apo??? Semua benda pon jadi salah?
Quote de_ikea 31-7-2017 02:43 PM
Iols nk ckp all the best. Make Malaysia proud. Jangan kekwat. Mix around during the youth program.
Quote sofiazara 31-7-2017 02:44 PM
make budu make budu
Quote babydoll 31-7-2017 02:45 PM
i don't understand. ape masalahnye dgn pakaian dia? i rasa ok je.

Quote mrsLucky 31-7-2017 02:46 PM
I think dia pakai gitu untuk keselesaan coz long flight..
Quote Apple12 31-7-2017 02:47 PM
chinta89 replied at 31-7-2017 02:35 PM
yg sesedap mengomen, korang dh tgk ke pakaian korang dulu, dh tgk ke pakaian anak bini kat rmh, tgk  ...

setuju...
Quote sofiazara 31-7-2017 02:47 PM
babydoll replied at 31-7-2017 02:45 PM
i don't understand. ape masalahnye dgn pakaian dia? i rasa ok je.

i pun dong understang

what is wrong people?
chill k. its nuyork LA miami k
buke balik klate
Quote sofiazara 31-7-2017 02:47 PM
sori its kelik. mind my language
Quote amiekz86 31-7-2017 02:48 PM
ok apa pkai cmtu..nk pkai cmna lg..x knjubah kot..
ikut keselesaan si pemakainya lah
Quote enchikfitz 31-7-2017 02:50 PM
Suka hati lah dia nak pakai apa. Dia tutup kepala je bukan tutup dada pun
Quote anilanil 31-7-2017 02:51 PM
Ai bukan karat lofa tp ok jer pakai cenggitu..long flight nk membuta je kan.
Quote babydoll 31-7-2017 02:52 PM
sofiazara replied at 31-7-2017 02:47 PM
i pun dong understang

what is wrong people?

hahahhaha!! kelik kelate pakai gu lain..



*betul ke ayat i ni? #siscuba #jangankecamplease

Lihat semua komen(652)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128749s Gzip On
To Top