Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Idris Khan, 'Bad Boy' Yang Digilai Ramai

2-8-2017 05:35 PM |Dilihat: 11950| Komen: 301

Memang terkejut di saat melihat foto-foto tanpa pakaian dua pelakon popular ini. Berani mati!  

Ada waktunya, publisiti murahan boleh melonjakkan nama seseorang. Ini adalah fakta menarik yang terjadi pada seorang pemuda kacak lagi seksi, Idris Khan. 



Kantoi! Gambar dia berasmara lebih tepat adegan sensasi tanpa pakaian dengan pelakon wanita kelahiran Singapura jadi viral! Nak bukti? Klik sahaja namanya, pasti akan terpampang adegan X tanpa sensor itu di skrin.   

Cerita itu memang  panas dan sensasi! Memetik sebuah blog hiburan tempatan, sebelum ini pernah kedengaran pelakon wanita itu didakwa mempunyai rakaman seks bertiga. Dan ini dinafikan Idris sendiri sebagai satu fitnah tanpa sebarang bukti. 

Pertama kali aku bertemu dia ketika menyertai Pencarian Hero Remaja 2007/08 anjuran majalah REMAJA. Dan aku diundang menjadi salah seorang juri pada pertandingan peringkat akhir. 



Penggemar aktiviti sukan lasak ini hanya layak masuk ke pusingan Top 5, sementara pemenang pertama dan kedua dari pertandingan tersebut kini bergelar artis popular iaitu Kamal Adli dan Fizo Omar! 

Penyertaannya dalam pencarian Hero Remaja adalah platfom terbaik untuk dikenali ramai. Model part time ini lebih dikenali sebagai model iklan seluar dalam lelaki untuk pasaran Jepun. Hebat juga ya! 


Foto: IG Idris Khan

'Bad boy' ini sangat bernasib baik. Kontroversi gambar lucah itu menjadikan Idris Khan lebih dikenali dan rezekinya dalam bidang lakonan juga semakin bertambah. 

"Alhamdulillah, rezeki saya semakin bertambah dan semuanya berjalan seperti biasa," katanya kepada mStar Online. 

Idris Khan bin Abdul Gaffar Khan dilahirkan pada 15 Disember 1988 dan berasal dari Cheras, Kuala Lumpur, tetapi dilahirkan di luar negara. Anak ke lima dari enam beradik ini tinggal di luar negara sejak kecil kerana mengikuti bapanya bertugas terutama di Arab.

Nasihat untuk semua, sewaktu Allah menitipkan rezeki melimpah ruah, bersyukurlah dengan apa yang dimiliki. Hargailah anugerah yang dimiliki kerana dalam dunia ini tidak ada yang kekal selamanya! 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Reply: 301
Komen

Komen Terbaru

Quote CauPandin 11-10-2017 10:37 AM
bad boy kayu khenn? kosser

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 2-8-2017 05:47 PM
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih
Quote scarletz 2-8-2017 05:49 PM
dulu minat si deris ni tp lepas main some2 iols larikkk

motip takda komen...boikot ke kaka sekalian
Quote danieladam 2-8-2017 05:50 PM
Mcm mana nk terkejut? Mana gambarnya??

Sila kepilkan bukti yach..takat menulis semua bole wat
Quote wordlife 2-8-2017 05:51 PM
model iklan seluar dalam?
Quote hyie 2-8-2017 05:52 PM
kalau heshe nak berkenalan dengan meols, meols ok jah cuma kena kurangkan perangai ajet2 best tu sket la, ala2 alif satar zaman2 bujang dulu...
Quote masnona 2-8-2017 05:52 PM
Penipu sgt! Sapa yg dambakn heshe. Xde pun ig fans yg bgado psl dia mcm bam pattah
Quote enchikfitz 2-8-2017 05:54 PM
So bila nak keluar videonya? Dah 2 tahun tunggu
Quote SecretLuv 2-8-2017 05:58 PM
buapakperut replied at 2-8-2017 05:47 PM
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih

Menangis Idris baca komen ko ni.
Quote thespice 2-8-2017 06:01 PM
yeay dah ada benang deris

mizan

Quote tomaz 2-8-2017 06:06 PM
Geli.. Bukan gilai
Quote mrsLucky 2-8-2017 06:08 PM
Untung Atukah dah nampak body deris
Quote oak.balustrade 2-8-2017 06:09 PM
Terus tak wangi di mata i lepas tengok gambar heols dengan tikah. Tambah2 dengan prop ala rumah kongsi. Asal boleh jah korang
Quote Loginlogoff 2-8-2017 06:10 PM
acik2 kepam lobenak yg frust dgn patah aming je yg rembes dgn deris khan neh..knon pggnti cinta patah aming la neh...yucksssssss...xabes2 acik2 neh merembes kt jantan   tp ok jah,sodap jua deris, mne thu pas ni deris khan dpt jd BINTANG POPULAR hsil dr undian acik kepam pemberi rezeki pd retis
Quote apikwaeh 2-8-2017 06:18 PM
ini satu lagi kayu terulung
tak trending pun citer heols..
popular ke?
Quote Orix 2-8-2017 06:22 PM
Trigt heols dalam ye ke? kena perli ngn kak ogy sbb speaking English tetiber n duk mention heols anak diplomat
Quote melnanzz 2-8-2017 06:33 PM
Bila nak keluar drama Idris dan Atikah ni
Quote Aduradura 2-8-2017 06:38 PM
Derisss hensem laaaaa...walaupun berlakon kayuuuu, walaupun kes trisam.....
But i kinda loikee him yach....
Mane gmbar shirtless nyaaaaaa????

Quote bambimo 2-8-2017 06:39 PM
meols tringt bolster kuning kepam
Quote exclusive_vvip 2-8-2017 06:40 PM
Boleh tahan gak la rupa idris ni....i ada gak tgk drama yg dia tgh blakon skrg...tapi i ada 1 problem takleh nak follow/hayati drama2 adaptasinovel ni..selain jalan crita yg too sweet tahpape...i selalu rasa turn off bila membayangkan penulis2 novel tu kebanyakannya pompuan2 muka ala2 je, tapi berangan kuat....napa tah i selalu terbayang gitu...

Lihat semua komen(301)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046173s Gzip On
To Top