Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Idam Keluarga Besar, Suami Siti Saleha Nak 11 Orang Anak

30-7-2017 12:41 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5534| Komen: 88

Pelakon Siti Saleha selamat bergelar isteri kepada Ahmad Lutfi Azhar dan tanpa berselindung, ternyata mereka sudah tidak sabar lagi mahu menimang cahaya mata.

Lutfi memberitahu yang dia mengimpikan untuk mempunyai sebuah keluarga besar dan teringin sangat nak ada sebelas orang anak.

Foto: IG Siti Saleha
"Saya mahu sebelas orang anak! Satu setiap tahun tetapi sebenarnya soal cahaya mata kami serahkan sepenuhnya kepada rezeki. "Jika Allah ingin berikan kami anak awal, Alhamdulillah tetapi kami tidak merancang mengenai itu," katanya kepada mStar Online.

Sementara itu, Lutfi berkata selepas berkahwin dia tidak akan menyekat karier isterinya sebagai artis dan akan terus menyokongnya dari belakang.


Foto: IG Siti Saleha
"Dahulu masa mula-mula memang saya sukar sikit menyesuaikan diri malah saya cepat berasa jengkel apabila dia sering dikerumi peminat untuk bergambar.

"Tetapi lama kelamaan saya sudah biasa dan mula memahami kerjayanya dan ramai peminat menyayanginya.

"Sehinggakan sekarang saya pula jadi jurugambar untuk mengambil gambar peminat bersama Saleha," tambahnya.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 88
Komen

Previous : Dituduh Abaikan Anak-Anak, Ini Penjelasan Serina Redzuawan

Next       : Tak Peduli Bukti CCTV, Kekasih Masih Setia Bersama Afifah Nasir

Komen Terbaru

Quote brainbiru 2-8-2017 12:45 PM
epal_ijau replied at 2-8-2017 12:35 PM
nama adik beradik diorg ni mmg melayu klasik sgt kan.. nama kakak sulung sheolls rosnah kan.

io ...

Aisyah sinclair apak dia kokesen...  Nama aisyah ni Aisyah Jenifer Sinclair...  Tp dia pakai nama komersial Aisyah...  Adik dia plak nama Asyraf..  Memang nama melayu....  Ok la...  Dari mak pak elok2 melayu....  Bagi nama Siti Arifah... Ditukar jadi Joy Revfa. Nak neyebut pun geli

Lain-lain Komen

Quote amiekz86 29-7-2017 08:05 PM
ha3...tahniah..baguslah klu nak ank rmai..nti x snyi rumah ...meriah sedia..
Quote idakamaruddin 29-7-2017 08:06 PM
kenapa mcm x pnh tau saleha ada bf or tunang ke? tetibe kawen
Quote JerukBuaya 29-7-2017 09:28 PM
senyuman soleha persis arnab.
Quote kiambang 29-7-2017 09:34 PM
Good luck leha n  hubby
Quote awaynepian 29-7-2017 09:42 PM
tahniah..suka tgk dia berlakon
Quote lady_cokelat 29-7-2017 09:45 PM
Tenggelam coverage wedding diaorg ni sebab kes alip and pipah
Quote Mizkopi 29-7-2017 10:12 PM
Tahniah leha n suami
Quote bintangct 29-7-2017 10:27 PM
lady_cokelat replied at 29-7-2017 09:45 PM
Tenggelam coverage wedding diaorg ni sebab kes alip and pipah

Aah kan
Tp antara wedding dia dan adik fatia.. rasanya adik fatia lg cntik
Quote misc 29-7-2017 11:14 PM
Edited by misc at 29-7-2017 11:15 PM

[quote]lady_cokelat replied at 29-7-2017 09:45 PM
Tenggelam coverage wedding diaorg ni
tu laaaaa...
Quote hanakikan 29-7-2017 11:58 PM
tak ensem nya laki sheols
Quote aleesyasofia 30-7-2017 12:03 AM
idakamaruddin replied at 29-7-2017 08:06 PM
kenapa mcm x pnh tau saleha ada bf or tunang ke? tetibe kawen

motip chuolss xtau.. mse drama 7h mncintaiku tue sheols dh bertunang..
Quote Pink59 30-7-2017 12:05 AM
Cantiknya sallywhoooo tahniah siti saleha and husband
Quote Flyhighs 30-7-2017 12:32 AM
Hwaitingggg..moga tcapai impian tu..
Quote WajibulGhunah 30-7-2017 12:50 AM
Laaaa
I tau dia dah tunang nak kawen lps tngk ketuk2 remdan pose ritu
Dah kawen dah rupanya
Quote zaimis98 30-7-2017 01:04 AM
Tahniah Saleha dan suami...
Quote vous_me6 30-7-2017 01:09 AM
Tahniah saleha. Semoga berkekalan. Kira simple juga wedding dia tak over or buruk.
Baju dia nikah and sanding tu cantik.
Quote Sayawanieta 30-7-2017 01:14 AM
Cantek sangat dia ni!
Quote bc85 30-7-2017 01:32 AM
tahniah siti saleha, rasanye bru dgr dia bertung, how time flies
Quote hotmak 30-7-2017 03:40 AM
tahniah, amboi laki leha pun tak beragak kot nak suruh bini bersalin tiap tahun

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060006s Gzip On
To Top