Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dituduh Abaikan Anak-Anak, Ini Penjelasan Serina Redzuawan

29-7-2017 06:42 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 7874| Komen: 78

Sebelum ini dia hanya berdiam diri, namun kini Serina Redzuawan mula bersuara tentang pergolakan rumah tangganya dengan Gavin Edward O'luanaigh.

Katanya jika ia melibatkan dua anaknya iaitu Tristan Tareef O'luanaigh, 6 dan Isabella Saffiya O'luanaigh, 5, dia tidak mampu lagi membisu.

Sebelumnya, Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam telah memerintahkan hak penjagaan dua kanak-kanak itu kepada Gavin yang juga warga Britian.

Disebabkan itulah, Serina dituduh tergamak melepaskan anak-anaknya kerana tangunggjawab tersebut sepatutnya dilakukan oleh seorang ibu.

Hak penjagaan kekal telah disalah erti dan menurut pelakon ini lagi, dia tidak pernah lepas tangan dengan meninggalkan anak-anaknya malah menyifatkan ia sebagai fitnah melampau terhadap dirinya.

Melalui Instagram, Serina memberi penjelasan.
Kami doakan agar Serina terus tabah menempuhi dugaan hidup selepas ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 78
Komen

Previous : Kontroversi Aliff Aziz Dan Afifah, Anzalna Nasir Dihentam Teruk

Next       : Idam Keluarga Besar, Suami Siti Saleha Nak 11 Orang Anak

Komen Terbaru

Quote azimodin 31-7-2017 09:18 AM
Aku rasa antara serina dengan gavin ni xde la sampai level membenci, cuma dah x sefahaman & ditambah dengan CW yang over protective. Serina pon xde la bodoh sangat nak lepas anak bulat. Yang kita ni mentang2 Gavin tu bukan lahir2 islam & kokusen, terus bersangka yang x baik. Adil ke?

Lain-lain Komen

Quote Sonneblume 29-7-2017 06:52 PM
Comel anak2 diorang..bagus la si daddy tak lepas tgn.
Quote Madel 29-7-2017 07:22 PM
Kalau aku pun..aku akan kasi hak jagaan anak2 ke bekas laki...senang tak pening kepala.lagi2 kalau dpt bekas laki peel haprak lahanat .biar bapak depa tau tanggungjawab..bukan tak sayang anak2 tapi kalau itu yg terbaik, kasi je la..
Leh aku fokus pada kerjaya.,sayangi diri aku n pasang badan
Quote chazey 29-7-2017 07:27 PM
Madel replied at 29-7-2017 07:22 PM
Kalau aku pun..aku akan kasi hak jagaan anak2 ke bekas laki...senang tak pening kepala.lagi2 kalau d ...

Bagi kat laki yang dah kawen baru kang mati kena dera mak tiri lak macam kes kat CI tu.
Quote CrowneGlory 29-7-2017 07:27 PM
Chepwan dah kecob kt ig dia marahkan Serina...barula sel2 otak serina berhubung nk amik balik...chep pun hint laki serina dah jd ateis/murtad...siap panggil x menantu cilaka lg
Quote fazamania 29-7-2017 07:39 PM
Lantaklah uolss
Janji anak2 dah besar jadi orang yg baik2
Quote Madel 29-7-2017 07:45 PM
chazey replied at 29-7-2017 07:27 PM
Bagi kat laki yang dah kawen baru kang mati kena dera mak tiri lak macam kes kat CI tu.

Sat lgi bini lak kawin baru...anak pulak kena rogol dgn bapak tiri...apa la nasib
Quote chazey 29-7-2017 07:47 PM
Madel replied at 29-7-2017 07:45 PM
Sat lgi bini lak kawin baru...anak pulak kena rogol dgn bapak tiri...apa la nasib

Membujang je la jadik ibu tunggal sampai mati.

Hu.
Quote Madel 29-7-2017 07:50 PM
chazey replied at 29-7-2017 07:47 PM
Membujang je la jadik ibu tunggal sampai mati.

Hu.

Jadi ibu tunggal lelama pun gersang cipap kering kontang sat lgi meroyan pulak mcm Ritrude...

Huhu..
Quote DeeHanania 29-7-2017 08:00 PM
Madel: Kalau aku pun..aku akan kasi hak jagaan anak2 ke bekas laki...senang tak pening kepala.lagi2 kalau dpt bekas laki peel haprak lahanat .biar bapak depa ...

Setuju ssngat pendapat u,Mazel
Supaya bekas laki nie x lupa tanggungjwb nafkah pd anak2...
Bukan c Ibu x Sayang kpd anak2...
Ngok kes retis bcerai, naik turun mahkamah krn tuntutan nafkah dri bekas suami yg culas...
Quote idakamaruddin 29-7-2017 08:01 PM
mgkn serina pn tau ex laki nye ayah yg baik so sbb tu dia x kesah

kalau ex laki mcm hareeemmm dah lama dia bw anak dia lari jauh2 dr ex laki

mungkin laa
Quote bebeng 29-7-2017 08:07 PM
CrowneGlory replied at 29-7-2017 07:27 PM
Chepwan dah kecob kt ig dia marahkan Serina...barula sel2 otak serina berhubung nk amik balik...chep ...


Plz tepek la kt sini royanan chep.kite xde ig...kesian ni
Quote faraway1 29-7-2017 08:08 PM
Madel replied at 29-7-2017 06:22 AM
Kalau aku pun..aku akan kasi hak jagaan anak2 ke bekas laki...senang tak pening kepala.lagi2 kalau d ...

kalau me, mati  hidup semula, no way me kasi papa dia, mau me mati  heartbroken..  

my husband bawa anak pi playground pun
pun me dah rindu hahaha
Quote skinsandstars 29-7-2017 08:08 PM
idakamaruddin replied at 29-7-2017 08:01 PM
mgkn serina pn tau ex laki nye ayah yg baik so sbb tu dia x kesah

kalau ex laki mcm hareeemmm dah ...

I pun rasa benda yang sama. Kalau lakinya tak bertanggungjawab, takda nya dia nak tinggalkan anak2 dia kat laki tu.
Quote de_ikea 29-7-2017 08:10 PM
Semoga yg baik2 saja utk diorg.

Iols geram seharian tak leh login forom kat apps nih. Loading tak sudah pastu error. Thread ni je yg iols mampu masuk. Terlepas iols nak khatam cerita pipah.
Quote idakamaruddin 29-7-2017 08:12 PM
skinsandstars replied at 29-7-2017 08:08 PM
I pun rasa benda yang sama. Kalau lakinya tak bertanggungjawab, takda nya dia nak tinggalkan anak2 ...

xtau la kan blm ada bini baru perangai elok lg

kot2 dh ada bini lain terus x heran ank ngn ex bini ke mana la tau kan
Quote eyansss 29-7-2017 08:15 PM
CrowneGlory replied at 29-7-2017 07:27 PM
Chepwan dah kecob kt ig dia marahkan Serina...barula sel2 otak serina berhubung nk amik balik...chep ...

seriously dia panggil celaka publicly???
Quote chazey 29-7-2017 08:16 PM
faraway1 replied at 29-7-2017 08:08 PM
kalau me, mati  hidup semula, no way me kasi papa dia, mau me mati  heartbroken..  

my husband  ...

Orang yang betul2 dah ada anak memang lain cara berfikir.
Quote chazey 29-7-2017 08:17 PM
Madel replied at 29-7-2017 07:50 PM
Jadi ibu tunggal lelama pun gersang cipap kering kontang sat lgi meroyan pulak mcm Ritrude...

H ...

Garita tu sebab memang dah takdir dilahirkan sundal.

Ada ja wanita cekal besarkan anak berseorang after husben mati di sekitar aiol. Helok je hidop takda menyundal.
Quote mieymiey 29-7-2017 08:20 PM
Pandai la depa nak mengurus anak-anak depa macamana. Netizen pun takyah la terlebih prihatin sangat. Jaga keluarga sendiri sudah.

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078146s Gzip On
To Top