Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Hentikan Spekulasi Tok Ti Hamil - Datuk K

27-7-2017 10:33 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 25196| Komen: 378

Alamak! Siapa pula bocorkan maklumat kononnya Tok Ti sedang berbadan dua ni?



Memetik mStar Online, difahamkan satu sampel darah individu yang kononnya dicatatkan atas nama ‘Siti Nurhaliza Tarudin’ telah dihantar ke sebuah makmal patalogi dan klinikal di Petaling Jaya pada Isnin lalu oleh sebuah hospital.

Pusat perubatan dan pihak makmal berkenaan bagaimanapun terkejut apabila berita kehamilan itu tersebar di media sosial sehingga orang ramai mula mengucapkan tahniah kepada penyanyi nombor satu tanah air Siti Nurhaliza.



MStar Online melaporkan, pihak berkenaan akan menyiasat isu kebocoran maklumat itu.

Ujian makmal dan laporan pemeriksaan sampel atas nama berkenaan mendapati individu terbabit dikatakan hamil antara empat dan lima minggu. 

Namun, tiada kepastian sekiranya nama berkenaan merujuk kepada penyanyi terbabit atau memang ada wanita lain dengan nama sama.

Sementara itu, suami Siti, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa dalam satu kenyataan kepada akhbar Kosmo meminta orang ramai menghentikan spekulasi berkenaan.

“Selama 11 tahun bernikah, kami memang mahukan cahaya mata dan tidak pernah putus berikhtiar.

“Jadi lebih baik kita sama-sama mendoakan agar impian itu menjadi kenyataan,” katanya kepada Kosmo!.


Foto: IG Siti Nurhaliza

Ha, Datuk K pun dah bersuara tu! Jadi janganlah hebohkan lagi perkara ini ya? Sama-samalah kita doakan pasangan itu dikurniakan rezeki anak dalam masa terdekat ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 378
Komen

Previous : Jujurnya, Saya Memang Tak Mampu Capai 'Note' Tersebut - Haqiem Rusli

Next       : Hati Bulat Berhijrah, Liyana Jasmay Tampil Imej Bertudung

Komen Terbaru

Quote just_fighter 14-10-2017 12:09 PM
[attach]330636[/attach]

Lain-lain Komen

Quote woainilofa 26-7-2017 01:38 PM
Tahniah tokti..
Quote mimi77 26-7-2017 01:39 PM
sebenarnya mmg tokti preknen?hr tu ada sapa ntah speku sbb dia kata tokti p terawih tiap2 malam...betul la eh
Quote mieymiey 26-7-2017 01:42 PM
Dalam gambar kat atas tu, macam Tok K yang peknen
Quote lotionmilo 26-7-2017 01:43 PM
mimi77 replied at 26-7-2017 01:39 PM
sebenarnya mmg tokti preknen?hr tu ada sapa ntah speku sbb dia kata tokti p terawih tiap2 malam...be ...


Yesssss i pon ingat ada forumer share
Woohoooo
Quote CikRoyanners 26-7-2017 01:43 PM
Alhamdulilah klu betul
Quote ogata 26-7-2017 01:43 PM
mimi77 replied at 26-7-2017 01:39 PM
sebenarnya mmg tokti preknen?hr tu ada sapa ntah speku sbb dia kata tokti p terawih tiap2 malam...be ...

kalau tiap malam tak skip maknay tak peyed lah kan.....alhamdulillah kalau betul
Quote amiekz86 26-7-2017 01:44 PM
sungguh ka nih.....
Quote balakkampung 26-7-2017 01:50 PM
aamiin...alhamdulillah...rezeki tu Tuhan dah tentukan..tinggal cepat atau lambat jer..
Quote mixed 26-7-2017 01:52 PM
mimi77 replied at 26-7-2017 01:39 PM
sebenarnya mmg tokti preknen?hr tu ada sapa ntah speku sbb dia kata tokti p terawih tiap2 malam...be ...

ada juga terbaca tp kt benang pelakon sendu nadirah yg asyik preggy tu

kalau betul alhamdulliah akhirnya dpt gak baby
walu x minat sgt dct sb pencaras
Quote Changa 26-7-2017 01:52 PM
So tahniah maybe?
Quote princessmiang 26-7-2017 01:52 PM
semoga anak Dato Siti nanti sama dengan nama princess. Sharifah Aafreeda binti Syed Azman
Quote barfi 26-7-2017 01:53 PM
mixed replied at 26-7-2017 01:52 PM
ada juga terbaca tp kt benang pelakon sendu nadirah yg asyik preggy tu

kalau betul alhamdulli ...

Nadirah ke nadya chuolsss ?  
Quote simatakucing 26-7-2017 01:56 PM
Jangan kate makiti menunggu xsabar nak Ade baby,pemenat2 ngefans2 sume xsaba nak tengok baby Mak iti
Quote mixed 26-7-2017 01:56 PM
barfi replied at 26-7-2017 01:53 PM
Nadirah ke nadya chuolsss ?

salah ek nok pelakon sendu mmg x ingat nama

nadya ke
Quote mimi77 26-7-2017 01:57 PM
barfi replied at 26-7-2017 01:53 PM
Nadirah ke nadya chuolsss ?

bukan dkt tred si zizi preknen ka?
Quote Gadis_sarawak 26-7-2017 01:57 PM
Lately ni banyak betul berita artis dah mengandung..iols bila lagi ni
Quote MissVixen 26-7-2017 02:00 PM
Alhamdullillah. Rezeki. Yang masih mencuba, jangan putus asa
Quote likecandy 26-7-2017 02:00 PM
Tahniah! Tapi sapa ni yg bocorkan maklumat bukan ke ni patient confidentiality
Quote sueburn 26-7-2017 02:01 PM
Semoga berita ni betul.. Aaminn.. Tahniah tok T

Lihat semua komen(378)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070742s Gzip On
To Top