Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Pakai Tudung Labuh, Tapi Perangai Macam Gangster,"-Uqasha Senrose

25-7-2017 12:50 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11230| Komen: 148

"Pakai tudung labuh, tapi tunjuk penumbuk!" Amboi marah betul nampaknya Uqasha Senrose.

Dalam video pendek itu, Uqasha menyatakan dia dalam perjalanan nak balik ke kampungnya di Kelantan sebelum singgah sebentar di sebuah stesen minyak.


“Dah habis Sha isi minyak, Sha slow slow nak keluar and there’s one car pancung depan Sha mengejut dan Sha brek mengejut. Bila kita brek mengejut, kita tengoklah kereta kat depan tu. So perempuan tu pakai tudung labuh, tunjuk penumbuk nak ajal gaduh”

“So Sha ni dengan niat yang baik turun kereta nak mintak maaf. Bila kita nak mintak maaf tu, dia ingat kita nak attack dia. So dia cepat cepat keluar handphone, kononnya nak viralkanlah, kononnya kita nak attack attack dia,” jelasnya dalam video tersebut.

Foto: IG Uqasha Senrose
Aktres drama Hero Seorang Cinderella ini juga turut memohon agar wanita di luar sana supaya saling hormat menghormati dan jangan tunjuk gangster sangat. 

Apa pun diharap Uqasha lebih berhati-hati selepas ini. Tak tahu pula apa penjelasan dari wanita yang dimaksudkan dalam video tersebut. Mungkin akan ada sekejap lagi, nantikan sahaja. -CARI

Foto: IG Uqasha Senrose

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 148
Komen

Previous : Selamba Lentok Atas Dada Hannah Delisha, Syafiq Kyle Dikecam

Next       : "Saya Percaya Yang Kutuk Tu Sebenarnya Suka..Entah-Entah Nyanyi Dalam Diam"

Komen Terbaru

Quote kinetic 8-8-2017 03:04 AM
Edited by kinetic at 8-8-2017 03:07 AM
barfi replied at 5-8-2017 08:46 AM
Seriously ahh dia mmg amik barang?
Tapi ummah porem puja jah dia

yap..mmg serious. member kepada member kepada member cite ni.

Rujuk thread ni: https://mforum.cari.com.my/forum ... p;extra=&page=1

Rasa2 sapa yg berkenaan itu?

Lain-lain Komen

Quote fynnkakiblock 25-7-2017 12:51 PM
betul ke ko turun konon ko nak mintak maaf
Quote nadihazza 25-7-2017 12:56 PM
ye lah tu sha
Quote Managerara 25-7-2017 12:58 PM
turun kereta sbb nk mintak maaf..uuuuu jarang jarang jadi
Quote Prickford 25-7-2017 01:02 PM
Seriously la. Apsal aku rasa cam cerita dia ni tipu je. Nak membongak je. As a driver, pancung, memancung ni benda biasa dah. Mane2 ko bwk keta, mesti ada kes keta ko kena pancung, pastu tunjuk penumbuk, fuck, mulut mencarut2 tu benda biasa. Uqasha ni baru semalam bawak keta ke?
Yang tak leh blah, boleh kuar statement , "Pakai tudung labuh tapi tunjuk penumbuk", so fair la dgn statement "Muka lawa tapi bodoh", tak gitu? Baik, jahat orang tu bukan diukur dgn kelabuhan tudung dia.
Quote Prickford 25-7-2017 01:02 PM
fynnkakiblock replied at 25-7-2017 12:51 PM
betul ke ko turun konon ko nak mintak maaf

Kan. Macam tipu je. Cerita cam ni baik dia cite dgn jiran dia je. Tak payah satu Malaysia tau.
Quote siputsedut 25-7-2017 01:03 PM
Dlm video tu pon nampak air muka fakeke sbb dia sebut bertudung tu..ala2 nk pukul canang sama rata...
Quote fynnkakiblock 25-7-2017 01:06 PM
Prickford replied at 25-7-2017 01:02 PM
Kan. Macam tipu je. Cerita cam ni baik dia cite dgn jiran dia je. Tak payah satu Malaysia tau.

husnuzon jelah sis cerita cinderella tu dah habis kan haruslah sheols tetap nk menjadik sebutan
Quote sepitsiput 25-7-2017 01:13 PM
as much as acik acik castle pefeeling menerima si ungkasa nI..meols ttp ada feeling sheols masih ada attitude problem... classy lagi Nelly...both of them sgt besar perbezaan yach
Quote barfi 25-7-2017 01:17 PM
Muka qasha dalam video ni macam org melayan barang. Aku tak fitnah. Aku cakap macam je ya
Quote rukia2 25-7-2017 01:19 PM
Keta ko yg kne pancung... Tp ko yg nk turun mintak maaf?  Okeyy..
Quote Peliktapibusuk 25-7-2017 01:21 PM
Haha xcayooo den
Quote hanna88 25-7-2017 01:25 PM
Kereta dia yg kena pancung.. Dia yang mintak maaf? Motip cite pasal tudung labuh..ye ye o je la uqasha.. Dah ramai orang terima balik.. Still buat statement gini memang mendapat
Quote jetonkepoh 25-7-2017 01:26 PM
Kalau dah jenis laknatullah... Ckit pn akak xpercaya... Ko tu bakalan kayu api neraka hoccay
Quote amiekz86 25-7-2017 01:33 PM
eh..dok dlm keta lh nmpak ka..org tu pkai tudung labuh...
dia nk bgtau kt semua org yg dia berbudi bahasa erk....
Quote bawangputeh 25-7-2017 01:34 PM
Jgn pandang silap org kasha..dah Turun mntak maap pun kan...kuarkn statement kaitkn tudung org pulak pasai pa?..pndang pada diri,jga prangai sndri cukup lah..x pyh nak persoalkn tudung org labuh tahap mana..
Quote CiliPadiSedap 25-7-2017 01:35 PM
first time orang turun kereta nak minta maaf.
Quote kiambang 25-7-2017 01:37 PM
Small matter je tu .. tak perlu nak upload apa2
Quote DayangKirana 25-7-2017 01:41 PM
trying so hard to stay relevant..but seems like it's not working..
nice try baideway..




Quote Changa 25-7-2017 01:43 PM
memang pun cikki pakai tudung labuh perangai lagi kimak dan birah dari yang tak pakai tudung.
pakai tudung takat untuk coverina kenbirahan di mata masyaraka tjumud sunni kepam ini jah pun

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059149s Gzip On
To Top