Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Selamba Lentok Atas Dada Hannah Delisha, Syafiq Kyle Dikecam

25-7-2017 12:11 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 15163| Komen: 161

Di sebalik drama  Mencintaimu Mr Photographer yang memang meletup-letup sekarang ini, rupanya ramai yang mengutuk adegan yang dipaparkan dalam siri ini.

Aksi berpelukan di antara bintang utamanya, Syafiq Kyle dan Hannah Delisha menimbulkan kemarahan orang ramai yang menyifatkannya sebagai membelakangkan nilai murni seseorang Islam.

Ditambah pula apabila David Teo selaku produser berkongsi sedutan babak drama berkenaan di Instagram yang mengundang ketidakpuasan hati netizen.

Kebanyakannya meluahkan rasa kesal kerana drama terbabit mengabaikan nilai sensitiviti masyarakat beragama Islam.

Apa yang menjadi perhatian adalah aksi Syafiq yang selamba bersandar di dada Hannah membuatkan pengikutnya lebih memberi perhatian terhadap perkara ini sehingga menutup sisi kualiti lakonan aktor tersebut yang sepatutnya diberi pujian.

Namun Syafiq punya penjelasan tersendiri. "Saya ada teori saya sendiri dan ada juga drama yang saya tak pegang langsung. Kita ikut skrip dan penonton boleh bersuara jangan bersentuh, itu... ini, tetapi mereka tak ada kuasa untuk menilai saya siapa, Hannah siapa atau director siapa kerana kita masing-masing tahu apa yang kita kerjakan," katanya kepada mStar Online. -CARI

Foto: IG Syafiq Kyle 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
6
Komen: 157
Komen

Previous : Meriah Betul, Norman Dan Memey Buat Suprise Ulang Tahun Perkahwinan Abby

Next       : "Pakai Tudung Labuh, Tapi Perangai Macam Gangster,"-Uqasha Senrose

Komen Terbaru

Quote hyldia 27-9-2017 11:25 AM
ai tak layan drama sampah!oppssss!!

Lain-lain Komen

Quote fynnkakiblock 25-7-2017 12:11 PM
jeless lettewww
Quote barfi 25-7-2017 12:13 PM
Hannah ni muka dia cantik+comel jah. Ala2 baby shima gtu. Tak mencapai tahap jelita lagi..
Quote Tukul.Besi 25-7-2017 12:13 PM
ingatkan x de acik2 kepam bising pasal adegan ni. Maklumlah sweet katanya
Quote debab76 25-7-2017 12:15 PM
apa beza berpegang tgn bukan mahram chuols.. same je hurkey! mohon jgn double standard.
Quote imanda 25-7-2017 12:15 PM
Tukul.Besi replied at 25-7-2017 12:13 PM
ingatkan x de acik2 kepam bising pasal adegan ni. Maklumlah sweet katanya

Kannn upenya ade jg yg merempan ehh
Aku pon geli gak tgk over sgt peluk2 lentok kat dada. Xtaula sb aku xromantik sgt mcm tu ke apa tp pd aku xsesuai utk tv umum.
Mesra2 xelok tayang2 sgt.
Quote tomaz 25-7-2017 12:17 PM
fynnkakiblock replied at 25-7-2017 12:11 PM
jeless lettewww

Kalau repah mungkin jgk la jeless.. Lemass  
Quote barfi 25-7-2017 12:18 PM
tomaz replied at 25-7-2017 12:17 PM
Kalau repah mungkin jgk la jeless.. Lemass

Adoiiii tetek repah mendonia ya  
Quote fynnkakiblock 25-7-2017 12:20 PM
tomaz replied at 25-7-2017 12:17 PM
Kalau repah mungkin jgk la jeless.. Lemass

repah who are yussss, olea lagi melemaskan
Quote Aduradura 25-7-2017 12:21 PM
Alaaaa kate sweet ...tak gtewwwww ...

Hanah memberi, capik merasaaaa
Quote aciik 25-7-2017 12:24 PM
citer mlayu 90 % memang tahap sampah....takde yang boleh dijadikan ikutan atau tauladan...
bahaya anak2 tengok...
Quote akuMNdia 25-7-2017 12:25 PM
menjiwai & mengikut skrip katanya..
Quote chaotic_soul 25-7-2017 12:28 PM
ala tomei2..
Quote NadineNajmie 25-7-2017 12:32 PM
Iols tak layan cerita ni.. Cuma nak tahu, lokepam komen apo pasal scene ni

Quote julia5094 25-7-2017 12:41 PM
NadineNajmie replied at 25-7-2017 12:32 PM
Iols tak layan cerita ni.. Cuma nak tahu, lokepam komen apo pasal scene ni

opkoz la depa kata sweet...muweet..shubidubiduu...
Quote mieymiey 25-7-2017 12:45 PM
Ait tak sweet ker?
Bukan fanataik suka ker adegan macam ni?
Quote fuyupoktek 25-7-2017 12:46 PM
Kamonnn skinship whatever ship amat penting hokeyyy
Quote esbatu 25-7-2017 12:49 PM
comel heroin tu.
Quote Loginlogoff 25-7-2017 12:49 PM
jgn la kecam kutuk kn kena tuduh fans fattzura la pulak

tp lobatak sume support cite ni...sweet kencing manis potong kaki chuolssss rs mcm capik plak yg lentok di dada theyolss
Quote ashcroft86 25-7-2017 12:51 PM
Meols berharap pasni drama melayu ada scene cemolot.

and boleh tak klu director xpayah buat scene laki bini atas katil nak tido, tapi bini gigih bertudung?
Kowserrr.

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060210s Gzip On
To Top